- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
senior tag
válasz
S_x96x_S #6689 üzenetére
Ezeket már megnéztem!
Ebben a videóban a 20. másodperc körül látható jobbról a sarokban(alul) az egyetlen NVMe SSD foglalat, amihez a felsorolt méretű és sebességű SSD-ket lehet használni. Egyet! Nincs több aljzat! A DELL leírása félreérthető. Itt van előttem a burkolat nélküli Latitude 3500-ös: a Yt-videóval egyező a helyzet. Nem tudok ettől eltérő másik altípust!
Ide+-ebbe jobb alsó pozícióban lévő SSD aljzatba tettem be a korábban említett:SSD=>USB 3.0=>PCIe x16, +VGA(-k) adatláncot, amivel a boot alatt el is indul a VGA-k ventilátora, de nem jelenik meg a csatlakoztatott VGA sem a BIOS-ban, sem az Eszközkezelő-ben, sem a GPU-Z-ben. A "lapos" sem és ennél fogva a Windows sem látja!
A BIOS-ban nincs erre vonatkozó beállítási lehetőség.Említ ugyan egy másik SSD-t a DELL adatlap, az a 20. másodperc körülp pozíció bal alsó szélénél van, az akkumulátor alatt, de az egy SATA-SSD csatlakozás és rögzítés. Ez nem használható eGPU célra. Van még a jobb felső sarokban egy WiFi(miniPCIe), de erre a legtöbb ilyen modul forgalmazója sem esküszik meg, hogy fog működni, elég bizonytalan lehetőség: nagyon gyártó és azon belül modell függő!
A jelenlegi helyzet(kis túlzással : ) :
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars Battlefront II
- iOS alkalmazások
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest