Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Level 138 vagyok és minden nap +5 szint kifarmolásával kezdem, de ettől még nem leszel félisten, van egy rakás ash meg op fegyver, az ami igazán azzá tesz ha akarod.
Van jó hely farmolni, de
igazából mage vagy rangeddel a nagyon kellemes mert azzal gyors darálás, meleeben ha elkapnak a fennt megemlített kis buckalakók, banished knight full setben, 45 vigorra pár ütésből ledarálnak 
videó a buckalakó farmolásról én ajánlom mellé a tegnap megemlített golden scarabot, így az arany csirkelábbal 17xx rúnát dob egy. A buff 3 perce alatt ledarálok kb 20 darabot és még megölöm a maradék manaflaskot felhasználva az utolsó 4-5 darabot az utamon tehát 25 manó/kör csirkelábhoz nagyon gyorsan lehet alapanyagot farmolni:
aranybogár a weeping peninsulán a tower of returntől a térképen is jól látható délkeletre lévő tónál 10-11 darab/kör
láb pedig ugyanitt a nyugati tengerparton, az isolated merchant's shacktól északra fellovagolva a tengerparton, a csontvázak után van vagy 20 darab madár a tengerparton, ezeket kell lenyilazni (nem repülnek el a nyilaktól, míg ha meglendíted a fegyvered már szállnak is el a francba)Aki meg nagyon jól tűri a monotonitást és gyorsan töltő pcje van, esetleg mellé még túl alacsony a szintje,
van "dodge a ball" szintezési módszer, ahol szó szerint egy nagy fém labda elől kell elugrani 2000 rúnáért cserébe.Dodgeball ennek annyi a trükkje, hogy amikor a golyó lezuhan a semmibe, a kamerádnak arra felé kell néznie különben nem kapsz xp-t. Biztos vannak már azóta újabb trükkök, nem néztem, a nyaklánc ajánlott ha ki tudod ütni, a csirkeláb buff csak az első módszernél működik és akkor ha gyorsan ölöd őket.
-
ThySoul
senior tag
válasz
Shadowguard
üzenetére
Mondom, Malenia új fogalmat ad a From féle nehézségek. Én egyedül a DS2 alatt éreztem folyamatosan, hogy direkt szopat a játék (más részekben is, de nem annyira mint ott) de amit itt megy a játék végén az szerintem nevetséges
Sosem idéztem egyik játékukban sem, itt már van két boss. Magamat ismerve úgyis nekiugrok majd NG+ban szenvedni velük, de nagyon keserű a szájízem itt a végére -
Shadowguard
senior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Az, hogy a villám csapdossa azt, aki kitalálta. Egyébként néztem videót, ahol parryvel röhögve kivégzik, tényleg ki kell próbálnom már egyszer.
Én is kalandozok most mindenfelé, az akadémia annyira idegesítő volt elsőre, hogy nem tudom magam rászánni. Inkább felmentem Altus felé... Hát vicces nah... Volt egy magmakukac, arról a DS2-es Covetous demon jutott eszembe... Kihívás is annyi volt benne. Meg találkoztam egy dupla sentinellel... Ami rögtön két hibáját is bemutatta a játéknak. Egyrészt ha nyíllal pullolom be a bal oldalit és lejjebb megyek a másik észre sem vesz. Ezt még tekintsük taktikának. Másrészt (és ez az igazán szánalmas) az emelkedőket összevissza kezeli a játék. Simán beálltam a ló alá, hadonászott, kapálózott felettem, de nem tudott eltalálni.
Meg találkoztam egy másik Fallenstar beasttel is, ez legalább nyílt téren volt, így azért sokkal könnyebb megölni a nyavalyást. És ennek még második fázisa sem volt.
Persze valódi boss még nem volt eddig, de egyelőre maga a terület is sokkal könnyebb, mint Caelid a mutáns madarakkal meg T-rex kutyákkal.Radahnnal az a baj, hogy értem én, hogy mechanika, de attól még jó lenne némi balance is mellé. Mert van az a megoldás, hogy nem idézel és akkor egy kínszenvedés meg (tegnap láttam streamben) van az, hogy odamész mágussal, leidézel mindent és mire el tudja kezdeni a P2-t már 30% HP-n van...
Viszont a HP-töltős résszel egyetértek, némelyik bossnál külön művészet megtalálni azt a kis ablakot ahol inni lehet. Crucible-höz inkább betettem az élettöltő amulettet és kerülgettem amíg nem töltött vissza.Ha rám hallgatsz, a katanás/varázsló invaderrel kezded.
Ma ránéztem egyszer, nem volt katanás
Még a pajzsosnál is egy kétkezes marhatagló volt.Ja igen, a Sentinelt először lovon próbáltam, úgy jóval nehezebb volt. Mondjuk itt konkrétan azért ment el, mert elengedtem az egeret, mondván: kész, halott
-
batai15
félisten
Godrick nekem is meglett. 50es szint környékén esetleg tudtok valami jó kis spotot farmolni ?
Az a baj hogy GS+ heavy armor még mindig necces az equip load miatt . -
Bad Pritt
félisten
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Ha hidegen hagy, akkor nyilván nem állt össze semmi, ez nem a játék gondja.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Shadowguard
üzenetére
Crucible Knight? Nekem az az egyik mumusom a játékban.
-
-
Fitzgerald
veterán
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Még Godrickot se verted le?
-
Fitzgerald
veterán
Látom mindenki Radahn-t üti már, én meg még mindig a kis devlakoboldokat farmolom Caelid-en lvl 65-ön, első demigod még a láthatáron sincs.
Szerintem iszonyat op leszek a végére, de majd meglátjuk.
-
ThySoul
senior tag
Csak vázolom, ha valakit érdekelne:
Természetesen két élete van, ez nem is volt kérdés. Van grab attackja nyilvánvalóan (bár ez hála isten nem mágnes). Igen, van mozdulata amivel bünteti a healt, oda tud jutni hozzád 1 tizedmásodperc alatt. Kapott még egy combot amit közel lehetetlen Dodge-olni, egy hitel nyilvánvalóan. És a második fázisa nyilvánvalóan olyan, hogy nem látsz semmit a nyomorultból, így max tippelsz mi jön. Ja igen, a legjobb:minden hitje visszatölti a HP-ját
egyébként egy fun fight, de nem sok választ el hogy hagyjam a faszomba azt le idézzek valami summont a nyomorultnak -
ThySoul
senior tag
Csak várd meg Malenia milyen kombót tol le, visszasírod Radahnt
-
Bad Pritt
félisten
Lement Radahn. Lehet bármilyen véleményünk magáról a boss fightról, az odáig vezető út, ahogy lassan összeállt a kép a tábornokról, majd az egész kastély miliője a zenétől kezdve a rikkancsig biblikus hangulatbomba.
Én a harcot is élveztem végül, viszont kezd megfogalmazódni bennem egy vélemény azzal kapcsolatban, hogy a szellem meg npc segítségek sokszor az alap nehézséget jelentik és magaddal cseszel ki, ha nem hívod be őket.
Radahn még csak-csak megoldható nélkülük, én is eljutottam a hp-ja utolsó negyedéig egyedül, de végül behívogattam mindenkit, mert egyrészt így epikus volt a csata és a sztori szerint is ott vannak, másrészt nem vagyok a magam ellensége, küzdjön meg vele egyedül, akinek két anyja meg napokban mérhető fölös ideje van. Idézések nélkül egy frusztráló, közel lehetetlen kergetőzéssé fajuló macska-egér játszma, a segítőkkel viszont egy hangulatos küldetés, ami persze ugyanúgy nehéz marad, de legalább van időd taktikázni.
És valahogy ezt érzem a szellemekkel kapcsolatban is: nélkülük egyszerűen nincs idő fellélegezni sok boss harc során, olyan istentelen gyors a legtöbbjük, a legjobb meg az, mikor egy végtelenül agresszív bosst berak egy kicsi dungeon arénába és mellékesen mellérak egy területre sebző segédet is (Leonine + Perfumer).
A bónusz faszaság, hogy ebben a játékban ha megiszol egy hp töltőt, akkor azt a bossok openingnek nézik és van, hogy a folyamatban lévő mozdulatot is abbahagyják, hogy megüthessenek. A korábbi játékokban volt down time, össze tudtad szedni magad fejben még a Bloodborne legagresszívebb ellenfelei ellen is, itt sokszor az életedért gurulgatsz, főleg a dupla bossok esetén. -
Nah végre volt egy kis időm, amit rászántam a játékra. Hát odáig vagyok meg vissza.
-
Imilenni
addikt
válasz
Shadowguard
üzenetére
Veled együtt erősödnek az invaderek szerintem.
Egy videót láttam róla a múltkor, semmi komoly cucc nem volt az invadereknél, viszont amikor én harcoltam velük az egyik dupla Malenia kardal volt ellenem 😂Elég a 2. Kőóriást megölni egyébként.
Ha rám hallgatsz, a katanás/varázsló invaderrel kezded.
A heavy armoros nem volt nehéz egyszer sem.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Gyerekek, ahogy Radahn síel a dűnéken, az a From Software pöcegödrének legalja.
Ott kellett volna azt mondani Miyazakinak, hogy srácok, ennyi volt a Soulsborne-sorozat, elfogyott a spiritusz.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Shadowguard
üzenetére
Én nem csaptam le egy golemet sem ott, ellovagoltam a járat jobb oldalán, majd utána a nyílt részén a jobb oldalt a faágak közt, az npc harcos területig nem lőtt el.
-
Shadowguard
senior tag
Az megvan, hogy ha úgy mentek Radahn kastélyába, hogy még csak egy bosst öltetek meg akkor a fesztivál nincs elkezdve, cserébe van ott egy dupla bossfight?
Mikor megláttam ki a második heves anyázások szakadtak ki belőlem. Még mindig utálom...
Illetve kicsit próbálkoztam ezzel a köcsögös párbajjal, kettő már többször is sikerült, volt, hogy 8 flaskával mentem rá a harmadikra. És mindig kapok egy olyat, aki toppant és előtte minden jeges lesz. Az meg fix oneshot... Majd visszajövök 50 szinttel később
Jelzem kevésbé idegesítene, ha itt is lenne egy Marika szobor vagy valami, nem kéne legalább az egyik gólemet minden alkalommal lecsapni. -
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Akkor velem a baj🤷♂️Pedig oda figyelek, a lovas harc is szopat, persze nem akarok sírni, pont azért szeretem a játékot mert van benne kíhívás, de még ilyen nem volt hogy az írányitással legyen gondom. Már arra gondoltam hogy Hdr bevan kapcsolva a monitoron és az miatt késik vagy tudja a fene. BB platináig játszottam nem volt gondom soha az irányítással. Na de próbálkozom
-
hunvarlan
aktív tag
Nem hiszem csak kétszer nyomod meg és akkor bizony kettőt gurul. Ha iszol nem gurul pl most azt találták ki hogy egymás után amit nyomsz azt csinálja a karakter szokni kell. Én is jártam úgy sokszor hogy nem tudtam kiszámolni. Az egész a higgadságon múlik ha odafigyelsz és 1et nyomsz csak akkor jó lesz próbáld ki!
-
Olyan furcsa nekem a dodge ezen a jatekon, vagy en nem csinalok valamit jól? Ps5 jatszom es összevissza ugral, egy tök egyszerű boss is szopat. Egyszerűen nem tudom kiszámolni az ugrást, mintha késne kettőt ugrik mikor egyet szeretnék stb. Nem hiszem ennyire béna lennék, végig játszottam a bb az összes ds-t imádom a souls gamékat de itt valami nem oké nekem. Lehet beállítás? Vagy tényleg ennyire szar lennék.
-
mcwolf79
veterán
Még azt súgjátok meg , hogy a torrent megidézéséhez kapott gyűrűt hogy tudom berakni a quick slot - ba ?
-
persil
nagyúr
válasz
lanszelot
üzenetére
Gatefront grace-nel beszelsz melinaval, aki odaadja a torrent idezesehez szukseges sipot(10perc). Ennyit kell haladni a sztoriban, egy centivel sem tobbet.
Ha ez meg van, akkor este elmesz a church of elleh grace-hez(a nomad kereskedohoz) es a romokon fog uldogelni renna(ha a bejarattal szemben allsz, akkor bal oldalon).
De, ha elsore bamba valaki, akkor egy ido utan tobbet mar nem jelenik ott meg. Ha ott van, de hulyeseget mondasz neki, akkor szinten nem segit.Ebben az esetben a kerekasztalnal lehet megvenni a csengot es a farkasokat.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Nekem nem jelent meg a csaj aki a csengőt és a farkasokat adja.
Miért nem?
Hiába voltam a mikulásnál nem jelent meg. Voltam reggel, délben este is ott.
Vártam, hátha várni kell, de semmi. Mármint sokat vártam és vissza mentem. -
mcwolf79
veterán
Sziasztok !
2 kérdés :
- Hogy lehet előcsalni a lovat ? Vagy azt csak később kapom meg?
- Karaktert hol lehet fejleszteni ?
Köszi -
nyamsas
aktív tag
Bő óra szenvedés után, meglett ez a
Radagon boss.
Bőven erősebb voltam nála, de ez ebben a játékban nem számit, úgy lecsapott mint a pinty. A medallion meg kb. mint egy .Glass Canon
Nem tudom megérte-e szenvedni vele... sh*t. -
Bad Pritt
félisten
Radahn's horse is lowkey the strongest npc in the game.
True.
(Tudom, hogy gravity magic, de vicces.) -
Bazsi1987
őstag
Sziasztok! Szemezek az elder ringel de eddig csak a bloodborne-t nyomtam ki azt imádtam de valahogy a ds-k kimaradtak meg a sekiro is, azt szeretném kérdezni hogy elder előtt még esek nekik vagy utána is rá ér akár? Szóval mennyire öregedtek meg a régi a játékok mai szemmel?
-
persil
nagyúr
Stat skalazas.
De konkretan ott van elotted a valtozas is egyben, amikor ki akarnad cserelni, csak ra kell nezni.A standard nem valtoztatja a fegyver sztenderd skalazasat, csak a skill-t csereli ki. A tobbi meg a nevenek megfeleloen novel bizonyos stat-ra es csokkent masikra.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Imilenni
üzenetére
Oh, nagyon jó
Akkor így már értem, hogy miért vannak még mellé pluszba rúnák téve, ez nagyjából olyan aljas, mint amikor a grace mellé pakolják a szöveget és pont olyan részen, ahol én úgy terveztem keresztülfutok és beaktiválom... Nem jött össze.
Na főzök egy kávét és megnézem ezt a questet.warcat: Köszi, ezt meg fogom keresni
Lehetne közelebb is azért, DS3-ban az első dolgom volt felszedni Firelinkben és le se vettem amíg nem találtam meg a +3-ast. -
persil
nagyúr
Lesz respec lehetoseg, csak ahhoz tovabb kell haladni a sztoriban.
Akkor viszont nagyon nem lohetsz melle, ha kb az alapjan mukodsz, amit fentebb irtam. Ket katana eros valasztas, csak, akkor tanulj meg dodge-olni rendesen, vagy borzaszto agressziven jatszani.
Vr pistat meg hanyagold, a legszarabb souls jatekos azok kozul, akik elden tartalmakat toltenek fel.

-
persil
nagyúr
Csereled fel a gombokat akkor.

Eskuszom nem ertem a problemat, es ne gondold, hogy szemetkedni akarok, teljesen oszinten nem ertem, hogy mi nem jo. Probaltad a gombokat testreszabni?
Amikor cserelgetem a cuccaimat, minden pontosan az "igerteknek" megfeleloen mukodik, barmit-barhova pakolok, meg tudom csinalni, amit szeretnek. Kulon orulok a "no skill" ash-nek, mert igy aztan vegkepp azt csinalok "mindket kezemmel" amit akarok. -
Imilenni
addikt
válasz
Shadowguard
üzenetére
A köcsög - ahol írtad - egy próbatétel elé állít, a 3 bot invadert kell megölni

Egyhuzamban kell leölni őket, anélkül hogy restelnél a grace-nél.Az ajándék egy talizmán, ami kitolja a teherbírásodat, hogy mennyivel az passz.
A 3 invadert egyessével kell leölni szerencsére, én sokat szívtam veluk

2 hit voltam nekik, amikor meg varázsoltak az 1 hit.Ha nem megy, indítsd újra a játékot, állítólag ilyenkor mas invaderekket kapsz.
-
warcat
veterán
válasz
Shadowguard
üzenetére
Az egyik Night Cavalry ugrabugrálás közben beleakadt a híd párkányába és beleragadt, aztán csak ácsorogtam a lóval míg lelőttem, szóval akad persze bug. Vagy a runebear (talán az volt) beleakadt a pincccelejáratba és nem tudott megmozdulni csak futott egyhelyben.Én csak megmosolygom ezeket, nem lehet mindenre felkészülni.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Imilenni
üzenetére
Én ma találtam egy csomó vörös rúnát egy kupacban
Ha lemész a Siofra River Well-be, akkor egy idő után találszt egy másik liftet, ami felhoz Caelidbe. (Depp Siofra Well néven fut a grace). Az egyik irányban egy nagyon morcos rúnamackó lesz, a másikban két íjászgólem és egy naaaaaaaagy köcsög. Mármint úgy értve, hogy jar warrior vagy mi a neve. Azt nem tudom, hogy lehet-e vele bármit kezdeni, velem nem, állt szóba megütni meg nem mertem, de a hozzá vezető úton jelen pillanatban 7 rúna van letéve.
Egyébként gyanítom, hogy jóval hamarabb kellett volna lejönnöm ide, találtam itt is egy bosst, ő ugrált, én ütögettem, néha ittam és a végén kaptam egy achit... Elég nevetséges movesetje volt, jegyzem meg. Az odavezető út nagyobb kihívás volt, mint maga a boss.Viszont valaki nyugtasson már meg, hogy nem csak engem szívat a játék és más is találkozik bugokkal... Csak pár példa máról: az egyik íjászgólem mikor elborítottam beesett a föld alá, mikor felkelt csak a feje lógott ki. A mocsárban az egyik homár felugrott, valahol a levegőben elakadt és onnantól folyamatosan csak köpködött. És a mocsári sárkány eljátszotta ugyanazt mint az éjjeli madár tegnap: olyan 20%-on volt, felrepült a levegőbe és egyszer csak meghalt. Nem despawnolt, mert kiírta, hogy enemy fell és megkaptam a rúnát meg a szívet utána...

Van +20%-ot adó talizmán
Hol? Merre? Nekem az kell, a DS-eket is silver serpent ringgel toltam végig

A karakterem neve pedig mától legyen Tegez
-
Fitzgerald
veterán
Néhány óra alatt igen komoly gear-t szerezhetsz, és felhúzhatod magad lvl30-40 környékére ha kicsit utánaolvasol a dolgoknak, a Limgrave-ben lévő bossok legnagyobb részét könnyen levered már ezen a szinten.
Ha nincs türelmed magad felfedezni a dolgokat, itt van vaati videója segítségnek. [link] -
törölt tag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Radahn ellen ment Véer Pisti mikor belenéztem pont, elment vele neki is néhány órája. Emlékszem otthagytam egy időre, visszanéztem és még mindig azt püfölte (vagy inkább az püfölte őt
).Nem lehet amúgy atom OP-re szintezni magát az embernek? Remélem lehet. Különben elő kell rendelnem vagy 17 kontrollert majd.
30 fps szerintetek mennyire hátrány a játékban? PS4-en fogom nyomni valszeg, és ott csak annyit tud. És végiggondoltam, nem veszek egyelőre PS5-öt, inkább kihajtom ennek a lelkét, hátha addig magára talál a Forint is (mondjuk nagyobb az esély, hogy 800 lesz egy Euró...).
-
Imilenni
addikt
válasz
üzenetére
Sajnos az Elden Ring kései szakaszaiban konkrétan unfair bossok vannak, nem nehezek hanem idegesítőek.
Kissé ötlettelenek is egyébként szerintem, pedig oda-vissza vagyok a bossokért ezekbena játékokban, sekiróban az utolsó 15 órám arról szólt hogy bossokat öltem csak
nagyon jó boss volt, viszont az utánna lévő Radahn konkrétan undorító.Margit, Godrick és Rennala
Ne is beszéljünk Számomra csalódás ez a része a játéknak.Astelről (Naturalborn of the Void verziója!).
Hol van a két fent utólag említet boss egy Kos-hoz vagy éppen Ishinhez?
Ne menjünk ennyire messzire, egy Nameless Kinghez?
Komolyan srácok, jó a játék, de a bossok egy része..
S itt nem arról van szó hogy git gud vagy valami, mert megtudtam ölni őket, mindössze nem élveztem annyira, mint sok más bosst az előző játékokból!
Lett kevesebb boss, több ötlettel.
A pvp is elég jó benne, van valami bevállt hely ahol sokan vannak?
Eddig a kezdőhely elött lévő tisztáson harcoltam párat, de nagyon ritka a jelölés a földön. -
En eljutottam a játék szerintem leggyengébb első bossához és nem birok vele kész vicc
mi lesz később akkor🤷♂️ Egy macska fejű bánat boss és már vagy 10x levert. Bár lehet a 12 level keves hozzá de mindegy is. Csak arra irtam hogy írjátok milyen egyszerű minden boss nekem meg az első amit találok beszopat
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
üzenetére
Van az a boss, aki kőkemény és fair. Ilyen például Kos, vagy Sister Friede, vagy akár Gael. Meg van az a boss, akik úgy kőkemény, hogy közben már nem is fair. Ilyen például Midir, vagy ez a paraszt Radahn.
Amikor utóbbival találkozik az ember, azt mondja, megbasszátok az anyátokat, és otthagyja.
Én sose bántam azt se, ha 4-5 óra volt egy nehéz, de fair boss, de azt, hogy egy nem fairbe tegyem bele ugyanezt, vagy még többet, az nagyon nem tetszik. Akkor inkább lecoopolom, pedig én azt soha nem szoktam. Midirben az volt a jó, hogy opcionális volt. Végül letoltam azt is, 6 órámba telt.
Ez a Radahn kötelező.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Azért az elég vicces, hogy Radahn vagy ki a tököm esetén 5-6 próba pusztán az, amíg egyáltalán eljutok hozzá az arénában. Azért ez LOL. Lvl 60
Így elég sok idő lesz, mire egyáltalán a movesetjét megismerem. Kicsit túltolták, az az érzésem.
Hagytam is ott megrohadni.
-
batai15
félisten
Az ashe of warnal miben különbözik a quality vs standard ?
-
ThySoul
senior tag
Lesz lehetőség újraosztani, de a 20-as strength nem gáz, annyi tartalom van a játékban hogy simán leszel 130-150es szint körül mire a végére érsz
Armort meg lehet nehezebbet is használni majd, egyrészt az endurance nem csak staminád ad mostmár, hanem boostolja az equip loadot is, másrészt viszonylag könnyen megszerezhető a legjobb equip load Talisman a játékban -
nyamsas
aktív tag
Az első karaktert én tanulásra szánom, szóval, a legalapvetőbb dolgokat megtanulni.
Szerintem inkább a dexterity fele hajazok most, és akkor light armor.
Az alap armor az medium ha jól láttam, egyenlőre nincs könnyebb, csak nehezebb. Ilyeneket dob a game.Fegyverek esetében, jelenleg, long katana+long bow, használom mindkettőt.
(A nyilpuska az nem jött be, próbáltam.)Long bow-nál a mighty shoot ashes az a kezdő, ha jól tudom.
Viszont a katana esetében, még nem tudom hova tovább.
Gondolkodom a dual uchigatana kombón is, nem tettem le róla, viszont akkor a 20-as strength szimplán pont pocséklás volt.Vagy ahogy a VR Pisti haszálja, Nagakiba+Uchigatana, és akkor van értelme a 20-as strength-nek.
Gondolom nincs olyan opció, hogy a pontokat ki tudom újra osztani, ugye? -
ThySoul
senior tag
Na, több mint 51 óra után eljutottam a játék végéig (a final boss halott, befejezést még nem nézem meg)
Nekem összességében tetszetős volt maga a game, bátor húzás volt a nyílt világ a Fromtól, de mind kritikailag mind anyagilag megérte nekik.A nehézség egyértelműen bánta ezt az egészet, talán itt a leghullámzóbb az összes eddigi játékuk közül, amit a végén irreálisan sok hülyeséggel próbáltak megoldani (helló, godskin duo meg rohadt commander neill a fagyos területen). Ami mindenképp negatívum meg, azok a boss copyk: eddig is jellemző volt rájuk, de itt olyan szinten atestek a ló túloldalára, hogy az valami egészen hihetetlen, story szinten is van, ráadásul egynéhányat olyan hülye megoldással láttak (hang fight, summon, ha megüt HP-t tölt vissza lol) hogy kapartam a falat
Összegezve az irány egyértelműen jó, de legközelebb jobban kéne csiszolni a dolgot/kreatívabbnak kéne lenni mert ez így azért kicsit szajhuzos lett
-
birno
addikt
Ha tokeletesen mukodne, akkor mindegy, hogy melyik kezedbe lenne a skillel rendelkezo fegyo.

De ismerem a gondolatmenetet, by design ilyen, tehat tokeletesen mukodik...
Varazslas szempontjabol mindegy, de abbol a szempontbol nem, hogy igy egy kezen van mind a ket gomb, nem pedig az egyik jobbon, ami amugy is kenyelmesebb annak aki jobb kezes, a masik meg a balon.
Igy lenyegeben a jobb keznel levo gombok teljesen haszontalanok, max backstabnel hasznalatos, mert persze azt is csak jobb kezben levo fegyoval lehet.
Tok logikus, bal kezes emberek nem leteznek.
-
ThySoul
senior tag
Jézusom de rossz ez a final boss
-
persil
nagyúr
Keress ra es olvasd el, hogy mi az a stat scaling es hogy mukodik a jatekban.
Aztan valassz egy iranyt, hogy kb. milyen build-et szeretnel.
Alapvetoen amire a karakternek nincs szuksege, az maradhat kezdoerteken is. De azt, hogy egy szamurajnak mennyi dex kell, igy kategorikusan senki nem fogja tudni megmondani.
Ha kifejezetten dex karit akarsz, akkor strength annyi, amennyi kell a fegyverhez, endurance es vigor annyi, amennyivel kenyelmesen tudsz jatszani, mind(marmint nem magyarul mind/osszes, hanem az angol MIND szo
) opcionalisan, ha skillt/summont hasznalsz, dex 40+, a tobbire meg nem kell tenned semmit. De mondom olvasd el a scaling-re vonatkozo irasokat, nezd meg milyen fegyvereket akarsz hasznalni, gondold at milyen iranyba akarsz haladni es annak megfeleloen lehet tobb tanacsot adni."dexterity+strengh"
Persze, ha egyenlo aranyban van, akkor azt hivjuk "quality" build-nek. Nyilvan olyan fegyver kell hozza, ami azonosan skalazodik erore es ugyessegre(vagy aminek igy valtoztattad meg az affinitasat)."érdemes-e Ashes of War skill-t belerakni?"
Ha nem tetszik az alap, akkor nyilvan. De figyelj a scaling-re. -
nyamsas
aktív tag
Valaki el tudja magyarázni, mennyit is érdemes rakni a desterity-re, szamuráj esetében? Hány pontot?
Láttam youtube-on, van soft cap, meg hard cap, de a tag csak tesztelte, hogy mennyi is az annyi.
Mehetek dexterity+strengh kombóval is?
Nagakiba long katana-t használom, ennek 18-as a strengh követelménye, én felhúztam 20-ig.
De még igy is kétkézzel használom, lehet én csinálom rosszul.Meg érdemes-e Ashes of War skill-t belerakni?
Köszönöm az esetleges választ.
-
persil
nagyúr
Tokeletesen mukodik, csak at kell latni. 🤷
Ha a bloodhound-ot akarod hasznalni, akkor tedd a bicskat a jobb kezbe, a furkost meg a balba. Varazslas szempontjabol ugyis tok mindegy, hogy melyikben van.Ha pajzsod van, akkor a pajzs skill-t hasznalja, olyankor a fegyver ketkezbe. Ha a pajzson nincs skill, akkor meg a fegyveret fogja hasznalni.
"Szoval latszolag nem left/right vagy main/off hand szerint lovi be a hasznalhato skill-t"
De. Egyedul csak a pajzs elvez prioritast. Meg ugye alapvetoen azt feltetelezi a jatek, hogy jobb kezben van a fegyver, balban pedig pajzs, vagy A MASIK fegyver. -
birno
addikt
Sziasztok,
Ez a fegyo skill hasznalat eleg erdekesen, ha nem bugosan mukodik...
Jobb kezemben a Meteorite staff, ami alapbol No Skill-es, a leirasa eleg egyertelmu:
"If the armament in the other hand has a skill, that skill will be used instead".Bal kezben egy kard, rajta a Bloodhound's Step skill-el es megis No Skill-t ir.
Ha megcserelem jo.
De ugyanez igaz, ha jobban kard egy skill-el, balban shield egy skill-el, akkor ugye a shield skill ervenyesul, ha megcserelem a kettot, akkor is a shield skill ervenyesul.
Igen, tudom, No Skill a shieldre vagy ketkezesre a kard, nem ez a lenyeg.Szoval latszolag nem left/right vagy main/off hand szerint lovi be a hasznalhato skill-t, hanem mintha valami fegyo prioritasi lista lenne.
Nem tudom, hogy ez valami bug vagy siman csak a No Skill leirasa hibas. -
ThySoul
senior tag
Na, a játék végére teljes mértékben elkattant a From, két olyan boss is lesz hogy az agyad eldobod tőle. De van pozitívuma is, ezek tényleg elég jól sikerült harcok, Ds3 feelingem van
-
törölt tag
válasz
lanszelot
üzenetére
Visszaolvastam nyugodj már le! Így nem szaggat hardveres gondoktól, ahogy valamit betölt, megakad a játék mert bugos. Betölt néhány új textúrát és megakad.
Láttam Youtube-on hogy megy az én gépemmel, arra lennék kíváncsi, mit lehet kihozni belőle még néhány módosítással.
Robbanj fel a méregtől mert hozzászólásokat írok a topikba, komolyan...
-
persil
nagyúr
válasz
Shadowguard
üzenetére
"Kíváncsi vagyok mikbe fogok még belefutni, amit legutóbb elnéztem."
Spoiler tag maybe...? 
-
Shadowguard
senior tag
Tegnap az új karakterem is lecsapta Godrick-ot, most nem tudom, hogy a szintem miatt vagy csak visszarázódtam a játékba (utóbbira gyanakszom), de szegény valami nevetségesen könnyű volt. Kétszer tudott megütni, de mind a kettőt én néztem be meg a forgószeles támadást mikor indította az sebzett be vagy kétszer. Idézés nélkül, elsőre...
A crucible nyavalyással többet szenvedtem előtte, erősen fontolgatom, hogy megtanulok pajzsozni és azzal fogom leverni ha még eggyel találkozok.
Viszont találtam még egy éjszakai madarat az akadémia környékén amit a térképem sem jelölt, elsőre megölt, másodjára meg beakadt a levegőben és meghalt magától
Csak gratulálni tudok neki.Azért találok bőven új dolgokat, a mocsár alján belefutottam egy barlangba, ahol egy újabb Bloodhound volt a boss és a másik oldalon a trailerben látott lány egy farkast simogatott-> megoldódott egy questem. Ha jól tippelem a trailer alapján ez ráadásul valamelyik endinghez is kelleni fog.
Plusz találkoztam Patchessel itt is és ő elmondja előre a vasszüzet, ami elteleportál az akadémiáról.
Csak most már ügyesebb leszek és nem egy csomó rúnával megyek át
Kíváncsi vagyok mikbe fogok még belefutni, amit legutóbb elnéztem. -
lanszelot
addikt
Ma írta ki a steam, hogy a Steam Cloud Save NEM működik jól, tehát senki se használja, és ha dobja az ablakot, a helyi fájlok használatát kell használni. /steam hibája, nem a játék/
erahurka
Nem. A játéknak van értelmetlenül nagy gépigénye.
Nem a töltésről írtam, de ha meg nézted volna a videómat....
Már rég túl lennél ezen a nyűglődésen, ha szánsz rá 5 percet és vissza olvasod a gép konfigom, és megnézed a videóm. Azt is leírtam azzal a konfiggal FHD Low -ban megy fix 60FPS-en.
Gondolom később, meg majd jössz nyígni, hogy nem megy a laptopodon...
Minek kérdezel itt, ha nem érdekel mit válaszolunk?
-
törölt tag
Ezek a megidézhető átlátszó segítőtársak fogyóeszközök vagy ha egyszer megszerez egyet az ember akkor az végtelenül előhívható?
-
donki
senior tag
Moonveil katanáról mi a véleményetek? Nekem úgy tűnik, hogy spellbladeként jobb, ha nem intre skálázódik a fegyver, mert akkor nem tudok scholars armamentet használni, márpedig az többet sebez. (Intre is skálázódó fegyvereknek magic sebzése is van, csakúgy, mintha int-es ash-t raknék bele, és ekkor nem lehet a buffot rátenni)
-
RangerFox
veterán
A vége felé azért Miyazaki nagyon "mókás" bossokat pakolt a játékba. Jelenleg a Godskin Duoval szenvedek, tökéletes iskolapéldája az egyáltalán nem fun/fair harcnak.
-
persil
nagyúr
Ezekkel a "veletlenul levertem" valakit dolgokkal azert kell vigyazni, mert a jatekban minden vegleges, ha megtortent ugy marad.
De legrosszabb esetben egy-ket quest-bol maradsz ki, esetleg nehany targyat nem szerezhetsz meg, stb. Teljesen bebukni/elakadni ilyen miatt nem tudsz. Kritikus karaktert pedig megutni sem lehet, mivel a kerekasztalnal elovenni sem lehet a fegyvert(gondolom rinyalt a sok tompika a korabbi jatekokban, mikor leverte a kereskedo nagyit es minden portekaja sokkal dragabb lett...
). -
persil
nagyúr
3 gomb...? Az lehetetlen. Boxon nyomvatartod az y-t es gyakorlatilag utsz egyet azzal a fegyverrel, amit ket kezbe akarsz venni. Szoval jobb oldali kard mondjuk, az y+rb.
Tuti igy van ps-n is, egy percig szokatlan lehet, de hamar raall az ember.
Azert van igy(korabban sima y volt), mert most van egy teljesen uj funkcio(az ugras), aminek kellett egy kulon gomb.
-
batai15
félisten
Szintén level 30 vagyok ,levertem pár bosst (marian three sentinel ,pár alsóbb rendű ) irdatlan jó játék . Igaz egyszer repült a gamepad.(Margit 4.je lett meg a sentinel szivatott sokat )
Series x-en tolom ,bugot nem találtam , viszont performance módban ég és föld a különbség játszhatóság tekintetben. Sokkal fluidabb.Véletlenül bele kötöttem egy yura nevű npcbe azóta már csak ha meglát támad. Vele kapcsolatba nagyon elszúrtam valamit ?
-
Fitzgerald
veterán
Nekem Agheel keményebb meccs mint a Margit volt, pedig ahogy láttam jóval kevesebb rúnát ad...
-
warcat
veterán
Ingyenes.
Ha nem akar valaki épp felszeletelni (azaz üldöz, stb) és megnyitható a térkép, akkor igen bármikor utazhatsz.
Én menekültem már meg halálos zuhanástól is így, bár talán ez az egyetlen dolog, ami PC-n egér és billentyűzet miatt könnyebbnek tűnik (G+F+E+E billentyűkombó és már utazol is a legutóbb meglátogatod site of grace-hez). Kézzel pedig kiválaszthatod bármelyik 'tábortüzet'. -
Sziasztok! Én ma kezdtem el a játékot, még igazából csak nézem mi hogy is van
Lenne egy olyan kérdésem az utazás az ingyenes? Nem vettem észre bármit is levont volna. Továbbá itt bárhonnan utazhatok mentett helyre? Nem csak a mentett helyről lehet utazni másik mentett helyre? Ps5 játszom de hogy két kézzel fogja a kardot, az 3 gombot igényel ez elég furcsa így szerintem! Miért nem lehet csak pl hosszan nyomni vagy tudja a fene, na de hátha hozzá szokom
-
Imilenni
addikt
A HP első felét melee-be üsd le (ha leidézed az idézni valókat akkor nehezebb lesz dodge-olnod szerintedm)
Amint leérkezik meteorformában, utánna pedig lóra fel.
Itt most rajtad áll, leidézel mindent és hit & run-ban megütöd néha, vagy csak akkor idézed le a cuccokat miután aktiválta a 4 meteort ami felette van, szaladgálj körbe-körbe, aztán egy idő után elnyomja a meteorokat a mobokra.
Aztán mehetsz.
Szerintem egy kicsit még húzz a szinteden, fegyvered milyen szinten van? -
lanszelot
addikt
válasz
üzenetére
Szépen leírtam neked, nézd vissza mennyivel komolyabb gépem van, és FHD low -on tudom játszani, hogy fix 60fps legyen.
Ma reggel dobtam videót is, hogy FHD high-on /nem maxon/ hogy akad.
Tehát a géped nudli, 800x600 low -ban nyomhatod rajta.Ugyanezen a gépen AC Odyssey 4K high fix 60fps -el megy.
-
ThySoul
senior tag
Érdemes a lovat használni fight közben healhez (vagy magához a harchoz, csak úgy hosszabb lesz)
Próbálj mindig mögötte/a lába között maradni, a legtöbb ütést akkor lehet bevinni neki mikor kúszik előre a ló nélkül és csapkodja a földet, p2-ben meg muszáj a full aggro vagy kapod az idióta meteorokat -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ASRock lapok általában
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

egyébként egy fun fight, de nem sok választ el hogy hagyjam a faszomba azt le idézzek valami summont a nyomorultnak
Csak most már ügyesebb leszek és nem egy csomó rúnával megyek át