Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz szalai56 #1066 üzenetére
Igen, tudja, csak SATA1 sebességen fog menni a winyod!!
Javítsatok ki ha tévedtemGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
fekeandras
őstag
válasz szalai56 #1840 üzenetére
Mióta eggyel kevesebben lettünk a családban azóta nálunk a karácsony már nem ünnep.Mindenki kényszeredetten próbál atom vidámnak látszani közben meg tudom, hogy legszívesebben mind egytől eggyig kirohannánk a világból.Főleg Anyu.Ő mindíg nagyon kivan karácsony környékén.Nem tudok boldogan ünnepelni.Egyszerűen nem megy.
-
<NewL>
addikt
-
buherka
addikt
válasz szalai56 #2037 üzenetére
Nekem D-Link van...még a szomszéd srác is "csórja" a netem, mert megengedtem neki.
Nekem ez van...megbízhatóOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
_seth_
veterán
válasz szalai56 #2237 üzenetére
Arra nincs idő... majd alszom ha ráérek
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
menalcas
őstag
válasz szalai56 #2294 üzenetére
Mi az meglátogatták a Pszihiátria zárt osztályt
Amúgy hellaBuher: gyárilag is lehet 1 %, de azt ha most veted akkor 3 napon belül 1 ből cserélni vagy vissza kell venniük, de az is lehet hogy ha csak a sentinel látja hogy a progi hülye
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
tomyoy
senior tag
válasz szalai56 #2311 üzenetére
fú nemtudom ez csak úgy jött....még annó szakközépben mikor toltuk a kántör sztájkot akkor egyszer valameik hülye elkezdte beirkálni a "csetbe" h aasdasdasdda....azután mottónká vált.....bár mostanában ha valami pia van akkor jön föl h asdasdasdasd de totál
nyiknyiknyiknyik
-
buherka
addikt
válasz szalai56 #2311 üzenetére
Most néztem meg a videót amit linkeltél. Jó nagy kocka vagy te is...hallod e
Nekem is volt C64-en, fasza kis kazettás megoldással. ...egész nap toltuk a haverral a Dungeon-t. A joy-nak a mikrókapcsolója állandóan elkoszolódott és szét kellett szedni kipucolni. Quick Shot 2-es volt ha jól emlékszem.
No meg a fejállítgatás is az agyamra ment, ha haver áthozta a kazettáját...Load Error! 15 perctöltögetés ment a kukábaasdasdasd...ez azt jelenti, amikor a kedves Tomi testvérünk felönt a garatra és full beb@szva beirkál a fórumba ...általában asdasdasd-al szokta kezdeni a mondandóját, a többit meg össze kell hozzá válogatni
(#2312) tomyoy...valami ilyesmire gondoltam
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
válasz szalai56 #2314 üzenetére
Én már nem emlékszem, hogy mikor kaptam a C64-et
Muter úgy szakította meg a nagy kocka délutánt néha, ha nem akartunk otthon segíteni, hogy kihúzta a tápot a konnektorból(#2316) tomyoy ..attól függ, hogy mire gondolunk...vizet biztos nem
(#2315) kavicssli...már nézem is
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
raskolnikoff
őstag
válasz szalai56 #2727 üzenetére
Ez akkoris kényelmetlen...engem egyszer este 6-9ig akartak hogy tartsak kurzust hát aszontam hogy ebből nemesztek (dec 31 term.)
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
adalbert1
veterán
-
kingi
tag
válasz szalai56 #3403 üzenetére
sziasztok, épp edzem, most szusszanok -
elmesélné vki 1 mondatban mit követett el a Kavics, ami ekkora büntetést érdemel -
Mellesleg magánvéleményem az, hogy senki sem ítélkezhet a másik fölött, pláne nem "örökre".... Mindegy, mi történt? 1 mondatban, plííízgyőzzön a jobbik, de nem lehet, hogy a jobb maga a rossz? (Seneca)
-
lakisoft
veterán
válasz szalai56 #3403 üzenetére
Gondoltam! ... francba!
kingi: Kavics folyamatosan kihúzta a gyufát a modiknál ... és nem csak 1 nél hanem az összesnél ... szóltak már neki hogy fejezze be a HSZ gyártást ... a káromkodást. a Flémelést ... stb stb. Nagyon nem örülök neki hogy kitették de ez előbb utóbb várható volt!
[ Szerkesztve ]
- Árad -
-
tomyoy
senior tag
válasz szalai56 #3421 üzenetére
nekem már lassan 2 év után "inkább SE VELE" mint se nélküle.......mondjuk megvan az ok ....a legdurvább...no comment..... és kivételesen nem én vagyok a hibás mint általában mindenért....bár volt mikor magyarázkodott volt egy két DE szócska....na akkor aztán..PFFÖÖÖJ
és vagyok akkora papucs h még mindig.....
nyiknyiknyiknyik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest