Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
-
buherka
addikt
Srácok...
Visszakerült a régi felállás a PH-s Fórumba.
Mintha a régi színek lennének...piros link, piros nevek...stb.
Vagy csak én látok rosszul?Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
tomyoy
senior tag
Jó reggelt!
megyek csinálom a bejárót
nyiknyiknyiknyik
-
buherka
addikt
-
veterán
Hétvégén éjszakás leszek mind két nap.. remélem lesz még sorstársam ?!
-
veterán
válasz buherka #12583 üzenetére
nekem arra kellen, hogy pl a torrentről ha leszedek filmet, akkor nem a gép mennyen, meg akkor már a filmet is elnézegetem rajta. Meg az 1080p-s filmekkel azért a drága kis notim megszenved, és néha be is szaggat.
mindenki kapja be...? rossz napod volt?
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
válasz Pulsar #12575 üzenetére
Azért tartom ezt a kis motyót hülyeségnek, mert ha valakinek van notija, azt vígan rádugja a TV-re...én is ezt teszem.
Neked is van notid...gondolom ...akkor meg mi a faxnak?(#12576) Pulsar...ezt a csökkentett módot, még nem is próbáltam...ki is ment a fejemből...mindjárt ki is próbálom
(#12578) Pulsar...kabbe
(#12579) darál0w...te is kabbe
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz buherka #12574 üzenetére
én is azzal tolom. minden auto beállítás, nevet nem írom át. és nekem Symantec Image File (.v2i) ->ilyennek menti el. a problémáddal viszont nem találkoztam. érdekes
#12576) Pulsar alap dolog. vagy netán nem probáltad buher?
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
buherka
addikt
válasz darál0w #12573 üzenetére
Northon Ghost...már sok éve ezt használom
Szerintem ott baxtam el, hogy amikor csináltam az image file-t, akkor nem adtam neki meg rendesen a nevet...tehát nem .gho kiterjesztést adtam neki.
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
Jo reggelt. - ennyire vagyok képben....jonapot
Buher mivel csináltad a ghost filet?
[ Szerkesztve ]
-
tomyoy
senior tag
Jó reggelt!
na buher sikerült letörölni?
bazz milyen hideg van..grrr
nyiknyiknyiknyik
-
j0k3r!
senior tag
válasz j0k3r! #12566 üzenetére
original klipp igy meg a szoveg is passzol : ))
some men just wanna watch the world burn...
-
j0k3r!
senior tag
-
buherka
addikt
válasz j0k3r! #12563 üzenetére
Ez a noti vinyóm...
Kiszedtem és beraktam az asztali gépbe adat vinyónak, és még így sem engedi törölni...egyszerűen én még ilyent nem láttam. Mintha valami védelem lenne rajta.
Format meg nem jó, mert 160Gb-nyi adatom van azon a partíción...valahogy nem áll szándékomban csak úgy kukázni ennyi cuccomatOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
j0k3r!
senior tag
válasz buherka #12562 üzenetére
olyankor szokta kiirni, pl, ha daemon tools-ban bennehagyok egy iso-t es azt szeretnem torolni, szoval ha fut valami a hatterben (vagy bennragadt), ami hasznalhatja azt a filet, akkor nem engedi torolni.
esetleg restart, vagy kezileg kiloni a feladatkezeloben, ha megtalalod a progit, ami hasznalja.
ha nagyon eldurvulna a helyzet format : )[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
skacok...ideg szétvet
Csináltam egy Ghost file-t a vinyomról...hogy gáz esetén vissza tudjam állítani a rendszert.
Valamit elbaxtam...mert képtelen vagyok kitörölni, átnevezni sem tudom, semmit sem lehet vele csinálni...a helyet foglalja a vinyón, de azt írja hogy nincs meg a file.
Ez totál hülye.
hogy a bánatba lehet ezt kitörölni???
Valakinek valami ötlete van?Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
marsu
veterán
marsu : Nehézsúlyú boxoló
Steve : Vadászpilóta (Suliban még így hívtak, később lettem marsu)
Xxxxxx István : Bábjátékos (becsületes nevem szerint)
Egyik jobb, mint a másik ...
Press any key to continue ...
-
darál0w
Jómunkásember
temetkezési vállalkozo(még jo is ), gyuros kopasz , vagy beszívott asztrologus
-
j0k3r!
senior tag
válasz darál0w #12545 üzenetére
jo estet mindenkinek!
ismeros erzes, nekem is a fejem felett lebeg 3 eve a balta (abbol 1 passziv), hogy 1 rossz felev aztan fizethetek a foiskolaert...
a lottonyeremenybol nem is tudnam mire koltenek eloszor : )
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Pulsar #12546 üzenetére
gépész/gépész. csak az a baj, annyira nem is vonz. sőt...semmi nem vonz.
nemhiszem, h akkora nagy bajom lenne, egyszerű huzodás, de fáj...tanulság: nikofley rá előtte vagy 10 perc nyujtás.
ha nyerek, és tegyük fel nagyot, pl ötöslotto főnyeremény, tuti adnák annyit, h ellegyél belőle életed végéig
50-100milla, azt betenni bankba,tőzsdére meg mittudomén, meg mellette nyitni vmi joféle vállalkozást, és szevasz...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Pulsar #12544 üzenetére
gáz volt
elméletivel nem volt gond, de futás közben megsérültem....ugye bent edzettem, aztán a f@szom se gondolta, h a hideg miatt szarabbul fog is menni, nameg ugye jobban be kellett volna melegíteni...még a rövidtávon megsérültem....megprobáltam lefutni az ütemet utána, de 5. körben a lábam nem akarta az igazságot...mehetek pottesztre...
és mellette kaptam egy johírt az egyetemről is...áttesznek költségtérítésesre...jelenleg nincs félévente felesleges 160Km ....szal mehetek dolgozni is ...szépen indul az év...már csak a szerencse segíthet, Szerencsejáték Zrt néven
-
darál0w
Jómunkásember
szép estét mindenkinek.
eltűntem egy kicsit
-
j0k3r!
senior tag
jo reggelt! 12 orat aludtam : ))
-
tomyoy
senior tag
jó reggelt!
megyek felrakom töltőre az akksit tegnap még mindig a bejárót csináltuk és közben ment a tuc-tuc, amikor meg mentem volna melóba akkor meg KO
nyiknyiknyiknyik
-
veterán
helló-helló elektor kalandorok
-
buherka
addikt
Én is vele intézem, ha kell valami szir-szar az ebay-ről. Nálam pl. Milka csoki a felár, mert azt kap tőlem...csak én könnyen beszélek, mert egy helyen lakunk és személyesen kapja meg.
Valami kis hasznot azért persze érdemel, pedig nem annak reményében segít másokon.
De ezt rádbízom, hogy mennyit szánsz erre a célra.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
Pityu elintézi neked...Ő igazán vágja a témát, jobban mint bárki más.
Kinézed, hogy melyiket szeretnéd, Pityunak elutalod a zsét, megveszi neked, és a címedre küldeti a motyót. 2-3 hét és mindenki örül.
Hivatkozz rám nyugodtan ...kezeskedem érte![ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz buherka #12533 üzenetére
a kódot passzolom, nem szoktam ilyen játékokkal játszani..
ebay nem lenne rossz, csak sajnos nem vágom a témát, sosem vásároltam még neten külföldről... mondjuk lehet, hogy keresek egy illtékest, aki felár ellenében lebonyolítja nekem az üzletet!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
-
buherka
addikt
válasz Daniel Alves #12529 üzenetére
Először csak néztem és megpróbáltam beazonosítani...hátha már ismerem valahonnét az embert, de nem ugrott be valahogy.
Most így valahogy melóban nem igazán mennek ezek a serial kódok nekem.(#12530) kali ...hehe..és mit írtál vissza neki?.
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
válasz Daniel Alves #12527 üzenetére
Öcsém...most kaptam egy ilyen privát üzit:
Szia nem tudsz nekem segíteni a fear 2 hez szeretnék serial codot ?
Azt sem tudom, hogy ki a csóka...79 napos frissen regisztrált újonc
Milyen jó hogy levettem a tel. számom az adatlapról...lehet, hogy még fel is hívott volna
Szerk...
Na most már nekiállok a melónak...[ Szerkesztve ]
-
j0k3r!
senior tag
na megyek aludni mert mar 24 oraja fennvagyok.
joejt mindenkinek!some men just wanna watch the world burn...
-
j0k3r!
senior tag
válasz Pulsar #12520 üzenetére
a f*szom kivolt mar a sok mirelit kajaval... itthon meg a jo sonka, kolbasz, szalonna : ))
(#12521) buherka jaja :/ 8 oras muszakok (6-14 vagy 14-22), szoval ha delutanos leszek, akkor valoszinuleg 2-ig birom majd, mert eleg delben kelni : ))
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
válasz j0k3r! #12519 üzenetére
Akkor hétfőtől kevesebb kockulás is lesz...
(#12520) Pulsar ...igen...ezt én is olvastam már itt-ott, hogy vége a válságnak. Hát persze...
Független pénzügyi elemzők (nem politikus bérencek)...megmondták, hogy jó esetben 2012-első negyedévében áll issza a kereslet arra a szintre, ami 2007-ben volt.
Szóval levet még minimum 2 évig a hazudozást hallgatni[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz buherka #12517 üzenetére
szerintem a mai világba szinte minden melót meg kell ragadni, bár a rádió ma bemondta, hogy máról vége a válságnak Magyarországon mert persze ez ilyen inpulzus szerűen jön, és megy... hülyék....
j0k3r! egészségedre... mondjuk kint tényleg jó szarok a kaják... ezek a műkaják kibírhatatlanok voltak! és hogy a bolt fele félkész kaja.. nevetséges...!
[ Szerkesztve ]
-
j0k3r!
senior tag
-
buherka
addikt
válasz Pulsar #12516 üzenetére
Akkor a céges gépen szaggat a PH, mert ez valami egy magos Semptron, vagy mi a rák. Kemégy 256 DDR1-es ramocskával.
Ja...és itt is UPC van. Otthon a rákos Invitel a szolgáltatóm.
(#12515) tomyoy...ment repü
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz buherka #12511 üzenetére
PH! harverigény:
C2Quad
4 giga ram
GTX295
és persze:
Le: 13.28Mbit Fel: 16.33Mbit.j0k3r! szia!
és milyen újra itthon?(#12511) buherka nekem valahogy úgy nehezen megy a net... meg egy haver is mondta, pedig ő UPC-s, én meg DSL-es vagyok! és mindkettőnknek a DNS feloldással volt a baj.
[ Szerkesztve ]
-
tomyoy
senior tag
Szép jó estét!
nyiknyiknyiknyik
-
buherka
addikt
válasz j0k3r! #12512 üzenetére
Na...akorr az jó, ha már van meló. Így az embernek a kedve is jobb.
Árupakolás ilyesmi?Ja...épphogy. De azért ma töltögetni is fogok, mert le kell huzigálnom a notimhoz a 64bites drivereket, mert fel akarom rakni a ThinkPad-ra a Win7 Prof. 64bit-et.
-
buherka
addikt
válasz Pulsar #12509 üzenetére
Nekem otthon pár napja megfeleződött a sávszélességem...az ideg majd szétvágott.
Ma csinálták meg...úgy hogy most már jó lett.Itt a cégnél, most csináltam egy mérést Le: 13.28Mbit Fel: 16.33Mbit...PH-ni jó ez is.
-
veterán
Nektek nem lassú a net? Meg pár napja nem viselkedik abnormálisan? nem a letöltési sebességre gondolok, hogy lassú, hanem úgy mittomén...
-
j0k3r!
senior tag
joestet mindenkinek!
es jo munkat a dolgozo nepnek : )some men just wanna watch the world burn...
-
buherka
addikt
Szép yo estét mindenkinek...vége a lazulásnak. Ma este megint melózom.
Tomy...itt a 4 kerben is van egy-két bontó. Körülnézek itt is.
De az igazi fasza bontók pont Pest túloldalán vannak... Pesterzsébet stb.[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
válasz tomyoy #12496 üzenetére
Én azt mondtam neked, hogy pollenszűrőnél oda kell figyelni, hogyan rakod vissza azt a műanyag darabot.
Sokan beleszaladnak ebbe a hibába...köztük én is, de csak 1XVoltam ma a bontóban...egyenlőre bukta a dolog. Még megnézem Pesten egy pár helyen. + Vácon is van egy egész jó kis bontó, csak mocsok drága
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla