Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Imilenni
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gondolom a fizikai PC kiadás nem Steames kulcsot ad
-
myckey
veterán
Szóljon, aki a megjelenés után, ebben a sisakban fog a buszmegben flangálni !
-
Mans20
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Elsőre nagyon hangulatos és szép is, csak a DS-t megszokva nagyon más. A lóval 20 métert ugrálva is fura. A most kell érzés azért elkapott.
-
myckey
veterán
Nem semmi a kollektoros kiadás, hiv. oldalon.
De a kezdő sem kutya.
Remélem jó lesz ez a nyitott tér, az időjárás és napszak változás is klassz....na meg a főhős is mozgékonyabb lett, nem földhöz ragadt
a paci is a hleyén van.Pályatervezés és az Art...muzsika...karakterek... a hangulat adott. GRRMartin indöháúz

szkájvóker, új az ava....rég nem láttalak
-
l.skywalker
titán
Elindult az előrendelés: ELDEN RING | Official Website (EN) (bandainamcoent.eu)
PC - Steam: Pre-purchase ELDEN RING on Steam (steampowered.com)
Standard: 60€
Deluxe: 80€Xbox:
Standard: [link] 20.990.- HUF
Deluxe: [link] 24.990.- HUFPlaystation:
Standard: [link] 23.990.- HUF
Deluxe: [link] 31.190.- HUF -
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
már megy a lényeg...a soundtrack

-
l.skywalker
titán
13 perc múlva Gameplay Preview élőben:
ELDEN RING - Gameplay Preview - YouTube
bandainamcous - Twitch -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem is neked kellett volna írni, hanem az oldalnak, ahova a link mutat.
-
l.skywalker
titán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ja tényleg, kifelejtettem, hogy csak konzolokra
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Azért kedves, hogy csak reg után derül ki, hogy nem elérhető a platformomra...
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Itt lehet jelentkezni:
https://www.eldenring.com/cnt -
l.skywalker
titán
Important message:
ELDEN RING will release on Feb 25, 2022, as the depth & strategic freedom of the game exceeded initial expectations. Thank you for your trust & patience. We look forward to seeing you experience the game in the Closed Network Test in Nov.
The #ELDENRING Team [link]
November 12-től zárt teszt lesz. Jelentkezni a hivatalos oldalon lehet
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Mans20
addikt
Részletek az Elden Ring játékmenetéről A nyitott világtól tartok, nagyon megszoktam már, hogy lépésről lépésre haladok a DS-ben.
-
myckey
veterán
Nem lesz rossz
A karakterek, bossok, design és art...szokásos minőség
Ráadásul ez a nyitott világ, merőben más élmény lesz. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
slaye
csendes újonc
nekem tetszett a sekiro elsö végigjátszásnál nagyon féltem tőle de feleslegesen, demon hatreden kivül egyik bossem okozott frusztrációt, 5 éve folyamatosan játszok velük és én a sekirót nem érzem nehezebbnek a többi souls gametől dark souls 3 ba többször meghalok mint a sekiróba tán annyi bajom van vele hogy kevés a boss meg nem olyan változatosak az enemyk de a harcrendszerrel nincs problémám.
-
Yodamest
veterán
PC-n toltam xbox one kontrollerrel, de a felső vállgombokat egy vékony műanyag rész tartja csak és elfáradt a nyomkodásba. Most ez nem 100% szóval nyilván lehet neked nem ment tönkre, a cserekontroller már nekem sem, de ettől még nagyon megterheli a béna mechanikája miatt.
-
Rony949
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Ne haragudj, de a Sekiro nem is RPG-ként volt reklámozva. Már a legelején tudni lehetett hogy ez egy sima akció-kaland játék lesz, ahol nagyobb hangsúly lesz a lopakodáson.
A kontrollered meg....nem tudom milyen ez a Dualshock 4 kontroller minőségileg, még nem nagyon használtam, de én PC-n játszottam ki a Sekiro-t, Xbox One kontrollerrel is és mai napig tökéletesen működik rajta minden gomb.
-
Yodamest
veterán
Fú a Sekiro nekem nagyon nem tetszett, pedig/vagy pont mert abszolút souls van vagyok. Végigvittem fullra, mert azért csak csak from játék (még ha indiesouls is, értsd nem a "nagy" csapat csinálta, akik ekkor már javában az elden ringet hegesztették), de a koncepció nálam nagyon félrement. Egy cső játék volt voltaképpen, 0 fejlődési szabadsággal, (a kirakható talentek is elég egyértelműek voltak, mit szükséges azonnal, mit később, milyen sorrendben), mindennemű rpg funkció hiányzott belőle.
Továbbá a gameplay is borzalmas volt számomra, tönkre is ment benne egy kontrollerem pusztán azért, mert a hülye parry mechanika megkövetelte, hogy folyamatosan nyomkodjam eszement sebességgel az L1 bombot, ami ki is tört emiatt egy idő után... egy L1 spam az a játék. Egy adott támadásra mindig megvolt, hogy mia helyes válasz és pont akkor pont azt az utasítást kellett bevinned, ahhoz hogy életben maradj. Például egy adott támadást, ami parryre volt kondícionálva nem tudtál átugrani vagy kidashelni, ha fordítva volt akkor nem tudtad (vagy nem volt értelme) parryzni, szóval nagyon 2 bites volt az egész harcrendszer. Nem éreztem azt, hogy én tanultam meg harcolni, csak azt hogy betanultam hogy pont abban a tizedmásodpercben mit kell csinálnom, mindenféle választási lehetőség nélkül. Jó ilyen kis garázsproject volt a fromtól, így érthető a gyengébb színvonal, de maga a gameplay nekem totál nem volt fun.
-
slaye
csendes újonc
részletek a pályáról, történetről, és a játékmenetről.
-
l.skywalker
titán
ICYMI: some Elden Ring details:
- biggest FROM game to date
- seamless, interconnected world
- dynamic weather & day/night systems
- swamps confirmed
- free next-gen upgrade
- online-coop for up to 4 players -
BOBAKILL
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nekem is furcsa volt a grafika néhol, de abban reménykedem hogy mivel ps4re is jön meg ps5re is így talán lesz egy nextgen patch hozzá vagy ilyesmi.

Látványban szerintem elképesztő lesz, és van még idejük reszelgetni a játékot januárig.
Elvárnám azér hogy picit szebb legyen mint a ds3 volt.
Az nem derült ki hogy miben lesz más mint az eddigi ds-ok, a lovaglást leszámítva. A vége felé az a vörös hajú felcsatolt karú csaj az egy karakter lenne vagy boss? -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BOBAKILL
üzenetére
Én konkrétan azt néztem, hogy az artstyle-t pl 1:1-ben átvették. Vélhetően/remélhetően a harcrendszert is. Viszont közelről egyes modellek kicsit mintha rondák lennének. Mintha elfogyott volna a zeljesítmény-keret. Nyilván sokat zabál, hogy openworld meg nincs töltőképernyő, de akkor is.
-
ThySoul
senior tag
Úgy látszik én vagyok az egyetlen akit nem nyűgöztek le eddig
Reménykedtem (főleg a baromi jól sikerült sekiro után) hogy a lehető legkevésbé lesz Dark Souls4 a játék, márpedig eddig nagyon úgy néz ki hogy az lesz
Na mindegy, úgy is megveszem megjelenéskor csak a hype nálam kicsit lejjebb ment -
Rony949
őstag
Engem már a dizájnnal megvettek kilóra. Hát hogy néznek ki ezek az ellenfelek, meg bossok? A japánok ebben mindig is jók voltak. (kivéve a Dark Souls 2-nél)
-
slaye
csendes újonc
trailer
-
slaye
csendes újonc
2022 január 21 én jelenik meg az elden ring
végre megmutatták nagyon állat lesz
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Sokkolo hir :D
-
l.skywalker
titán
-
slaye
csendes újonc
jövő hónapba már úgy is mutatnak gameplayt róla csak kár hogy idén már nem jelenik meg
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Šolaire
veterán
Egy kis morzsa. [link]
-
Šolaire
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ahogy olvasgattam a szivárgás miatt megint csúszhat az, hogy bármit is mutassanak a játékból.
-
l.skywalker
titán
-
l.skywalker
titán
According to industry insider Jeff Grubb, Elden Ring's rumored reveal in March is probably not happening, possibly because of the recent leak Bandai Namco is also apparently cracking down hard and currently investigates the leak [link]
-
BOBAKILL
őstag
-
slaye
csendes újonc
[link] itt van egy 1 perces változat, ez már jobb tiszta dark souls
-
Šolaire
veterán
Itt egy cikk is ilyen nesze semmi fogd meg jól megint. [link]
-
slaye
csendes újonc
https://www.youtube.com/watch?v=axP6el8Xzu0
találtam még egy videót csak lehet törölni fogják ebbe van egy sok kezű boss ami trailer elején van
-
slaye
csendes újonc
képek
-
slaye
csendes újonc
ez biztos hogy az elden ring lehet, az egyik vidónál az ég ugyanolyan színű mint az első trailernél , és ott a világfa is mert állítólag a skandináv mitológia alapjára épül a játék.
Sárkányosnál az a dodge az nagyon soulsos. -
Šolaire
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Remélem lesz valami infó most már.
-
Šolaire
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
l.skywalker
titán
-
Šolaire
veterán
Új hír hogy megint nincs semmi infó sajnos : [link]
-
l.skywalker
titán
-
slaye
csendes újonc
Most már ideje lenne valamit mutatniuk remélem nem kamu.
-
Šolaire
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
l.skywalker
titán
Elden Ring Trailer Artist Posts Concept Art, Says There's No Hidden Meaning, Elden Ring Community Goes Wild Anyway link
-
Šolaire
veterán
Február 7? Kiváncsi vagyok. [link]
-
BOBAKILL
őstag
Lehet láttátok már de azért beszúrom ide is: [link] Elden Ring Title Screen, SZerintem kamu amúgy, de jó a zene.

-
l.skywalker
titán
Nekem nagyon sok kimaradt, csak 5 éve kezdtem el újra játszani 2002 után aktívan, de videók alapján mindig vonzott ez a fajta kihívás. Végül úgy alakult, hogy a Sekiro volt az első amit elkezdtem és habár még nem fejeztem be, de az egész felépítés nagyon bejön. A DS széria is ott figyel, hogy majd egyszer, de az Elden Ring is biztos terítékre fog kerülni.
-
slaye
csendes újonc
Hát nekem életem legjobb döntése volt játékterén hogy bele kóstoltam a fromsoftware játékokba pedig régen zavart egy játékba a nehézség, jelenleg épp egy maratont csinálok
de ezt minden évbe újra játszom az összeset mert 2 hónapnál tovább nem birok meglenni nélkülük. Az elden ringet már nagyon várom kíváncsi vagyok milyen rémségek lesznek benne. -
Šolaire
veterán
Kis infómorzsa igaz sok újdonságot nem tartalmaz :
[link] -
Šolaire
veterán
válasz
üzenetére
Igy van igazságos mert fix szabályrendszere van, amit én is régen nehéznek éreztem most simán megy. Remélem az Elden Ring közelebb fog állni a souls játékokhoz ebből a szempontból mint pl a Sekiro.
Te csak stream-eket nézel? Egy próbát még lehet megérne anno én is árultam az első részt amit boxra vettem. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
üzenetére
DS és DS között inkább fejlődés volt, mint újítás, amolyan evolóció-féle. BB és Sekiro újított, az inkább más akart lenni. Értem ezalatt ,hogy a két DS tematikájában és mechanikájábna is megegyezik, csak a DS-ekbe már kerültek bizonyos "kényelmi" funkciók, mint pl a Bonfire, hogy az ember eldönthesse, pályát akar-e járni, felfedezni, farmolni, vagy valamelyik Boss-nak akar-e nekimenni zsinórban 100x. Utóbbihoz a DS-ben ugye le kell tolni az előbbit is minden alkalommal, mert nincs BF...
-
Šolaire
veterán
Üdv lassan készül az összefoglaló. Nem sok infó van eddig, de jöhet minden ami esetleg kimaradt. [Összefoglaló]
-
Šolaire
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Remélem az Elden Ring is egy dög lesz mint a többi Souls játék.
-
Šolaire
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem tudod mit hagysz ki.
-
Šolaire
veterán
Egyre jobban szivárog a játék. [link]
-
myckey
veterán
FromSoftware Issues New Statement on Elden Ring Development
Hivatalos forrásból.
-
Šolaire
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi.
-
slaye
csendes újonc
https://wccftech.com/elden-ring-alleged-concept-art-leak/
-
Šolaire
veterán
Lehet hamarosan kiadják? Nem bánnám januárba bejelentenék, tavasszal pedig ki is adnák.
[link] -
Šolaire
veterán
Kis infómorzsa, remélhetőleg hamarosan látunk valamit a játékból.
[link] -
Šolaire
veterán
Nem hivatalos a from még nem erősítette meg : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Célegyenesben a Yettel TV
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Spórolós topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De a kezdő sem kutya.
a paci is a hleyén van.