Új hozzászólás Aktív témák

• HaaS

addikt

válasz trigorin #202 üzenetére

Hánemtom, én alapból végignyomogatok mindent, ha új játékot kapok kézbe... még a quicksave is bejött, bár nem tudtam hirtelen, mi csinálta, újra kellett próbálkozni. A funkcióbillentyűk is produkálnak érdekes dolgokat.

Meg ezek az apróságok, ténlyeg. A fejlesztési fában nem kell egyenként kiválasztani, hogy mi legyen a következő lépés, elég megadni, hogy mi az, ami kell, ő meg végigjárja a szükséges lépéseket. Spellbookban megy a görgő, zsír. Na meg a gyártási sorban az ikonokat lehet drag&droppolni, szóval érdemes körberakni a falut már az elején mindenfajta fejlesztéssel, hogy gyorsabban lehessen közlekedni a város körül.

Azt bírom ezekben a játékokban, hogy idővel teljesen átalakul a játék képe. Legelőször még a két hőssel együtt kolbászoltam, harcolgattam. Most meg full felfedezés, először háromkörös scout (+-), aztán azonnal pioneer, de közben már visszatér az avatar a fővárosba, hogy gyorsabban legyen kész a mínusz 10 unrest miatt, az is csak öt (+-) kör... mert már első körben plusz prod a Hammer spell miatt. Már tudom, mi az, amivel várni kell, mi az amit szólózni lehet... jóóóó ez...

Új hozzászólás Aktív témák