Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Igen.
1. Levered azt a nyomorultat, majd mielőtt bármit csinálnál, feltolod a felhőbe a mentést.
2. Odamész a totemhez, sima ending, választasz a két opció között, mindegy melyiket.
3. Mentés visszatölt felhőből.
4. Odamész a kék jelhez, és rányomsz. Újabb ending.
5. Mentés visszatölt
6. Megcsinálod, amit #2453-ban leírtam.
7. visszamész a platformra, és utolsó ending. -
Ctrl+Alt~Del
őstag
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Az a lényege, hogy csak blunt fegyó sebzi a fegyverek közül, meg talán a kirstályfegyók.
Illetve, én egy szimplát bleed-del nyírtam ki, azt nem szerette, de érdekes, hogy ez a három ribi meg immunis volt rá.
Mázlim volt, hogy be volt készítve az erős blunt fegyó, és amikor elszórtam az első bleedet, és láttam meg se kottyant, egyből váltottam.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Én félve írom le, de ez elsőre lement nekem, igaz, nem is számít nagybossnak. Egy jó blunt fegyó maxra húzva, rávágsz hármat, staggerel, utána el is hullt.
A lándzsás kurva mondjuk idegelt, úgy tolta, de én gyorsabban nyelten az estust, mint ahogy ő bökött. :-D
De amúgy igaz, van belőle szimpla, dupla, tripla, legalább ötször, most az, hogy ez putrid, a másik meg sima crystal, na és?!
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
A játék nagy részében így éreztem magam.

-
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Én az endbossról beszéltem, amit vélhetően még nem is láttál...tehát nem tudod, miről beszélsz. Arra mondtam, hogy azt másodikra garantáltan nem vágja le senki, csak a 16 millió játékos töredéke, akik a no damage videokat csinálják, Vagy kb. 20 ember. A 16 millából.
Miért olyan hihetetlen? Mert itt bárki mondhat bármit, a videó meg magáért beszél. Mondhatnám, hogy elsőre meglett Milena, miközben lecoopoltam. Bárki bármit mondhat.
"Egy mimic-kel meg gyakorlatilag gyerekjatek." - na, mutasd a gyerekjátékot. Merthogy a Powerpyc platinum guide-jában is a videón a fegyó felszedése helyén ott van a srác elhullajtott rúnája, pedig nem egy ügyetlen csóka.
Az egész játék gyerekjáték. Ash of Warral ledarálom az egészet.
Ha ez így lenne, nem lenne tele egyrészt a topik is jajjgatással (aminek én is része voltam), meg az internet fórumai.Én csupán arra utaltam, hogy azért garantáltan nem eszik olyan forrón a kását, mint ahogy páran azt állítják. Ebbe ugye megegyezhetünk?! Össz-vissz ennyi a mondókám lényege. Hogy nem kell mindent készpénznek venni, amit leírnak az interneten.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Igen, három ending van, azokat cloud save backup-visszatöltéssel meg lehet csinálni.
Most nincs kedvem leírni, de röviden a tetves csaló bossok, mint a rohtadás királynője, meg Radahn, a boss duplikációk, majd mobbá történő degradálásuk, hogy guide nélkül nem tudod rendesen végigvinni, a fantáziátlanság, az olcsó húzások, a legalja trükkök, mint hogy animációt megszakítva, abbahagyva a boss letámad, amikor iszol a flaskából, és még sorolhatnám.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Végigértem a játékon, a platina is megvan. 110 óra, és rengeteg frusztráció, amit ez okozott most.
Lehet, hogy az életben többet nem veszem elő, vagy majd csak egy év múlva.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Amúgy ez a másodikra endboss azért nem hihető, mert csomó elementál támadása van az
első fázisban amit csak kigurulni tudsz, de ahhoz nagyon akkor és ott és úgy kell gurulni, amit ismeretlenül garantáltan nem tudsz megcsinálni., És akkor még ne beszéljünk a
második fázisról , melyek nagy része garantáltan eltalál, még ha gurulsz is...ami tele van arcane támadással Szóval az, hog valaki ezt így együtt másodikra megcsinálja, annak gyakorlatilag szinte nulla az esélye.
Ha már kitanulta valaki, akkor később elhiszem tud no damage-t csinálni, de addig jó pár tucatszor meghal, mire azt megcsinálja.
És ez nem arról szól, ki ügyes meg ki nem, nagyon jól tudom, hogy nálam sokkal-sokkal ügyesebbek is vannak, sőt, de attól még a mondókám első fele azokra is igaz.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Nem tudom ki hogy van az endbossal, de nekem nem megy, Jól emlékszem, valaki írta, hogy harmadikra megvolt neki
meg persze. Konkrétan coopban nem tudom megcsinálni, már több mint fél órája próbálom úgy, mindenki hal mint a szar.
Ez szép végjáték lesz így. Lvl 145
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
laposonly11
üzenetére
Köszönjük Emese. Ha béna vagy, és 20 percig kell dodge-olni egy bossnál, az nem a játék hibája. Jó szórakozást.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
laposonly11
üzenetére
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ha a kígyó ennyire nem ment, Morgotthoz hozzá se kezdj.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Dehogynem lehet, engem koponya egyszer nem talált el. Kigurulod és kész.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Akkor hívj be egy segítőt, ha ennyire szenvedsz vele.
De ha nem próbáltad meg legalább 50-szer, akkor még próbáld.
A lándzsát felfejlesztetted amúgy? Mert az nagyon nagyot dob rajta.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Tegyél be egy fire protection talizmánt. Utána állj be közvetlen alá, és verd agyon. Semmit nem tud csinálni.
Azt a támadását csak akkor csinálja, ha nem püfölöd. Ha elkezded verni, utána nem fogja már.
A trófeás bossok közül ez az egyik legkönnyebb a játékban.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Garantáltan nem kell megcsinálni, ugyanis én meg se kaptam Radahn előtt. Amikor már levertem, és kóboroltam ott a városban, akkor jelent meg a fog és a két faszparaszt.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Én arról beszélek, amikor valakinek mindenki elsőre meg max harmadikra fekszik, olyan nincs. Még Lobosnak se. Én is öltem meg sok boss-t elsőre, tegnap például két sztoribosst is, de olyan nincs, hogy valakinek ne legyen több órás beragadása ezeknél a bossoknál.
Általában olyanoknak van, akiket még soha senki nem látott játszani...Lehet, hogy egy-egy kivétel akad, mert valaki szuper ügyes, de ugye azt senki nem hiszi, hogy pont itt gyűltek ők össze a prohardver fórumán...
Amúgy mondom, roppant egyszerű, a következő végigjátszásnál indítsatok egy Twitch-streamet egy új karakterrel, szívesen megnézem, hogyan is kell ezt csinálni.
Ja, hogy azt nem, meg nekem olyan nincs, meg olyat sose csinálok?! Enough said.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
nyamsas
üzenetére
Nagyon is sok értelme van a rune arc-nak.
Azon túl, hogy feltolja az összes resistence-t meg védelmet, feltölti a HP-d és FP-d is. Azaz, szerintem úgy érdemes használni, hogy ha tolod a boss-t, és már lecsutkáztál mindent, akkor amikor a végefelé vagy, roppantod a rúnát, és kapsz egy ingyen töltést. Szó szerint életet menthet.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Friedehez nem kellett nagyon sok, szerintem olyan 25-30 körül, de Midirbe volt vagy 50, Gael is kapott vagy 30-40-et.
Maria elsőre feküdt BB-ben, parryzva szénné lehet alázni. Abban a játékban ő volt az egyetlen, aki elsőre lement. Laurence is megélt vagy 40-et.
Amúgy férfi módra tolom: dexes karakter, pajzs nélkül, varázslás idézés és ilyen sallangmentesen.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Nekem van egy tökéletes taktikám az invaderek ellen, eddig 100%-os a hit rate-m vele.
Ahogy bejön az invader, azzal a lendülettel azonnal kilépek a játékból. Szinte magam előtt látom, ahogy leolvad a mosoly a pofájáról. Anyád picsájának a játékába invadelj bele, degenerált!
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Küldetéseket? LOL. Te még nem játszottál From-játékkal.
Nincsenek küldetések.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Le kell menni a barlangba, ahol a nyanya ül. Nem pedig ki a nagy kapun.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ha valaki férfi módjára harcol, karddal, vagy kettővel, nem pedig beszari módon pajzzsal meg varázslással, pussy cat idézgetéssel, akkor nehéz. DaS3-nál mindenképp nehezebb.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Morgott hullája ott fekszik az arénában. A végbeléből szivárgó fekálián kövér kukacok lakmároznak, miközben azt énekelgetik, hogy "Put these foolish ambition to rest."
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Újabb tetves csaló bosshoz érkeztünk: Margott.
Mégis hány fegyverrel akar ez ellened jönni? 8? Persze ő tud olyat, hogy miközben ugrik el tőled, visszafelé még üt egyet, ami a fele HP-d leveszi. Arról nem beszélve, ha megüt, képtelenség utána kijönni a kombóiból, garantált halál, ha beleálltál.
Arról nem beszélve, hogy a legrosszabb ritmikájú boss.
Az ilyen megérdemli, hogy időveszteség nélkül gondolkodás nélkül lecoopolja az ember, és utána a bűzlő hulláját jól szarja torkon.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Shadowguard
üzenetére
egyre jobban bosszant az is, hogy az én fegyverem egy kőben is elakad, de az ellenfélé nem. Ha éppen úgy van fán, oszlopon, házon keresztül elkap, lelő, agyoncsap. A tereptárgyak őt nem kötik. Régen is így volt, de 2022ben ennél többet várna az ember.
Ezzel viszont maximálisan egyetértek. Szerintem ez a játék egyik rákfenéje. -
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Shadowguard
üzenetére
Ha rakás fekália, akkor miért játszol vele? Az utcán a kutyaszarba is beleharapsz, csak utána nem mész vissza repetázni?
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Shadowguard
üzenetére
Crucible Knight? Nekem az az egyik mumusom a játékban.
-
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Gyerekek, ahogy Radahn síel a dűnéken, az a From Software pöcegödrének legalja.
Ott kellett volna azt mondani Miyazakinak, hogy srácok, ennyi volt a Soulsborne-sorozat, elfogyott a spiritusz.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
üzenetére
Van az a boss, aki kőkemény és fair. Ilyen például Kos, vagy Sister Friede, vagy akár Gael. Meg van az a boss, akik úgy kőkemény, hogy közben már nem is fair. Ilyen például Midir, vagy ez a paraszt Radahn.
Amikor utóbbival találkozik az ember, azt mondja, megbasszátok az anyátokat, és otthagyja.
Én sose bántam azt se, ha 4-5 óra volt egy nehéz, de fair boss, de azt, hogy egy nem fairbe tegyem bele ugyanezt, vagy még többet, az nagyon nem tetszik. Akkor inkább lecoopolom, pedig én azt soha nem szoktam. Midirben az volt a jó, hogy opcionális volt. Végül letoltam azt is, 6 órámba telt.
Ez a Radahn kötelező.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Azért az elég vicces, hogy Radahn vagy ki a tököm esetén 5-6 próba pusztán az, amíg egyáltalán eljutok hozzá az arénában. Azért ez LOL. Lvl 60
Így elég sok idő lesz, mire egyáltalán a movesetjét megismerem. Kicsit túltolták, az az érzésem.
Hagytam is ott megrohadni.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Shadowguard
üzenetére
Nekem Friede tetszik a legjobban, de második helyen jön Gael. Az egy igazi tökös, nehéz, gitgut bossfight.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Crystal bossokra milyen fegyver kell? A Scimitarom ütésenként 2 (!) HP-t vesz le nekik. Azaz semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óvodások homokozója
- Elemlámpa, zseblámpa
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Cyberpunk 2077
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- HPE Disk Enclosure StorageWorks MSA70 SAS 25x SFF + 25x146GB HDD
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer , 2x Frame Link Module , 2x Interconnect Link Module 20Gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Annyira OP.
Ha ez így lenne, nem lenne tele egyrészt a topik is jajjgatással (aminek én is része voltam), meg az internet fórumai.