Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyenesmartin
őstag
Igen. A kisebbik 14.4V-os nekem kb 40Nm-t tudhat így érzésre (elég sok ilyen erős hilti, bosch, makita volt már a kezemben). Kisebb facsavarokhoz ezt használom, mert sokkal kisebb, mint a 24V-os. De a nagyobb 6-os fölötti és hosszú facsavarokhoz már kell a nagyobbik. 2-es fokozatban 1900rpm, így elég jól lehetett vele haladni garázs építésnél a csavarok becsavarásánál. Vagy ha fémbe kell fúrni 10-13mm-es furatokat, esetleg fába 30mm fölött, vagy kerítés felújításnál drótkoronggal 2-es fokozatban akkor szintén a 24V-ossal megyek. 1 feltöltéssel le tudtam csiszolni elég szépen 10m sűrű fém kerítést. Kocsibeállítómhoz a 10x10-es fenyőket 8x200-as laposfejű facsavarokkal kötöttem össze. Oda már kellett az 1-es fokozat. Vezetékest nem szeretem használni, mindig beleakadtam a vezetékekkel valamibe, plusz nem is lehet olyan szépen szabályozni, mint egy akkusat, Terhelésnél sokkal jobban leesik a fordulatszámuk is, ami eléggé megnehezíti a munkát.
Úgyhogy nekem elég sokszor jól jött a nagyobb gép, amit főleg 2-esben használtam, 1-esben már tényleg olyan hogy a műanyag házat is simán képes elcsavarni, ha oldalsó markolat nélkül használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Roborock S7 robotporszívó
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest