Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
mi jo folyik itt íccaka?
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
nekem is volt hasonlo, csak én nem másik országba egyszerűen csak másik városban "ébredtem". sétálgattam , magamon kívül voltam , és eccercsak mintha felkapcsolták volna a lámpát. micsinálok, holvagyok..áztákurvaeget
jött egy néni szembe, odamentem hozzá és megkérdeztem:
Elnézést. tessék már nekem megmondani hol vagyok?
Hát a Szabai utcában.
hmm. mondom oké, nem ismerős. és Melyik város.
Hát Győr. hol máshol
Miskolcon voltam egy buliban.
btw digitvnél eltűnt az mtv, viva és comedy central.
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
na, ma korán fekszem, mert nem aldutam ki magam.
joccakát
-
darál0w
Jómunkásember
válasz buherka #9957 üzenetére
jo reggelt mindenkinek
nem is tudom, h ez jobb e , h emlékszel mindenre.
nekem vannak olyan pillanatok, amik kimaradnak, de elmesélik haverok. inkább nem kellene áldás a felejtés
viszont azzal a megrajzolt álcabajusszal megnéztelek volna
pulsar én egy időben csak absintheot ittam. na aatol be lehet állni
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz buherka #9991 üzenetére
uuu. na akkor is megnéztelek volna.
másnaposan, ha felkelek és nem gurítok le egy sört, akkor még borotválkozás után az arcszeszkotol is hányingerem van. neked meg dörzsölték az orrod alá
(#9992) biztos sok Bea kedvelte nagyapádat
btw tesom most készül rendőrnek. aszongya nehéz
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz buherka #9994 üzenetére
igen. a tej a másik lehetőség, ha van vmi dolgom aznap. ha nincs megint be kell állni
azért az a 100év az komoly. még nem is találkoztam ennyi éves emberrel. de mondjuk van aki jol tartja magát. de láttam én már 50éves embert, akihez képest a mumia is nulla
rendőrsulibol meg már most vannak olyan történetei, h beszarok rajtuk
-
darál0w
Jómunkásember
válasz buherka #10001 üzenetére
mindig így kezdődik mindenkinél.
vagy vmi lelki baj, vagy egy baleset.sajnos ez van. én nem akarom azt megélni, h elmenjen az életkedvem, vagy ne tudjam magamat ellátni. bár azt még nemtudom mit csinálnék, ha ez bekövetkezne
-
darál0w
Jómunkásember
válasz buherka #10003 üzenetére
deszeretem az ilyen videokat
ukránok azért hozzák befele, mert itt drágábban tudják adni, mint otthon. mennyi most ott egy lityo? 150ft? tiszta vicc amit itt művelnek...
amint végzek az egyetemen, vagynem kitudja ...én is kinézek sztm. aztán majd kiderül hazajövök e még...a magyarok fogynak a kisebbség meg lassan többségben
és már elnézést a nagy hangszintemér' DE MIIFOLYIK ITT GYÖNGYÖSÖN?!
és joreggelt
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz szalai56 #10008 üzenetére
én tudom miből van, csak nem ugrik be a neve. elég régi rajzfilm, ahol egy egérrel állandoan ütik egymást. általában fakalapáccsal
beugrott. frinci és franci avagy Itchy and Scratchy és vannak beteg részek
(#10013) Pulsar másik kettő vivi? fiatalnak tűnnek?
pedig elmultak már 18[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Pulsar #10027 üzenetére
igen. én is szeretem a vöröseket. de csak az ilyen szelíd-szolíd lányokat. aki már olyan ránézésre is, h ez bame meg fog verni ,ha előbb megyek el mint ő, vörös na azt nemcsípem
#10028 nekem szebb kék volt, de jobban összetört. minnyá nézek képet.
#10029 az össze rész beteg.
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Pulsar #10060 üzenetére
mint a kő
amikor borultam 5en ültünk az autoban, 1 ember volt bekötve, az is én voltam, és csak nálam nyílt ki a légzsák.
ha az lett volna a legnagyobb baja...ezzel semmit nem lehetett kezdeni. ugy kellett könyörögni a bontosnak, h ugyan vedd már be vmennyiért.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Pulsar #10063 üzenetére
csak nekem, azt is gyanítom , h a légzsák miatt, mert szétfejeltem. az öv megfogott volna és nem fejelem meg a kormányt, de a légzsák pukkant és agyrázkodás.
másnak nem lett baja, pedig 3at pördültünk és fejjel lefele álltunk meg. ez onnantol ahogy elindultunk kb 200méterre történt az 1. kanyarban. messzire nem jutottunk
levolt fagyva az ut, ami részegen nem tűnt fel(tééligumit aznap tettem rá ), 1. kanyarba belementem fék nélkül és pukk padka, az megdobott és pörögtünk. pedig nem igen gyorsultam tovább 50-60nál
a felnik se maradtak épek. minda 4 meg volt repedve. azt meg nemhiszem, h megjavítja. vmi baleknak talán el tudta adni, de nemhiszem, h olyan drágán...
1edül ami jo maradt rajta az a 2 hátso lámpa.
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
válasz buherka #10082 üzenetére
joféle hal lehetett.pia is van olyan, amit nemiszok meg. több is.
amiben érzem a fűszer vagy gyogyszerszagot...kezdve a hubertusnál, jéger, unicum, füszeres vilmos...
merthogy történt az eset. lehettem vagy 16. elindultunk egy buliba, csak előtte még felmentünk haverhoz(aki meleg, de jofej ) , éshát vittünk piát. fiatal szervezet meg nembírja kisírő nélkül. hát bevertem egy üveg hubit kis limonádéval kísérve. a bulibol nekem nem lett semmi. havernál ébredtem leöltöztetve. (nem ő öltöztetett le, de reggel ott aludt ő is )
na azota semmiféle ilyet nembírok. a másik ilyen pia még a whisky. báááár nagyonrészegen lecsusszan kolával. de ezek a szarok nem. ha le is megy egyből vissza is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
- 9gen PC(i3-9100f/512gn SSD/Rx570-8gb/16gb ddr4)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest