Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
szalai56 #37264 üzenetére
Gondolom a nicknévben a szám a születési éved.
Megőrültél, 64 évesen nyugdíjba? Szégyelld össze magad!
Rohadt nehéz lesz egykettőre leállni, csak mondom. Én 2 hét összefüggő szabi végére már szabályosan szarul voltam az éjszakázás hiánya miatt.Ma este szabin lennék de behívtak. Éljen péntek 13!
-
Serpiko
addikt
-
Tomasz72
aktív tag
válasz
szalai56 #36072 üzenetére
A nyolcvanas években még nem volt dolgom erre..
Biztos nyugodtabbak voltak a körülmények, most meg autó, autó hátán...
De még szakközépsulis koromból is emlékszem, hogy a mai Helikopter lakópark helyén még derékig érő gaz volt...A zöldpálya most ugrott csak be, hogy honnan ismerős...
A vasút másik oldala! -
demars
addikt
válasz
szalai56 #33888 üzenetére
Hatalmas a választék, jól mondod, át kell gondolni.
Mire használná, mennyi a keret, később cserélné e vagy most szeretne egy megbízható "örök" darabot?.
Én is szeretem a hondát, de be kell látni, hogy elég drágák a kis gépeik. Ahogy írtad is van olcsó alternatíva, pl strauss, MTD, Al-Ko, Hecht, -
flymi
addikt
válasz
szalai56 #33180 üzenetére
Helló!
Ilyenről még nem hallottam. Memória hiba a gyakoribb, ennél a szériánál pláne. Az a baj, hogy nem tud beszélni, h megmondja mi baja.
Van egy 7900gtx-em, ugyanígy csíkozta a képet. 10 perc a sütőben megoldotta a problémát, persze csak ideig-óráig. Ilyet eladni nem etikus. Ment is a szekrénybe.Most egy kis szuszi.
-
marsu
veterán
válasz
szalai56 #31707 üzenetére
Ebben az index.hu-s videóban 0:45-nél mutatja, hogy a két lámpa nem vált egyszerre ...
Ő a távolabbi lámpát nézhette, pedig neki még nagyon piros volt a híd alatt!
-
demars
addikt
válasz
szalai56 #31671 üzenetére
Ez nem kor függő.
Paraszt gyerek vagyok, szóval szabad időmben nem a Bahamákon fekszek.
26 éves koromtól küzdök ezzel. Már kezdem megszokni.
MRI -n még nem voltam, ünnepek után, tavasszal tervezek egy újabb kivizsgálást kérni, de másik dokinál. Meg ugye még erre a gyógy masszázsra se mentem még el. -
fant0mi
őstag
válasz
szalai56 #30984 üzenetére
Na eddig tartott. Hát nem felhívnak? És még csak nem is az én felelősségi körömbe tartozó ügy miatt? Feleslegesen? Pedig már nekem is kijárt volna egy nyugis éjszaka, úgy tudom irigyelni a kollégáimat, akik tök sima arccal várnak reggelente hogy leváltsam őket. Most mehetek ki dohányolni és nekifutni megint az alvásnak.
A szundiszett:
radi mindjárt el fogja kunyizni a kispárnám.
A takaróm meg eredeti Maléves fedélzeti takaró, a szöszmöszös fajta. -
demars
addikt
válasz
szalai56 #28044 üzenetére
Igen ezt a liszt keveréses dolgot több receptben is olvastam! Elvileg ma ki is hozza a posta! Majd kitapasztaljuk, hogy mi ízlik nekünk és hogy tud sütni...
Találtam néhány "bevált" receptet, dupla keverős géphez. Leírták, hogy mire kell figyelni, milyen hibákat szoktak véteni, mit lehet tenni ellene stb... Majd kialakul! -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szalai56 #27495 üzenetére
Másik oldallal mérj. speedtest.net
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest