Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
-
buherka
addikt
Már itt van nálam Kavics...nyehhehe!
Megyünk állatkodoni
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz tomyoy #13283 üzenetére
szép napot.
bnőm is ilyen...mindig pampog...de amikor ő műkörmözik meg kozmetika meg mittudomén...szot se szolok...de mostmár szová teszem, a gecibemár
#13284) Pulsar még "embernek" is, akit nem köt le....
(#13285) tomyoy há' ugyaz ezt írtam
(#13289) j0k3r!
gyűjtenek a fermire[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
veterán
hó reggelt!!
kicsit még korán van, lehet vissza fekszem -
j0k3r!
senior tag
szep napot!
hardverapron neztem, hogy rengeteg ati 58xx -et arulnak. csak azt nem tudom, hogy mit es miert akarnak venni helyette?
some men just wanna watch the world burn...
-
tomyoy
senior tag
Jó reggelt!
nyiknyiknyiknyik
-
veterán
nem maradt senki?
[ Szerkesztve ]
-
tomyoy
senior tag
válasz darál0w #13281 üzenetére
azt a kocka kva eget......pc mindörökké
tőlem is kérdezte az asszony hogy mikor jövök feküdni, ez volt 11 órakor, azóta meg a gépet bütyköltem, aztán lefeküdt egyedül, előtte meg odaszólt néhányat: úúrsiten ha látnád magad, nem hiszem el, most reggel 6 ig ezt fogod csinálni?, mint egy kisgyerek aki legózik, na jó tényleg vágtam fejeket, kb 2 éve nem nyúltam gép belsejéhez notikorszak....
nyiknyiknyiknyik
-
darál0w
Jómunkásember
na leléptem én, mer' Bnő megöl...aztmondtam neki 9re ottvagyok nála...ehelyett a procit teszteltem...így ma se kaja se punci....
de legalább megvan a proci, azaz a lap vége, mert a proci még bírná....(szánalom bazmeg, szánalom...mármint, h egy kis tuningért odaadok 1 napi punciadagot )
na joccakát
-
tomyoy
senior tag
válasz Pulsar #13278 üzenetére
befér az is ki ne dobd!!! esteleg nem használt nyomtatókat is gyűjtök, azokat mondjuk csak kibelezem, (léptetőmotorok, érzékelők, bordásszijjak fogaskerekek stb), tudom semmi érteleme, de kb 5 évvel ezelőtt elkezdtem valamihez gyüjteni a léptetőmotorokat( szerintem valami cnc masinához)....
nyiknyiknyiknyik
-
tomyoy
senior tag
válasz Pulsar #13274 üzenetére
okok és ha megyek Bpre akkor betoljuk a csomagtartómba te meg iszol egy alkoholmentest
nah készen lett a gép, már csak 1 hálózati kábel kell, egy videókártya, és egy monitor, vinyó, gyorsan körbekérdeztem msn-en és vga már van is asus 7700( x550) vagy valami hasonló a neve nem emlékszem pontosan, monitor is lesz, ingyé, csak el kell menni mind2ért, jah egy 20 as vinyó volt itthon, még kellene bele sd ram, mert csak 128 van benne.
procik: 366/ 400/466 cerka, Pentium2 SLOT-os, 677/1000/1000/1200 cerka 2.26 cerkaD, meg valahol vannak még cyrix procik is.
[ Szerkesztve ]
nyiknyiknyiknyik
-
j0k3r!
senior tag
na asszem fellovom a pizsit... joejt!
-
j0k3r!
senior tag
válasz buherka #13257 üzenetére
az attol fugg milyen titkositast hasznalnak xdd
de valoszinunek tartom, hogy wpa/wpa2 lesz, ami eleg cinkes :/"csak azt nem engedi a cég hogy rádugjam a helyi hálózatra...ergo: a notimmal nem tudok a cégnél netezni."
ezt nem teljesen ertem. a halozat van ugy beallitva, hogy ne tudjal a laptoppal netezni, vagy esetleg bevagy kamerazva?(#13264) tomyoy az am a varazsdoboz : ))
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Pulsar #13267 üzenetére
ncoreon biztos
na majd feldobom a tesztet, aztán el is jön az idő, amikor beujítassz egyet
nekem ilyen inkompatibilitási (nehéz szo ) gondok nem voltak vele....csak egyszerűen gagyi ugy ahogy van...ittvan az Asrock...lassan maga az ASUS is oda jut...nem is értem minek 2 név
-
veterán
válasz darál0w #13266 üzenetére
és hol "találsz" ilyet?
(#13266) darál0w igen, nekem is ez az indok, és egyre többen cáfolnak meg, szóval a végén bármi lehet, de még tartom magam
ASUS-t én azóta nem veszek, mikor össze akartam rakni 10 egyforma gépet, elemntem a nagykerbe, vettetm is mindent, hozzájuk 10 ASUS VGA-t, és egyik sem működött... vissza vittem, kaptam másik 10-et és az sem.. amikor megint vissza vittem megkérdezte a gyerek, hogy milyen alaplapos gépbe akarom belerakni.. mondom hát az is ASUS... aszonja jaaa.. hát az asus alaplapban nem mennek az asus VGA-k.. hát a Qrva annyát!
ez kb 2001-ben volt.. atóz nem vetem asus terméket[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz buherka #13257 üzenetére
ElcomSoft_Siterip. ilyet keress. ebben van mindenféle jelszofeltörő.
(#13260) Pulsar ASUSt én se veszek többet. de az AMDvel nekem eddig nem volt bajom. csak annyi, h gyengécske. de ezt most megcáfolta nálam tesztekben. igaz "csak" egy Q8200vel hasonlítottam össze
[ Szerkesztve ]
-
tomyoy
senior tag
-
Gyick
őstag
Üdv!Ez milyen topic?
-
poffsoft
veterán
-
buherka
addikt
válasz j0k3r! #13241 üzenetére
de-de...megy a notimon a böngésző, csak azt nem engedi a cég hogy rádugjam a helyi hálózatra...ergo: a notimmal nem tudok a cégnél netezni.
Ha céges noti lenne, akkor engedné, de így nem.Van egy külsős cég nálunk, akinek látjom a WIFI kapcsolatát, de le van jelszavazva...sajna.
Ha tudsz valami ilyen hekker progit, akkor ne tartsd magadban. Szívesebben neteznék a saját ThinkPadomon , mint a céges trágyadombon.[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz darál0w #13252 üzenetére
kicsit toldana hozzá, mondjuk ugy 10kt, és akkor kicsivel jobb gépet lehetne összedobni, és mindenre lenne 3 év gari...de valoban így sem rossz
(#13255) Pulsar én is így voltam vele...mostmeg AMD az egész gép....de majd visszaállok én intelre, csak megvárom a Thubant
merthogy a lapom már támogatja...ezért jo az AMD látod....egy AM2+os lap és jo bele egy 6magos...a lapot meg amikor gyártották éppenhogy 2 magos is alig volt
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz j0k3r! #13244 üzenetére
az ugy meg
de mivan, ha nem 1 helyről szerzi be a cuccokat? hanem mondjuk külön-külön?
akkor kell neki proci,vga,lap,ram?
mert akkor nézek azt is különkülön
"Proci: AMD x2 42000+" - ez meg egyértelműen csak egy félreütés, de az a p4es 3200+os AMD az nem
-
j0k3r!
senior tag
válasz darál0w #13242 üzenetére
az nekem is szemet szurt itt xddd
ezek a hardveraprosok tenyleg komolyabbnak tunnek.
"Proci: AMD x2 42000+" - ez jobb mint a pentium 4 3200+ ??? : ))
szerinted az inteles konfig a 8600gt-vel 20k ert az megeri? (hazat meg tapot lehet tud szerezni)
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz darál0w #13242 üzenetére
3. versenyző(gyenge, de monitorral együtt )
de amugymeg egész olcson össze lehet rakni uj alkatrészekből is....
-
darál0w
Jómunkásember
válasz j0k3r! #13241 üzenetére
1. hirdetés :
Nagyon gyors p4-es gép amd3400+os most p4 vagy AMD? ért hozzá az a lényeg
a 4. konfigot én elfelejteném...régi, szar cerka...forintot nem ér...
a 3.ban alig van vmi
a 2. meg szintén gyengécske...
szal az első lesz a nyerő
de minnyá nézek neked vmit innen PHrol.
jaaa és szép napot mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
j0k3r!
senior tag
válasz buherka #13240 üzenetére
a thinkpadon meg ugye nem megy a bongeszo
na volna egy kerdesem. haver venni akar egy regebbi gepet vaterarol, es megkert, hogy segitsek neki. linkelt nekem 4 konfigot, es kivancsi melyik a "legjobb".
igazabol neki office hasznalatra + regebbi jatekok (cs 1.6, warcraft 3) futtatasara kene 1024x768 ban.
a 4 konfig a kovetkezo:
1
2
3
4esetleg, ha lattok barhol jobb alternativat, azt is szivesen fogadom. a max keret kb 25-30(talan).
elore is koszonom a segitseget.[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Itt vagyok srácok...kösz, hogy aggódtok... ez az én 2. családom
Sok a melóm otthon, meg a munkahelyen is elhavaztak. Valamint a céges gép is kifeküdt, azért sem neteztem.
Holnap jön Kavics hozzám, ha minden jól megy. Remélem ez a találka most összejön. Megyünk a moci kiállításra is.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
j0k3r!
senior tag
jo reggelt
valaki adjon mar egy ures dvd-t, nem talalok itthon :/some men just wanna watch the world burn...
-
veterán
uh, rég írtam ennyit ide... jó volt veletek beszélgetni
-
veterán
na, nincs senki?
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
no, már haza is értem.
ma csak sörözés volt, meg meccsnézés. ilyen is kell
megyek is elteszem magam mára
joccakát.
-
pohár
félisten
válasz Pulsar #13225 üzenetére
A biztonsági üveg már csak ilyen
Na megyek ledőlök, úgy érzem holnap 8 körül kelek és megyek a dokihoz
Szépjóéjt emberek!
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Pulsar #13223 üzenetére
Na jólvan akkor, ezen visítok pár perce
Na meg ez a Megint dühbe jövünk féle ki az a korporésünGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
Gyerekek, ez nagyon kész
Pulsar: ez nem YT, hátha sikerül megnézned, megéri
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
poffsoft
veterán
buher, órák!
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Pulsar #13217 üzenetére
Buder? Nem Buher?
Nem tudom, csak most néztem be ide hogy mi a helyzetEzt hallgasd meg, nekem nagyon tetszik, rég volt egy magyar remix ilyen jó A piano, a hegedű, a fantasztikus vokál, ááh a hideg kiráz (mármint nem a láztól )
Ezt meg nézd meg, nagyon jó lett az előzetes, remélem hamar készen lesznek vele
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Pulsar #13215 üzenetére
Úgy kell azt, a pálesz mindenható cucc
Köszi, igyekszem gyógyulgatni, mindjárt ágyhoz is vágom magamGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
veterán
íjj... az iszonyat szar, mikor betegen kell utazni, pláne tömegközzel..
jobbulást...
nagymamám volt a minap komoly... soha nem szokott inni egy kortyot sem.. egy ideje már szólt, hogy váj a szíve.. volt dokinál meg minden, de nem találtak semmit, erre mondta apum neki vicből, hogy igyon egy felest, és jobban lesz.. ivott... azóta semmi baja -
pohár
félisten
válasz Pulsar #13213 üzenetére
Almapáleszem nekünk lesz
Én itthon vedelem a barackos teát, fél 6-kor 39 fokos lázzal jöttem haza, kib***ott torokfájással és ízületi és fejfájdalmakkal
Már leszorítottam 37,5 köré, holnap repülök a dokihozÉs a pláne, hogy a buszon haza fele álltam 20 percet a 60-ból, azt hittem összeesek, annyira nem volt erőm kapaszkodni se
-
veterán
alma pálesz? na olyat még nem ittam, de jól hangzik.. mi koktélozunk, meg valszeg megünnepeljük a névnapom
aham... sokadik vállalkozási kísérletem (szám szerint az ötödik )
(#13211) darál0w én méár valahogy a sokadik passzívomon vagyok, mégis rég piáltam.. de jön a jó idő, jönnek a szabadtéri GOA party-k, lassan lehet izzítani magam
jaja... az..
majd az is lesz, de most ezen már nyomulunk egy ideje, ha beindult, akkor jön a köv[ Szerkesztve ]
-
tomyoy
senior tag
Szép jó estét!
nyiknyiknyiknyik
-
darál0w
Jómunkásember
szép napot.
nem pörgött, mer' beb*szni voltam
whiskey, gintonic, sör....meg mellé görög pizza és burrito
jobulivolt...csak ilyen kis lightosba...szeretem az ilyeneket
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- Nők, nőügyek (18+)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást