- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Az is érdekes része, hogyan lehet kölcsönözni, de néztem, hogy lesz némi változás a normál és az inkonzisztens formájú játékosoknál, ha mondjuk B formafrissítést kapnak.
Illetve sikerült ha jól olvastam elérni 1 év után, hogy a játékos részleteknél majd láthassuk melyik játékos hányas szinten áll. Így, hogy lehet már bajnokságra is szűrni, nem csak csapatokra, ez is hasonlóan hatalmas előrelépés lesz.
Engem ez konkrétan idegesített, hogy sokszor nem költök trainingre, hanem beteszem ai elleni eventbe a nem kimaxolt játékosaimat, viszont nem tudok visszaemlékezni legtöbbször ki érte el a max szintet és ki nem. Ezért mindig lépkedjek vissza a my teambe megnézni. Ennek ha jól olvastam legalább szintén vége. Meg szerintem régi pesekbe írva volt game planbe is ki milyen szinten áll, aztán itt totál elfelejtették kiírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- TP-LINK RE705X AX3000 WiFi 6 Extender
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest