Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
had423
aktív tag
válasz
napraforgo
üzenetére
Azt nem tudom miért de tudom mit kell csinálni:
Movie maker -- eszköszök --- beállítások --- kompatibilitás
és ott ixelj ki mindent csak azt ne amire szükséged lehet.
-
napraforgo
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Olyan ingyenes, egyszerű, gyors videóvágó progit keresek, ami hasonlóan működik, mint a windows movie maker, vagyis ha szétdarabolom a videót, akkor utána a darabolás megmarad, többször is felhasználhatom a darabokat, nem kell elölről kezdenem. Az is jó lenne, ha viszonylag gyorsan konvertálná a videót aviba. Semmi más funkció nem is szükséges, csak a darabolás, és hogy utána a darabokat egyesével elmenthessem, és ne kelljen újra darabolni. Remélem érthető az igény.

Ugyanitt arra is megoldást keresek, hogy a movie maker miért zárja be magát szó nélkül, ha elkezdek dolgozni egy videóval. Vagy inkább arra, hogy hogy tudom ezt megjavítani.
Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi