Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
jól pörgött a topik ma
na joccakát skacok! Jó szórakozást Buher
-
darál0w
Jómunkásember
válasz buherka #12390 üzenetére
napot
reggel 8tol most végeztem(protekcioval, mert ez több nap lett volna )....megbonyolították kicsit...eddig ugy működött, h felhívtam a sportorvost,( aki közben nyugdíjba ment , gyanítom a változtatás miatt, mer'hogy így nem kap annyi pézt...) mondta mikorra menjek, EKG meg terheléses vizsgálatot megcsinálta, majd pisáltam neki, másnap meg mehettem az eredményért...mostmeg. felhívom sportorvost, ad előjegyzést ~2héten belülre, mondja menjek fel körzetihez szemészet, vér-vizelet vizsgálat, EKG beutaloért....ezeket el kell menni megcsináltatni, majd ha készvagyok kb 1 hét alatt, és még az előjegyzésem él, akkor mehetek egy pecsétér....tiszta vicc...
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
tomyoy
senior tag
Jó napot az uraknak.)
nyiknyiknyiknyik
-
szalai56
senior tag
Jó estét mindenkinek.
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
-
darál0w
Jómunkásember
látom ma punnyadás van. én is fáradt vagyok ugy is, meg reggel mehetek sportorvoshoz is...(remélem kakimintát nem vesz, mer belefosok én abba az üvegbe ha kér )
egy szo, mint száz joéjszakát gyerekek, álmodjatok szép( k )eket.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz buherka #12361 üzenetére
napot. vagyis estét
én nembírném....fiatal vagyok még ehhez
(#12376) Pulsar hát azért ez is durva volt...ilyen barázdákat, csak szántoföldön látni.
mondjuk annyi jo volt benne, h a dudát nem kellett használnom. csak egy kis fék, az felüvöltött ilyen recés érdes csikorgással, a gyalogos meg elugrott az auto meg rátolt a gázra
Vasárnap megyek tesztelni...már csak 1 edzés van hátra. sztm menni fog.
ma letoltam egy 5kmert 15km/h egyhuzamban és most este 10*800m 16km/h + minden 800 után 100m kocogás 7km/h és a végén levezetésnek 2km uszás
[ Szerkesztve ]
-
-
j0k3r!
senior tag
szep jo estet az uraknak!
some men just wanna watch the world burn...
-
veterán
jó estét!
rohadt UPC.... már vagy 3 órája nincs TV itthon
(#12358) tomyoy épp a múltkor keresgéltem, de nem találtam.. hányás archívum hányas hsz környéke?
[ Szerkesztve ]
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Ismét online vagyok ...
... tegnap bekötötték a széles sávú internetet!
Press any key to continue ...
-
buherka
addikt
válasz j0k3r! #12370 üzenetére
Hát az biztos...
Ráadásul jó nagy pofája van itt az egyik középvezetőnek. Semmi közünk egymáshoz, de megpróbált egy munkát rám sózni.
Mondtam neki, hogy takarodjon!
Erre mondja, hogy beköp...kérdem tőle mire fel.
Én köptem be hamarabb és jól le is baszták, hogy mit utasítgat engem...most kuss van(#12371) pohár ...én nem vagyok nagy vizipipás...kissé fulladok tőle, meg beszédülök.
Házi páleszt már intézem, mondtam faternak, hogy gyújtson be rendesen a lepárlónak
Olyan igazi "karistolós" házi anyag lesz.[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
veterán
válasz darál0w #12350 üzenetére
jó reggelt!
látom volt rajtatok szófosás
én a legdúrvább betét kopásomat az Uno-n produkáltam.. annyira elkopott, hogy kisestt, és a dugattyú ért a tárcsához, de az meg rövid volt, így pillanatok alatt az is kiesett Éshát ezt a belvárosba kereszteződés felé száguldva érdekes volt átélni
-
tomyoy
senior tag
na gurultam csicsibe reggel meló!
nyiknyiknyiknyik
-
pohár
félisten
válasz tomyoy #12372 üzenetére
Azt meghiszem, huhúúú
De a könnyetek azért kicsordult, én meg csak nyammogtam a számban a cuccot hogy kiszedjem belőle a narancs ízét, ki is jöttGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tomyoy
senior tag
most azon gondolkodtam kb 10 percig hogy miért nincs AM3( nem am2+ ami am3 ready) as foglalatú lap Sli támogatással akár 8x-8x vagy 16x-16x kialakításban.....
talán az AMD kontra Nvidia miatt van....
pohár: hát sztem 5 perc se volt úgy benyakaltuk
[ Szerkesztve ]
nyiknyiknyiknyik
-
pohár
félisten
válasz buherka #12365 üzenetére
Pedig jó, volt hogy vagy 5 órát toltam, teljesen belefeledkeztem, csak meglepődtem hogy elrepült az idő
Kéne majd vízipipa is, de jó azzal lazulni, hhmtom... áá kellett az, csak nem szeretek nagyon másnapos lenni
Buherfater féle házi csúszott rendesen, az nagyon jó volt, vagy két literrel rendelnék is belőle ha lehetGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szalai56
senior tag
Jó estét mindenkinek.
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
pohár
félisten
válasz buherka #12363 üzenetére
Háhá, gyere érte
Majd nemsoká jó lenne alkotni egyet, csak az lehetne nagyobb buli, nem voltam részeg egyik nap seNa most megyek tolok egy kis Mass Effect 2-t, aztán majd visszalesek
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
Naszépjóestétazegybegyűlteknek
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
buherka
addikt
válasz tomyoy #12356 üzenetére
Mint a dög...annyi munklapom van. Rengeteg melót csinálunk a lenovo-nak
Majd csinálok képet, hogy mennyi ilyen szarom van.
(#12357) darál0w ...nem unatkozom, az tény. Arról már nem is beszélve, hogy ez már a 5. éjszakám zsinórba. Kóma vagyok.
(#12353) j0k3r!...csuma...Kijózanodtál?
[ Szerkesztve ]
-
tomyoy
senior tag
válasz darál0w #12357 üzenetére
közben rájttem
feleslegesen nem flémelek, csak olvasok, ahova írok az : Éjszakai műszak 90% Opel topik 8% Asus eee topik 2% úgy nagyjából
Most visszaolvasgattam az arhívumot előző 50e....pulsarnak meg buhernak vannak jelenetei ilyen 100 hsz oda-vissza , meg 400 hsz 1 éjszaka alatt amit leműveltünk
joker: üdv!
[ Szerkesztve ]
nyiknyiknyiknyik
-
darál0w
Jómunkásember
válasz tomyoy #12354 üzenetére
na ott nemnéztem
de nem is találom. hol van?
+van. 1. hsz
kereső, részletes keresés, és ott van felhasználo szerinti szűrés. oda beírod a usernevet és kidobja az összes HSZt. PH! kezdőknek1996. tényleg alig jársz másfele
(#12353) j0k3r!
szeva.
(#12355) buherka
már lassan 2 hete annyi a melod, h másra időd sincs.
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Szasztok skacok
Később leszek...sok a melóm
-
j0k3r!
senior tag
szep jo estet az uraknak!
some men just wanna watch the world burn...
-
tomyoy
senior tag
van : közösségi 2375 -hsz-om sztem abból 2300 az éjszakai műszak
csak úgy érdeksségképpen, meg hogy mondjak valamit
darál0w: nekem a főfékmunkahegerem tropa, a hátsó kör visszadolgozik, és nenmnagyon van fék, kb duplájára nőtt a fékutam de van 1 hasznos dolog is ebben, szép tatásan közlekedek...
[ Szerkesztve ]
nyiknyiknyiknyik
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Pulsar #12347 üzenetére
még reggel is érezni, amikor már előző nap vacsi, fogmosás is megvolt. durva
én részegen szeretek vele beszélgetni , ő röhög én meg nemtudom mitbeszélek
most értem amugy haza kocsival. féktárcsa-fékbetét csere + munkadíj. 20k.
haver is most vitte, csak a hülye szervízbe. 50k azért van különbség.
a jobb oldali tárcsám annyira készen volt...a betét ugy elkopott, h már a fém karcolta a tárcsát és ilyen félcentis barázdák félcentinként
csoda, h meg tudtam állni amugy
[ Szerkesztve ]
-
tomyoy
senior tag
de kivagytok
még mindig nincs kész a bejáró, most a benti placc körül tégláztam ki( nagyobbítottam), holnap jön a csinosítgatás, holnapután meg még kavicsozni kell kb 10m2-t és kész azt hittem 2 nap alatt kész lesz, de jó munkához idő kell.....
nyiknyiknyiknyik
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Pulsar #12341 üzenetére
há twingo.
206os után ez jött
mondtam én olyat, h azokat nem probáltam...dehát általános iskolás gyereknek arra van pénze
reggel be a festékboltba 1l hígito, utána be a közértbe 5en 5 kifli 5 zsákban + 1 csomag rágo
-
veterán
válasz darál0w #12340 üzenetére
jaja... nem vagy, és a föld sem forog...
milyen kocsid van? Nekem a peugeotom ilyen.. 50 féle alkatrész van hozzá állandóan
(#12337) Dr.Én Szép testvér.. én nem tudnám elképzelni, hogy ne tartsam a kapcsolatot a tesómmal.
(#12326) darál0w higító?? pff... szép gyerek vagy Te én csak LSD, speed, hasis, meg kot nyomtam
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
napot.
nemvagyok és megáll az élet?
Buher voltam tegnap megcsináltani a kocsit, alváz meg évjárat alapján lerendeltük a betétet meg a tárcsát. a betét meg nempasszol alváz és évjárat alapján 3 féle betét van hozzá...de ezt hamarabb nem tudták volna mondani
szal ma vissza és jön az uj és nem lesz recsegés és dombtetőn már fékeznikell vazze seAki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
buherka
addikt
Szasztok skacok...
Látom nagy csend van itt hétvégén
(#12335) tomyoy...gyúrol vazze?
[ Szerkesztve ]
-
tomyoy
senior tag
szép jó napot
kivagyok mint állat, megmozgattam 4 köbméternyi kavicsot( vödörbe kézzel, meg talicskába lapáttal)....fáj mindenem, holnap kurva fáradt leszek , meg full izomláz.....és még nincs kész....holnap délután folytatom
nyiknyiknyiknyik
-
buherka
addikt
válasz tomyoy #12332 üzenetére
Nekem is a feljáró elég keményen néz ki...olyan, mint egy mocsár
Szépen süppedek, amikor állok be a garázsba. Hiába gerebjézem el a sarat, a sok paraszt a mi feljárónkat használja tolatásnak, így mire állnék ki a kocsival megint sártenger fogad.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
válasz Pulsar #12314 üzenetére
Motorikusan az enyémnek sincs semmi baja...már vagy 6-7 éve.
Elektronikával szoktak inkább gondok lenni.Végül is...csak tankolom.
Ahogy mondod a határozott fellépés rengeteget számít, ha gond van, mert arra a zsiványok nincsenek annyira felkészülve, hogy ellen fogsz állni.
(#12316) tomyoy ..én 16 évesen annyit verekedtem, mint az állat. Gimiben kilógattam a gyereket az ablakon a 3.-ról.
Engem kisérkettek volna haza azok a niggrek, úgy combon szúrtam volna őket, hogy ott helyben véreztek volna el[ Szerkesztve ]
-
tomyoy
senior tag
ma egész nap a bejárót csináltuk az asszonnyal......majd tolok fel képet ha kész lett, holnap reggel folytatjuk , ha nem szakad az eső....
nyiknyiknyiknyik
-
Dr.Én
veterán
válasz Pulsar #12324 üzenetére
A Wall-E-t még nem láttam még...szóval nem tudok hozzá viszonyitani
majd a ha holnap nem leszek lusta akkor beirom a tétel soromat ide
na most tipplizek..mert most jöttem terem focibol..aztán kicsit lefáradtam....
inkább csaka szemeim...homályosan látok szemüvegben is már pihentetnnem kell asszem
WOT: kissio
-
veterán
település környezet védelem? Olyan mint a Wall-E-ban a föld?
(#12317) darál0w Na vazz.... én későn érő vagyok, mert kb 20-22 évesen szoktam rá, és 28 évesen szoktam le
hát én már a kérdést sem értem, de a lényeg, hogy Te tudjad
(#12318) darál0w kb én is ezt gondoltam.. és szerintem nincs olyan ember, aki utolérne egy 16 évest
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Pulsar #12302 üzenetére
szép napot
dohányzás...itt Miskolcon máshogy megy az élet...már általánosban leszoktam
elméleti...asszem 30 kérdés. van benne tiszta elmélet, mint pl hány cm a labda átmérője és mekkora nyomásnak kell benne lennie, de most csak hasraütésszerűen írtam
és szituáciok, mint pl :
Hogyan járjon el a játékvezető , ha egy játékos a bedobás szabályos elvégzése folyamán nem vigyázatlanul, nem meggondolatlanul és nem is indokolatlan mértékű erőbevetéssel, de szándékosan nekidobja a labdát az ellenfelének, h másodszor is megjátszhassa azt?vagy pl :
A nyilvánvalo golhelyzetben kitörő támado játékos lábát a kapus a büntetőterületen belül elhuzza,de a labda egy másik támado játékoshoz kerül, aki golt ér el belőle. Mit ítéljen a jv?
ilyenek
aztán nem bekarikázgatos ám a teszt
és mindent bele kell írni...megállítom a játékot vagy nem vagy mivan, ítélet, és hogyan folytatodik a játék. 1 kérdés 4pont. azaz ugy tolják, h 100%rol indulunk. ha vmit kihagyunk a válaszbol, akkor -1. ha többet akkor -2. ha rossza válasz -4.
ezalapján nem is 30 kérdés. 25
(#12303) Pulsar látod a pénz és a rang is hülyít. miota addikt vagy csak a hülyeséget szorod
[ Szerkesztve ]
-
tomyoy
senior tag
válasz buherka #12312 üzenetére
köszi!
"a két legszélsőről van szó "
az a baj h felénk( 30km körzet) olyan hogy bontó?! az annyiból áll hogy van 5 kocsi egy 15m x 15m es telephelyen és csókolom....azok is ladák, trabant, meg 1-2-t nyugati..van 1 nagyobb bontó Szolnokon, de ők ezt tudják is hogy csak ők vannak, és azért a műanyag vacakért is elkérnek vagy 2e-t.....
történet: velem előfordult hazafelé az utcán(kb 16éves voltam) megálllitott 2 jóbárnásított egyén, 2 fejjel magasabb meg duplasúly is megvolt, pénzt! vagy vigyázzak az utcába mert nagyon veszélyes! ha van pénz akkor elkisérnek tuti nem lesz bajom...
ezt csak azért irtam, hogy nem mindig birsz kiálni.....[ Szerkesztve ]
nyiknyiknyiknyik
-
veterán
miért? milyen vizsgád lesz? pálesz főző? voltam borász, meg sörész előadáson Bebakcsiztam mint állat
(#12310) buherka at apósomnak olyan kocsija van mint neked, csak kombiba... soha nem költ rá, és mégis megy... lehet ez a jó hozzáállás... énis meghallok egy kis zötgést-csörgést, már rohanok és csinálom (vagy csináltatom) meg, mert jajj...
köszi jaja, az lettem
a sztoridhoz annyit fűznék, hogy általában elég egyetlen egy határozott fellépés, és kész is.
ha pedig tudom, hogy olyan vagyok, hogy beszarok, ha rám néznek, akkor nem sétálok laptoppal olyan környéken... vagy úgy viszem, hogy ne legyen levágós...[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Hogy a mai nap se maradjon történet nélkül. ...részlet "Buher kalandozása a nagyvilágban" c. könyvből.
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
válasz tomyoy #12311 üzenetére
Ja igen emlékszem, hogy nincs meg neked az a kis múanyag darab.
Ha a másik tekergetős kellene, azt tudnék adni, mert abból van nekem +2 db.Van itt nálunk egy bontó. Multkor láttam egy olyan Astra-t mint a miénk. Szépen lebontotta az elejét a jóember
Megnézem neked, azokat a műanyag kis kütyüket...hátha, azok még benne vannak és elhozom neked.
-
tomyoy
senior tag
válasz buherka #12310 üzenetére
Én már nem költök nagyon a verdára...guruljon. Xarok rá
én is így vagyok vele, csak fontolgatok egy két apró dolgot........pl kell még a műszerfalpárna két oldalsó rácsa, a legsztélső darab ami a oldalsó üvegre nyomja a meleget, mert az nekem el van tűnve
nyiknyiknyiknyik
-
buherka
addikt
válasz tomyoy #12292 üzenetére
Én már nem költök nagyon a verdára...guruljon. Xarok rá.
Elegem van, hogy mindig kijön valami betegség rajta...már erősen fontolgatom, hogy belököm a DunábaPulsar...látom te is Addikt lettél...akkor most már kemény csávó vagy
(#12298) j0k3r!...jó bulizást
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Szasztok...
Nem fogok ma este sem unatkozni, mert kaptam egy rakás melót
-
-
veterán
mi baja lett a win7-nek? Nem mondod, hogy egy egér cserétől meghal a win7?
és még a vistát fikáztuk, hogy lapcserénél összeomlik?(#12301) darál0w vért találtak az alkoholomba?
elképzelni nem tudom miatt az iramfutás, de csak attól hogy elolvasom is elfáradtam Gondolom nem dohányzol?
mi az elmélet?
"- Srácok... remélem nem felejtettétek el, hogy a ezt síííípnak hívják... és nem a seggedbe, a szádba kell venni.... TE OTT... TE HÁTUL.... FOOOORDÍÍÍTVVAAAA....a másik felét vedd a szádba"[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla