Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Pulsar #12888 üzenetére
szép napot....
ez nem baci..ez egy kib@szott vírus....már harmadszor vagyok beteg 2 honapon belül...1 hét betegség-1-2hét szünet...f.szom kivanmár...
egyedül maradtál estére
jo sok melo van....egyetemen félév passzívon vagyok, ha pesti lennék, jelentkeznék
(#12894) Pulsar mi ez a szar?
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
pohár
félisten
válasz Pulsar #12887 üzenetére
GAMF-os nóta lenne, egy évet húztam le ott tavaly, istenem hogy én mennire szerettem azt a helyet, fáj a szívem hogy ott kellett hagynom
Ne tűnik rossznak ez a meló
Elektronikához konyitok, év eleje óta tanulom, a hardverekkel igencsak jóba vagyok, elektronikailag is
Ha jövőre elvégzem a sulit lehet hogy megkereslek, akkor már a kezemben lesz a technikusi papírjoker... ott a válasz
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
veterán
jól eltüntetek.. mikor elkezdtem visszaolvasni még írtatok, azóta meg semmi
-
veterán
a melóról:
húúúha... ez meglepő volt, hányan írtatok... ez azért nem annyira jó.
Szóval egy elektronikai multinál (flextronics) dolgozom, és NAGY főnök vagyok Vagyis szeretnék lenni... jelenleg csak termelés vezető (műszakvezető) vagyok. a meló:
szinte bárki jöhet operátornak. Nem igen agymunka és olyan 80-90 körül fizet
van a diagos, akinek elég jól kell érteni a PC-hez (főleg hardver) ő olyan 100-110 körül keres
keresnek még Technikus. elektronikai végzettség kell hozzá, na meg nem árt azért kicsit érteni is hozzá, ő olyan 130-160 k körül mozog
de kell a céghet mérnök szintén elekrtonikai ha lehet, 200-400
raktáros ha lehet gyakorlattal előny a targoncás jogsi 120-130,
műszakvezető gyakorlattal, 200-300
kintlévőség kezelő, (ezt csak olvastam bent valahol )
quality technikus alibi meló, kicsit érts a minőséirányítási rendszerekhez (iso, 5S, kaizen, stb) és olyan 130 körül van a lóvéaz operátor, diagos, technikus 2 vagy 3 műszakos
raktáros 2
a qa technikus mérnök, és egyébb rugalmas...
kb ezek vannakszerk:
van még egy-két egyéb nyitot pozíció, holnap (szerdán) ha bemegyek megnézem.ja, és mostanában elég sokat számít, hogy természetesen mindenki be van jelentve arra az összegre ami (amit leírtam az a nettó) és még mellé jár 9k kajajegy
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Estét utak!
nem tudok aludni.. asszon kidobott a gépel, mert ő meg tudna aludni, úgyhogy száműzve lettem a nappaliba
(#12884) pohár A tranzisztor három lábú ááállat, beforrasztom mind a három lááábat...
ezmiezaszar? ez meg honnan jött?(#12886) buherka A karcosság nem csak az ízre utal, hanem a pálinka erőteljes szagára is.
az a jó, mikor olyan az szaga mint az izopropyl akloholnak[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Látom halvány fingod sincs, hogy mit jelent a "karcos" pálinka...
Egy pálinka akkor a legjobban "karcos", amikor frissen lefőzik és nem hagyják letisztulni (3-4 hónap) vagyis érlelődni. A karcosság nem csak az ízre utal, hanem a pálinka erőteljes szagára is. Amit enyhe ragasztószaghoz lehet hasonlítani. Sokan ezt büdösnek is hívják ugye, amikor először szaglásznak házi nedűt.
A karcosságot hordós érleléssel is lehet csökkenteni, valamint egy kis aranysárga színt is ad a párlatnak és ekkor lehet a legjobban érezni a gyümölcs zamatát a pálinkában.
Amit én vittem narancsot, az be volt érlelve...vagy fél évet pihent tölgyfa hordóban és azért is volt olyan finom illata és volt szép színe és egyáltalán nem volt karcos.De mostanában már keveset főz fater és ezért is lesz csak friss párlat, amit valószínűleg viszek.
Azért lehet csempészek is valamennyit hordóba...hogy legyen ilyen is meg olyan is...ki mit szeret.A nádudvari virslihez meg én vagyok a hülye, ugye...amit még most sem kóstolhattam meg a jóvoltadból
Viszont ha megint nem hozol...akkor menekülsz a szőlősbe...Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
pohár
félisten
válasz j0k3r! #12883 üzenetére
A tranzisztor három lábú ááállat, beforrasztom mind a három lááábat... (lakodalom van a mi utcánkba dallamra )
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
pohár
félisten
válasz buherka #12879 üzenetére
Húbazdmeg, netuddmeg mennyire megkönnyebbültem
Fatert meg pörgesd fel hogy gyártsa a narancsesszenciátGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
buherka
addikt
válasz poffsoft #12872 üzenetére
Tudod jól hogy a csajok nehezen maradnak meg itt...mert állatkodunk, meg kissé nyers a humorunk. Ezt a nők nehezen viselik.
Ez kb. olyan amikor egy cicababát belöksz egy füstös kocsmába, ahol pasik vannakNem tudunk megváltozni egyetlen ember miatt
Csupor...na meg a kedvenc security-s csávónkat...na ez jól esett. Ezért nem leszel megverve a köv. talin.
(#12873) poffsoft...hát kb. már alig várom, hogy a melóba bringával járhassak. Nagyon durva benzinárak lesznek itt hamarosan. A bringa legalább olcsó és egészséges.
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
pohár
félisten
-
-
-
pohár
félisten
Ááá, ő úgy mondaná hogy: ftüylúős brakcosta asddsasdsasa
Utólag isten éltesse Tomit is!
Ma meg Dr Ént!
na meg a kedvenc security-s csávónkatPulsar... naa ide is jöhet privi milyen főnök vagy te, ki tudja mit hoz az élet
[ Szerkesztve ]
-
lakisoft
veterán
Pálinkás Jó estét Mindenkinek!
- Árad -
-
veterán
válasz darál0w #12839 üzenetére
Napokat!
hát nekem volt évfolyam társam, aki lenyomta a megfelelő idő alatt.. szinte mindig a saját hányásából kelt fel, és ment be, és mindig minden vizsgát lenyomott... Jó feje volt a gyereknek...
Sztereogrammák.... rá kell bandzsítani a képre, és kijön a 3Dés kép
(#12848) j0k3r! merre felé laksz?
[ Szerkesztve ]
-
j0k3r!
senior tag
válasz buherka #12847 üzenetére
ma egesz delelott trainingen ultem (6-12), aztan 12 ora fele "hirtelen" valakinek eszebe jutott, hogy megsincs "kulsos" felvetel, mivel annyira most nem porog az uzlet..."majd hivunk ha van..."
egyszoval megsincs melom :/szerk: hozok is be egy sort rohadjanak meg
[ Szerkesztve ]
some men just wanna watch the world burn...
-
j0k3r!
senior tag
sejthettem volna, hogy tul jonak tunt
some men just wanna watch the world burn...
-
buherka
addikt
válasz cirmiiii #12844 üzenetére
Az első pár hsz-ben megtalálod a választ....hogy mire is vonatkozik a bemutatkozás.
ja...és mindig az újoncok mutatkoznak be először, nem az öreg rókák
[ Szerkesztve ]
-
veterán
j éjt emberek, másoknak meg jó reggelt
-
Dr.Én
veterán
Jó reggelt Mindenkinek
Boldog Névnapot a Zoltánoknak....
(#12384) Pulsar
hát igen...elnem tudom mképzelni hogy mit ábrázol[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
veterán
Ti látjátok az ilyet? Szerintem qrva jó!
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Pulsar #12831 üzenetére
értem. szoval sötét van, cssak már belülröl
ha jössz, vagy itt vagy, szolsz, ott a telszámom, lehet zaklatni.vevő vagyok bármire
pont ma volt...jössz inni? - nem! -gyere már! -jovan, rábeszéltél!
na ezért vagyok még mindig egyetemsita, holott fél éve már végeznem kellett volna, de még egy másfél évet lehuzok nem, mintha bánnám
-
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Pulsar #12829 üzenetére
ittál vagy sötét van?
majnem én is elmentem egyre...vmi hálozatépítő...és nem nekem kellett volna fizetni, hanem ők perkáltak volnanekem
7 honapos, és 7x adtak volna minimálbért
csak ugye nappalis egyetemista vagyok, így nem tudtak elküldeni, mert nem lehetek nappalira regisztrálva....vagy vmi ilyesmit beszélt nekem a kispicsa
ez a műkörmözés meg sokmindentől függ....nyilván attol is, h mennyire dolgozik szépen és gyorsan, milyen helyen van a szalon van a stabilan visszatérő vevőköre...
Pestről egy műkörömért lejárni Miskolcra?
igaz ~3 hetente kell csak
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz darál0w #12828 üzenetére
ja.. mert egy ilyen tanfolyát nemrég nettem énis (nem műkörmöst, hanem fotóst ) csak 180k :S
házha... de ezek annyira nemtudom mitől függő dolgok. Van ismerősöm akinek úgy megy mint állat, a másik meg éhenhal... pedig mindkettő szépen dolgozik (állítólag )
majd küldöm asszonyt hozzá -
darál0w
Jómunkásember
válasz Pulsar #12825 üzenetére
dehogy akarok én laptopot...mondtam neked nem preferálom őket...csakis asztalit
szakközép. ugye én gimibe jártam 4 évig, ő 6 évig szakközépbe, ahol "művész"nek tanult...
rajzolni, szobrászkodni, kreatívkodni kellett nekik...4 év után normál érettségi, a választott tantárgy vmi művészettel kapcsolatos kellett, h legyen, teszem azt művtöri vagy rajz...aztán meg a +2évben, csak fotozással foglalkoztak és a végén vizsga....nyert díjakat is meg mittomén, csak felhagyott vele...telített a piac...és nem akar elmenni Miskolcrol...így maradt itthon egyelőre, majd rájött ez a körmözés, ami OKJs volt. megy is neki szépen, remélem beindul vmi
(#12827) Pulsar de
de emlékeztettetek rá[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Pulsar #12811 üzenetére
ő nem az
munkanélküli fotos a drágám és épp most végzett el vmi műkörmös képzést 250kért
lassan nyithatna vmi vállalkozást
kérdezted mijaz a btw. leírtam, de nemérted, én meg nemértem, miért nem érted
a gép megy egy giga lap, meg egy x4es AMD. előljároban ennyi
majd kiderül még mi lesz pontosan
a film megvolt, elaludtam rajta...assetom mi volt ez, de bnő szerint jo volt. el is aludt olyan jo volt...
amit ma kommunikáltunk, én értem....más meg ne is értse
(#12823) Pulsar i love you beth cooper. ez volt a film. már a címe is elaltat
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Én is léptem...
Jók legyetek és szép álmokatOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
pohár
félisten
Boldog névnapot ennek a szemüvegespiátólhamarkidőlősportásnak
Én szépen elfortyogok itt magamban, de mindjárt az ágyban
Akit érdekel olvassa át a TIppmixes totyik uccsó 2 oldalát kbGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tomyoy
senior tag
nah gurultam csicsibe!
mindjárt mehetek melózni
nyiknyiknyiknyik
-
buherka
addikt
válasz tomyoy #12807 üzenetére
attól az autótól, már meg kéne szabadulnod.
(#12808) darál0w ...ha a nők nem kapnak virágot, akkor úgy is megsértődnek...
Nem kamiont kéne követned...hanem Pulsar-t és akkor már biztos leesne neked is valami
(#12811) Pulsar ...igen a mi kommunikációnk az egy sajátos nyelvezet. Tán szótárt kéne mellékelni az 1-es hsz.-be
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz buherka #12806 üzenetére
micsodaaa???
(#12808) darál0w ja.. nabazmeg.. azt hittem ő is az..
mit nem lehet ezen nem érteni, hogy mit nem értek? Kérdeztem, hogy milyen márkájú lesz a laptop te meg magyarázol itt a by the way-ről megmittomén
(#12810) tomyoy YESSS!!! Navégre... mostmár tuti hogy nem én vagyok a hülye, meg az értetlen
(#12809) darál0w Jó filmnézést!
Azért a mai kommunikációnkat valaki visszaolvassa...[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
na leléptem ,de még visszanézek...filmezés következik
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Pulsar #12802 üzenetére
de én vagyok a szegény egyetemista , nem ő
haljakmegmárénsemértemmitnemértessz
(#12805) buherka mondjuk én nem csinálnám , mert én nagyobb ajándékot kapok holmi 200ftos koronál...mégha 10 nőnek is kell adni
(#12806) buherka lehet követni kellene vagy 2x-3x vmi joféle kamionokat...hátha leesik nekem is vmi
[ Szerkesztve ]
-
tomyoy
senior tag
válasz j0k3r! #12800 üzenetére
jó éjt!
buher: kicsit szar az alapjáratom, üt a kormány meg ülésben a hátamon érzem hogy mikor.....hátramentem meglestem a kipufót és rendesen puffog, meg kihagy....üzemmeleg állapotban..valószínűleg az injektor...vagy gyertya, vagy az injektor tisztitó folyadék amit beleküldtem...
nyiknyiknyiknyik
-
veterán
válasz darál0w #12798 üzenetére
ezér vettem énis neki, mert szegénynek nincs rá pénze
hát haljak meg márnemértemmivan... mivan a by the way-el?
Hülye
(#12799) buherka át ne lődd az aksit
majd mostmár nem olyan verseny lesz, hogy ki lövi át a zsepit, hanem ki lövi át a notit(#12800) j0k3r! jó pihenést!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla