Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalandor: Kihúzható kijelzős laptop (2010 körül)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
#LittleG
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, ki emlékszik még rám, de nem is ez a lényeg.
Elöljáróban annyit, hogy már régóta (nagyooon) tervezem ezt az eGPU-s rendszert, sok kérdésre már kaptam itt tőletek választ, de sajnos akadnak még itt mások is
. Sajnos mostanában nem voltam ezzel kapcsolatban aktív, mert más foglalt le, ráadásul, úgy egy hónapja az eGPU-t kiszolgáló laptopom tropára ment, vélhetően az alaplap elromlott, amit cserélni kellene.Szóval most speciel még laptopom sincs, de azért csak pozitívan
, majd csak lesz valami...Közbe viszont, hogy magával az eGPU projekttel is haladjak, 2 rövidke kérdésem lenne, hűen maradva azon elhatározásomhoz, miszerint minden lehetséges hidegzuhany-opciót szeretnék elkerülni:
1. Mi ez az új, "7,5$-os adapter (mPCIe)" adapter? Ez mennyire életképes? Mennyivel másabb, mint a jó öreg EXP GDC, vagy a Bplus? Nekem túl szépnek tűnik az ára, félek, hogy tényleg csak ennyit tud, de ha mégse, akkor nagyon nyitott vagyok felé.

2. Végül a Sandy Bridge "éppen határeset az eGPU szempontjából" architectúra miatt letettem a belső kijelzős megoldásról, szóval maradok a külső monitoros lehetőségnél. Így a kártya teljesítményének hány százaléka nyerhető ki? Továbbá, tekintve, hogy most már nem köt a belső kijelző, van egyéb ok is amiért még jó választás lehet az nVidia az AMD helyett? (Bár én mélyen nVidia fan vagyok, szóval mindenképpen olyat szeretnék, már csak a fogyasztás miatt is, de mégis érdekelne, hogy így ez jár-e további előnyökkel...)
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Sajnos mostanában nem voltam ezzel kapcsolatban aktív, mert más foglalt le, ráadásul, úgy egy hónapja az eGPU-t kiszolgáló laptopom tropára ment, vélhetően az alaplap elromlott, amit cserélni kellene.
, majd csak lesz valami...