Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Próbálom spoiler nélkül írni, aki járt ott tudja fogja úgy is. Van egy boss ami után titkos rész van, ilyen “ugrálos,, ott a végén a földön lévő szövegek azt írják, páncél nélkül menjek tovább, és hogy gondoljam meg ezt akarom e? Néztem egy videót tudom mi vár a fal mögött, mert nem mertem kinyitni nehogy rosszat tegyek. De még így sem tudom mi történik? Vagy mit jelent? Bemenjek ? Vagy ne? Ez változtat az endingen? Vagy ez alapba mindenkinél volt? Köszi a választ
-
belan
addikt
Ng+ számít melyik végig játszást választom ? Nektek melyik befejezés tetszett nekem sima . De ranni is jó volt.
-
MikeWazowski
veterán
Ng1-en Maliketh is megvolt, harmadikra.. Godskin duo elsőre. Nem tudom, nem vagyok ennyire jó...
river blooddal megyek, de a dupla radahn kard sokkal jobban bejott. -
Garsza
veterán
Na az ikreknél lezsíroztam mind a 9 Somber Smithing Stone vásárolhatóságát. Így mostmár bármit fejleszthetek. Kipróbálhatom az arzenált. Következőre a sima Smithing stonet zsírozom le.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Elden ring miatt steam -en be kellett kapcsolni a kontroller beállításban, az xbox config support -ot . Azóta ledobálja a kontrollert a gép.
Van erre valami megoldás? -
ThySoul
senior tag
Margit és Godrick pipa rl1-en, jöhet rennala meg a farkas
-
ludxjk
csendes tag
Rennala greater runájával mit lehet kezdeni? Nem talàlok csidejót.Radahn tornya megvan jó kis parkour
-
sp8787
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
NG+6 a max mint a From-nal altalaban de azt akarhanyszor ujrajatszhatod.
A DLC(k)-nel bedurvulnak altalaban.EDIT
(NG)+(6)=7 -
Garsza
veterán
WAR SURGEON SET
Van itt valaki PC-n aki NG+ ban tolja már, vagy csak egyszerűen nincs szügsége erre a szetre és kidobná nekem? Akár Runaért is. -
Garsza
veterán
A páncéloknál mit takarnak pontosan a ellenálóság számok amik fel vannak tüntetve?
Százalékok? Vagy valami szorzók, mennyire fontos a minél nagyobb védelmet biztosító? -
belan
addikt
válasz
lastmohican2
üzenetére
El kellet dobni a összeset utána fel venni újra .
-
Bagoly81
aktív tag
üdv! nem indul el a játék, egész pontosan elindul ,de a mentett állásomat nemtölti be, megakad a töltőképernyő 100% on és ugymarad, inditottam egy új játékot azzal nincs gond, remélem nembuktam el a karakterem...!?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Úgy tudom igen, NG+7 a vége.
Hát mire dlc jön úgyis újra kezdeném valami mással. De lehet a GS Guts karit fogom folytatni, az csak lvl 40 és a játék elején jár. -
belan
addikt
meg van összes legendás fegyver de nem adja be a kupát ilyenkor mi van ?
-
Garsza
veterán
Helló! Az Somber Dragon smiting stone mennyire korlátoltan szerezhető egy run alatt? Hányat lehet szerezni?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Fél éven belül, ha a korábbi játékokból indulunk ki.
NG+7 a max, szóval odáig nyugodtan menj el.
Én amúgy új karaktert fogok indítani a dlc-hez, ha meg többet terveznek, akkor bevárom az összeset. -
persil
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Az extra margit es a ket sentinel is ott van elso journey alatt is.

-
MikeWazowski
veterán
Jó ez az ng+. Lyndell fele futok erre megjelenik Margit.
Ahol nem volt enemy most van kettő tree sentinel
De simán haladok, minden elsőre, Godfrey szelleme is baromi egyszerű volt. Radahn is elég sima volt. Remélem azért lassan már nehezebb lesz. -
ThySoul
senior tag
Emlékszem mennyit szenvedtem anno Margittal, most meg ledaráltam új karival
Flamberge lett a weapon egyenlőre, okoz bleedet, tudom is használni egyes szinten még úgy sem használtam még ilyet szóval illett kipróbálni
-
ricshard444
veterán
Próbáltam megszerezni a Lusats Armor-t, viszont bebugolt az egyik npc, igy kiléptem majd vissza. Ezután már beszélt velem, elmentem Chamber Outside the Plaza-ba, ahol beszélnem kellett volna egy emberkével, de elötte beadott egy Boss fight-t, mondom csak nem számit, igy megküzdöttem velük, de ennek az lett az eredménye, hogy az npc akivel beszélnem kellett volna többé nem volt már ott a széken.
Hallgattam a Guide-t és mondták, hogy nem szabad velük megküzdeni, tehát elbuktam a quest chain-t...., nem lehet visszatölteni a mentést gondolom sehogy, csak az újrajátszás során lesz esélyem megszerezni?

-
ThySoul
senior tag
Szerintetek mennyire életképes egy greatsword rl1 run? Szerintem ilyet még nem használtam egy From játékban sem
-
Viper26
nagyúr
Corrupt save megjavul reinstall után?
-
MikeWazowski
veterán
-
Garsza
veterán
A szigony amit Rykard -nál lehet felvenni a skilje az csak ott működik? Próbáltam a Fire Giant ellent de ott nem ment.
-
Garsza
veterán
Rykard -nál általánosságban nem lehet a marikához spaunolni? Vagy csak nálam van gond?
-
Woodslave
félisten
Hát eddig nagyon tetszett de kezd elegem lenni a sok faxsagbol. Képernyő méretű one hitelő bossok meg láthatatlan hatbaszúrok. Duok stb...
Bocs kikivankozott tudom én vagyok béna -
persil
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Hat kezdd el hasznalni...

Az armornak semmi koze a build-ekhez, azt hasznalsz, ami tetszik. Nehanyon van passziv, de az le van irva a targyleirasba es nagyon keves is, meg jelentektelen is. Sisakok kozott van tobb, aminek van passzivja, szoval azokat erdemes a build-hez igazitani(pl white mask a bleed-hez).
A power stance csak akkor jon le letre, ha ket ugyanolyan tipusu(kat landzsa, ket egyenes kard, ket balta, stb.) fegyver van nalad es, ha ez meg van, akkor "bal kez light attack" helyett fog mindket fegyverrel egyszerre utni, a jobb kez tamadasai maradnak. (Nem tudom pc-n hogy van, ezert irtam igy.)
A main az erosebb, az off a gyengebbik kez, ez jatekokban mindig jobb es bal, ebben a sorrendben.
-
Garsza
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
A Bloodhound Fang -val is jó mele buildet lehet összerakni. És csak vigort enduranct meg streghtet kell hozzá fejleszteni. Esetleg az FP -t ha sokat használod a skiljét (ami nagyon jó).
Vagy a Rivers of Blood, de annál az Arcant is kell húznia vérzés miatt. -
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Erre valaki? Mert akkor elkezdenem használni.
-
ThySoul
senior tag
Valakinek van ötlete milyen fegyvert kéne használni RL1 runra? Clawt láttam pár helyen deaz meg sima smithing stone fegyver, és baromira nincs kedvem 16 darabot összegyűjteni mindegyik fajtából
-
Sziasztok! Sokat hallok valami ,,fehér maszkról’’ én már elcsesztem mert a boss nincs már és akkor már nem lehet megszerezni. De amugy az mire jó? Vagy miért törekednek rá sokan? Csak simplán jól néz ki? Vagy más oka is van? Köszi
-
sp8787
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Talismanokbol 3 fontos van a "Havel" ring, a Fizikai vedelmet ado, meg az Ugrabugralo tamadast novelo. A lottyot meg ugy kevertem ,hogy stance tamado + charged attack novelo.
A masodik helyett lehet mast hasznalni(pl. van bekapott damage-t csokkante), az OHKO-t megakadalyozo egy fosch azt nem hassznalnam. -
MikeWazowski
veterán
Nem találtam egyelőre jobban tetsző melee buildet csak ezt: [Best aggressive melee build in Elden Ring] Meg is van a Twin set, meg a két fegyver. Lenne két láma kérdésem: main hand a jobb kéz? Valamint jobb egérrel üt bal kézzel, bal egérrel jobb kézzel?
ennek így kell működnie? Nem csak egy gombbal nyomkodok és üt mindkettővel?Esetleg, ha ez mégse olyan jó, tudtok valami abszolút varázslat nélküli, jó melee buildet?
-
ThySoul
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Rivers of blood skillje amúgy is mocsok erős szerintem, ha meg mimicet használsz főleg
Menj tovább, az NG+ mindig is ilyen volt, a véve majd nehéz lesz nem kell félni
-
Woodslave
félisten
Nem akartam kérdezni de. Most gyujtottuk fel a fát átkerültem arra a helyre. 115-os szint 90 str 47.vigor. én ilyen primitív buioddal nyomom. Kard 20-as. De úgy érzem közöm nincs a játékhoz megint. Én vagyok ennyire balfax?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Legyél kemény, told végig estoc-kal.

-
persil
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
"Godrick, Margit, red wolf, meg Rennala
Ezek a sracok amugy is csak a bemelegitest szolgaljak, semmi tobb nincs bennuk.Haladj tovabb nyugodtan, az ng+ ertelme a kihagyott szajre, questek es helyek megoldasa miatt van, illetve uj build-ek kiprobalasa, stb. Nyilvan, ha az elso playthrough alatt osszeszedtel mindent, akkor nem sok meglepi lesz, de ne felj, a vegere meg fogsz izzadni rendesen.

-
MikeWazowski
veterán
Egyelőre úgy tűnik nem sok értelme van az ng+-nak. Kb. negyed óra alatt elértem az akadémiát, úgy, hogy előtte lenyomtam a szellem lovagot is, three sisters előtt. A bossok Godrick, Margit, red wolf, meg Rennala kb. 5-6 ugró ütéssel fekszenek. Ennek mi értelme így? A szintek is csak úgy röpülnek.
Na mindegy, kitalálok valami új buildet, de a Rivers of Blood-ot hagyom, mert divatcucc lett
vari nem akarok lenni, valami melee kéne, ki mit mond? -
Dlite
tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Még az elején nem találok egy NPC-t. Hallom a szöveget, hogy ne játszam már el, hogy nem látom, meg nem lehet ilyen csúnya hogy rá se nézek....mi a megoldás?
(gondolom valami rejtvény..vagy vak vagyok
) -
donki
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Stormveil castle-t meg lehet kerülni, úgyhogy pár perc alatt ott vagy.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Igen. Menj oda egyből, nem kéne nagy gondot okozzon se a farkas se Rennala.
-
MikeWazowski
veterán
Kezdtem egy ng+-t, és mondom majd újraskálázok és dex kariként megyek. Erre a treeknight után jut eszembe, hogy ng+ előtt kellett volna academy-be újraskillezni. Jól gondolom, hogy bukta így? El kell addig jutnom előbb?
-
siposz
aktív tag
Ez a cserekeskedelem elég béna eddig Elden ringben, ki kéne találni valamit, ami legalább az első 2 pénzfunkciót tudja.
-
Garsza
veterán
És van itt valaki PC -n aki elcserélné velem valamiért a maskot?
-
Garsza
veterán
White maskos Invadert hogy a francba kell előcsalogtni? Találtam videót, az alapján oda megyek a helyszínre de nem spawnol.
-
Lefty
addikt
Hm, köszönöm, nem lett volna rossz ha hamarabb talalkozom egy ilyen terkeppel

Ez az open world ebben a stilusban jo is meg nem is. Itt pl. pont latszik, hogy az open world miatt mentem a vilagba ahogy jol esett, aztan mire ujra a story utvonalara terek meg mar szetfarmoltam magam. Ami nem feltetlen tudatos cellal törtent (neha persze igen), hanem mert jol esett boklaszolni aztan öltem, amit tudtam es jött a runa.
Teljesen adom cyberkind velemenyet, hogy nem feltetlen kell az open world ide. Ott van pl. a Bloodborne (tudom, hogy PS cim de azt ismerem jobban), hiaba nem open world, olyan zsenialis a palyatervezes, meg a shortcut-ok elrendezese, hogy annal jobb nekem nem kell, mindig tudtam a story fele orientalodni, hiaba volt ott is egy csomo opcionalis utvonal meg boss. -
donki
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
De, ez teljesen szubjektív. Egy ilyen fogalomról, hogy "játékélmény", hogy állíthatod, hogy nem szubjektív?

Ami a hatékonyságot illeti, kevesebb mint 60 óra alatt végigjátszottam úgy, hogy minden legendary item megvan, kitakarítottam mindent, küldetések megvannak, emellett több fegyvert is felfejlesztettem és kipróbáltam. Akkor ez mégis "optimálisabb" mint 120 órán keresztül szüttyögni és ötvenedjére is lepattanni Maleniáról... -
Bad Pritt
félisten
Nem kell belátnom semmit, mert nem szubjektív véleményt fogalmaztam meg, hanem tényt. Végig lehet játszani simán farmolás nélkül úgy, hogy haladsz a sztorival, csinálod a mellékküldetéseket meg opcionális területeket, szerintem kifejezetten jó játékosnak sem kell lenni hozzá. Ha épp félő, hogy elvesztesz sok rúnát, max akkor szintlépéshez elegendőt összefarmolsz, de még ezt se kell, mert ha nem használod fel a golden rune-okat, akkor elég azokból elpattintani párat, ha grace-hez érsz.
Persze, fel lehet pumpálni a karaktert 200-as szintre meg el lehet tökölni ugyanennyi órát egy végigjátszással, de a valóság az, hogy platinával, teljes takarítással, mindennel együtt ez egy 110-120 órás játék és lvl 120-150 között be lehet fejezni.
Én elfogadom, hogy farmolgatsz, nem is azt mondtam, hogy helytelen, viszont se játékélmény, se hatékonyság szempontjából nem optimális. -
donki
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Nos, talán be kellene látnod, hogy semmi értelme a szubjektív véleményeket olyan jelzővel ellátni, hogy "optimális". Mindenki úgy játssza a játékot, ahogy neki tetszik. Ha úgy tartaná kedvem, hogy ne farmoljak, akkor nem farmolnék.
Ahhoz, hogy ezt a játékot HELL fokozaton, tehát farmolás nélkül játsszam végig, jobb irányítás és kamera mozgás kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Spórolós topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

river blooddal megyek, de a dupla radahn kard sokkal jobban bejott.
Ahol nem volt enemy most van kettő tree sentinel
De simán haladok, minden elsőre, Godfrey szelleme is baromi egyszerű volt. Radahn is elég sima volt. Remélem azért lassan már nehezebb lesz.
ennek így kell működnie? Nem csak egy gombbal nyomkodok és üt mindkettővel?