- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- KNOX a Samsung erődje!
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marsu
veterán
Kellemes vasárnap délutánt ...
[ Szerkesztve ]
Press any key to continue ...
-
j0k3r!
senior tag
reggelt!
some men just wanna watch the world burn...
-
Fryskitt
addikt
Mindenki elment aludni? Csak engem nem hagynak???
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
buherka
addikt
válasz j0k3r! #10988 üzenetére
Tudom mi a Full HD...Teljesen máshogy érzékeli a szem a horizontális és a vertikális torzulást. Ezért kell inkább a 1920-as felbontás...tehát az 1080p. "Full HD" csak egy elterjedt egyszerű szóhasználat. Jól hangzik a boltban...lehet vele hülyíteni a parasztot Valójában HDTV-nek hívják...ezért lehet az új TV készülékek képernyőméretét manuálisan szabályozni.
Kis olvasnivalóMost viszont csúszok a sarokba...reggel bútorpakolás/költözés a bátyámnak. Új kecó.
Holnap ugyanit...
Szerk...a kép jó
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
-
veterán
Megnéztük a transformers 2-t 1080p-ben... rohadék egy hosszú film ez...
Joccakát skacok!
-
buherka
addikt
válasz tomyoy #10975 üzenetére
20-25K-ért vannak ilyenek az ebay-en. Egy próbát megér...majd meglátom, hogy a hugi hogy dönt, mert nem nekem kéne.
jaja...pálesz alkap. Most fater mocskosul ki van fogyva. De már kezdi főzni a köv. adagot
(#10976) Fryskitt...nem rég volt egy combnyaktörése...azóta kemény mélyzuhanásban van a kisöreg. Ez van sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
válasz Fryskitt #10973 üzenetére
Aztán megint megy havat lapátolni...örök körforgás ez ám...
Az én 97 éves nagyfaterom már sajnos nem tud kimenni az udvarra...de minden nap megmasszíroz a kisöreg. Imádom.
Úgy hivták őt még a kenyérgyárban, hogy "szellőkezű Laci bácsi"Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
válasz tomyoy #10968 üzenetére
hmm...hmm....azt amit hoztál nekem. Fincsi volt. Aznap már nem is voltam éhes. Volt benne rendesen kalória
Ez jöhet...meg egy kis házipálesz. Így kerek a történetMelyik kütyü tetszik? a Klón iPone?
-
-
buherka
addikt
válasz darál0w #10963 üzenetére
Konkrétan nem fogkefére gondoltam, meg ehhez hasonló barkácsolt cuccokra...hanem arra...tudod. Olyan buzulás jellegel...
Discovery-n én is szoktam nézni ezt a sorozatokat. Múltkor Alaska legkeményebb börtöne volt soron...az sem volt gyenge.
Azért nálunk ilyenek nincsenek a börtönökben. Ennyire itthon nincs eldurvulva a helyzet.Villanyóra...elvileg pontban mindig fell kell írnom 3 féle adatot a digitális kijeézőről. Ki szoktuk számolni a fgyasztást ilyen heti, havi bontásban. Benn van az épületben a vill. óra. Csak el kel csoszognom a mamuszkámban egy 20m-t ...csak hát olyan nehéz felkelni néha a kényelmes fotelkából
-
tomyoy
senior tag
na re
hólánc ammegmi? elrontani az élvezetet hogy raccsingolsz a 20centis hóban áh nincs az az isten...
következő talira megvan a kaja!!!! mármint hogy mi lesz[ Szerkesztve ]
nyiknyiknyiknyik
-
darál0w
Jómunkásember
válasz buherka #10957 üzenetére
de a vicc az, h nem is koppintanak mindig...ugyan azt megveszed, csak más névvel...
sitten? fogkefe meg miegymás. TV tele van ilyenekkel. ÁÁÁÁmeriká legkeményebb börtönei...
(#10962) buherka
zt olvastam már többször is...minek kell nézegetni?na majd holnap elolvasom, mert asszonka vár.
joccakát, kellemes műszakot
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
buherka
addikt
Fuck...villanyóra...megyek
-
-
buherka
addikt
jól van...akkor mot a betörők téged kihagytak remélem.
Maya-nak van kinn fája? Vagy ami még a pincében volt...azzal fűt?
(#10955) darál0w ...ezek az ázsiai emberkék, tudnak rendesen koppintani. Van olyan iPon klón, amin még a megcsócsált alma is ott van...hogy félreértés ne essék.
Én meg a börtönben vigyáztam sok csokira akik szúrkáltak...de bennt a sitten már nem késsel szúrkálják egymást.
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz buherka #10949 üzenetére
még a végén kiderül, h iphone, csak este gyártották...
nemtudom hol hallottam, de volt ilyen, h a gyárba visszamentek este a kis kínaiak aztán legyártottak adott esetben pár gucci táskát...ugye teljesen eredeti...és joval ár alatt eladták
(#10950) Fryskitt tesom rendőrnek "tanul" ( ) és ők is gyakran mennek szurkáláshoz...ma ez a divat...sok negro szurkál. tudom mit kellene velük csinálni, de nem tolerálják itt a forumon ha leírom
[ Szerkesztve ]
-
marsu
veterán
válasz buherka #10942 üzenetére
Kölcsön autóval, meg vittem a hóláncomat ...
... szerencsére nem kellett felrakni, pedig volt néhány rázós szakasz. Nem volt csak letaposva a hó és csúszott mint egy koripálya.
De szerencsére minden rendben van kint, Maja ismét kint van a kutyával, vigyáz a házra.
-
j0k3r!
senior tag
szepjoestet mindekinek!
ugy bekajaltam, alig birok mozdulni : ))some men just wanna watch the world burn...
-
Fryskitt
addikt
-
buherka
addikt
válasz darál0w #10945 üzenetére
Én is már próbáltam 900-on a ramot, de úgy xarabb, mint 800-on CL4-ben.
Tavaly vette még októberben a cuccot. Semmi baja sincs. Még a fólia is rajta van neki. Ő csinálta meg múltkor azt a mocsok kőfelverődésem.
Amig csinálta a verdát, addig nyomkodtam a telót. Szép bazi nagy kijelzője van és jó érzékeny. Ha elfordítom a telót, fordul vele a képernyő is...állat
Nem-nem akar szétesni, a hab a tortán, hogy az eredeti iPone hátlap is jó rá(#10946) szalai56 ...hát ez kibaxás...megyek vágom az ereim
[ Szerkesztve ]
-
Fryskitt
addikt
Remélem senki nem kószál éjszaka. Meg nem biciklizik. Nehogy valaki a kezeim közé kerüljön ma éjjel! Éppen elég volt eddig..........
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
darál0w
Jómunkásember
válasz buherka #10944 üzenetére
1:1 ben megy, csak a magas FSB miatt már 4-4-4-12ben nemviszi nekem. 900 körül elhasal.
így marad a CL5na ezt nemtudtam, h visz minden progit
fényképezni, meg ott a gép....az legyen a legkisebb baja...és 4 honapja?
nem akar még szétesni? vagy vmi problémája még nincs?Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
buherka
addikt
válasz darál0w #10943 üzenetére
Látom azért neked is 1:1 megy a ram és a proci...az az igazi. Én is azért használok 1600-as FSB-t a 800-as ramhoz. Annyi, hogy nekem 4.4.4.12-vel megy a ram.
Egy váci haveromnak van ilyen kamu iPone-ja és már 4 hónapja gyűri. Pont ugyan ez van neki, amit linkeltem. Semmi kivetni valót nem találtam benne.
Tökéletesen működik...annyi hogy gagyi benne a fényképező, mert ha jól tudom az csak 1.3-as és fixfókuszos, de a többi nagyon fasza. Az összes eredeti iPone-os progit megeszi.
Ha meg megdöglik, akkor összetaposom...ennyiOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz buherka #10941 üzenetére
nálam is így megy.
alapfeszen ennyit visz...de sikerült még ettől jobbat is. és ugy megy amugy. +2FSB 3255mhz
kamu ájfonrol...sok embert vernek át ilyenekkel...szar kínai gagyi...ráírkálnak össze-vissza mindent, aztán még negyedannyit se tud....
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
válasz Pulsar #10921 üzenetére
Nálunk 32 cm hó esett, most néztem meg este.
(#10929) darál0w ...amúgy én csak 1600-as FSB-n használom a procit. 8X400... 3.2GHz-en. Állandóra ez van beállítva.
A 8800GT-t vígan kitekeri.Itt a kamu iPone...erre gondoltam. Már láttam 100$-ért is.
Ott van benne a TV.
Nekem tetszik.(#10931) szalai56...ne szivass...én már többet nem akarok havat laptolni. Leszakad a karom
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz szalai56 #10937 üzenetére
jo estét.
ma nem maradok sokáig, mert bnő leb@szott, aztán meg nem volt semmi...ma nem kellene kihagyni
(#10938) marsu
én csak itt Miskolcon járkáltam, de hihetetlen mivan....semmilyen ut nincs letakarítva...igaz még mindig esik, de akkor is. az emberek meg csuszkálnak egymásba...félek kimenni. de nem attol félek, h nyomorék vagyok, hanem egy másik nyomorék belémjön....
[ Szerkesztve ]
-
marsu
veterán
Megjártam Tóalmást ...
... klassz volt, kint meg akkora hó, hogy térdig ért.
De már nem esik több, ma legalábbis nem ...
-
szalai56
senior tag
Újra eltakarítottam a havat. Holnap kezdhetem elölről, mert megint havazást mond.
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
darál0w
Jómunkásember
válasz buherka #10916 üzenetére
az 500 megy nekem is ezzel a quaddal 1.24Von
és mit nem tud ez a klon, amit az igazi tud?
(#10921) Pulsar meki durva volt. én csak szimplán beb@sztam
amugymeg mindenkinek szép jo napot.
szakad a ho, miota elaludtam. áshatom ki a kocsit
vagy beprobálkozzak a jégkásával?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
nagyon dúrva mi van lent...
a kocsin vagy 15cm hó volt, mire körbeértem, megint szó szerint fehér lett a kocsi.
ez az idő... ezt szeretem! Yesssssssssss -
szalai56
senior tag
Nálunk is szakad a hó Egyszer már eltakarítottam, de kezdhetném elölről.
Jó napot mindenkinek.Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
veterán
-
buherka
addikt
Kicsit szakad a hó gyerekek...
Jöttem be az utcába kocsival és a verda túrta maga előtt a havat
(#10919) tomyoy...cső Tom...notival mi van? Bill. jó lett?
[ Szerkesztve ]
-
tomyoy
senior tag
jó reggelt
nyiknyiknyiknyik
-
buherka
addikt
válasz darál0w #10913 üzenetére
Nekem a csúcs az E8200-vel 500-as FSB volt...lassan már 2 éve ...és még mindig ugyan az a konfigom van....hajszálra.
Nagyon jól összedobtam ezt a kis masinát.Nekem eddig ebay-ről minden megjött 2-3 hét alatt.
Most megint lehet vennem kell ott valamit. Húgomnak megtetszett ez a klón iPone...20K átszámítva cakk-pakk. És még TV is van benne...méghozzá analóg tuneres.
Láttam ilyent eredetiben, nagyon ott vanAzért az a 3 hónap nem gyenge, ami neked volt.
Azt hiszem én is gurultam a sarokba...álmodjunk székeket
-
j0k3r!
senior tag
válasz darál0w #10914 üzenetére
joejt!
bbc 1 : the hunted - asszem elleszek vele egy ideig : )
some men just wanna watch the world burn...
-
darál0w
Jómunkásember
na elteszem én magam holnapra . joccakát nektek
-
darál0w
Jómunkásember
válasz buherka #10912 üzenetére
ez tuningolok körében már megállapított tény. ha tuning, akkor XP.
P5Q se2 lapom xp alatt bootolt ezzel a procival 480anon.
win7el meghalt 430nál
...
dual procim nekem e5200as volt. hasított az VT nélkül is, mint ahogy ez is. olcso volt, jol megy. nekem ennyi kell
a külföldre/ről postárol meg annyit, h bnőmnek rendeltünk egy Hello Kittyis egérpadot kínábol. nem nagy tétel érted. 2 hét volt rá a szállítás. mondom oké. bő 3 honap alatt ide is ért. először csak néztem, h mi a brém ez, aztán csak eszembe jutott, h ez bizony megjött
-
buherka
addikt
válasz darál0w #10911 üzenetére
Ezt én is észrevettem, hamarabb megmurdál a Win7 a tuning alatt...a 3trémárk alatt is kvesebb pöttyöt kapok Win7-el.
Viszont videókonvertálás és vágás alatt sokkal jobb az új 7-es. Van hogy 30%-ot is ráver az XP-re.Amikor vettem az E8200-es procit...csak az lebegett a szemem előtt, hogy 45nm...semmi más. Azt sem tudtam mi a xar az a VT.
Hát ja...én saját magam szeretem lebonyolítani az üzleteket.
Most én is kiküldtem azt a csomagot az USA.-ba, amit múltkor írkáltam...remélem odaérOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz szalai56 #10907 üzenetére
de ez megint nem jo nekem
nem efféle softveres probléma van. maga a win7 nem bírja ugy a tuningot , mint az xp. szal hiába van nekem beágyazva az xp. nem arrol bootol...
(#10910) buherka igen...tudja a tiéd,... de én nem éreztem fontosnak, sőt, most se tartom annak, ugy se fogom használni, feleslegesen meg nem adok érte pézt
tuti nagy perek lennének belőle. nem kis pénz ez...hiába posta...
az meg természetes, h normális ember ekkora értéket vagy futárral, vagy inkább saját magával küldi el
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
válasz darál0w #10906 üzenetére
hö...tényleg. Megnéztem. Viszont a régebbi E8200-es procim meg tudja a VT-et.
Mondjuk a büdös életben nem használtam ki ezt az adottságátHa értékbiztosítva van a cucc...akkor kötelesek kifizetni, ha eltűnik.
Viszont ha ajánlva adod fel akkor az ajánlott érték 15X-ös árát kapod vissza.Ilyen összegnél csak futárcéggel szabad motyót küldeni...posta felejtős.
(#10909) marsu...jaja...mennem kéne, csak az a gáz, hogy bekrémeztem a lábam és még nem szítta be a krémet.
[ Szerkesztve ]
-
marsu
veterán
Éjfél van!
Buher, villanyóra?
Vagy ma is elaludtál?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz buherka #10904 üzenetére
a Q8200 nemtudja
a Q8300bol is csak az ujfajta, de felette mind tudja...
nem azzal van a gond, h nem fér el. hanem nem szeretném, ha 2 oprednszer menne nekem itt. még VTvel sem....
(#10905) buherka és ha sztd egy milla értékben feladnál vmit, majd elveszen, kifizetnék?
mondjuk az is hülye, aki ennyi "lét" felad
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest