- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Az is érdekes része, hogyan lehet kölcsönözni, de néztem, hogy lesz némi változás a normál és az inkonzisztens formájú játékosoknál, ha mondjuk B formafrissítést kapnak.
Illetve sikerült ha jól olvastam elérni 1 év után, hogy a játékos részleteknél majd láthassuk melyik játékos hányas szinten áll. Így, hogy lehet már bajnokságra is szűrni, nem csak csapatokra, ez is hasonlóan hatalmas előrelépés lesz.
Engem ez konkrétan idegesített, hogy sokszor nem költök trainingre, hanem beteszem ai elleni eventbe a nem kimaxolt játékosaimat, viszont nem tudok visszaemlékezni legtöbbször ki érte el a max szintet és ki nem. Ezért mindig lépkedjek vissza a my teambe megnézni. Ennek ha jól olvastam legalább szintén vége. Meg szerintem régi pesekbe írva volt game planbe is ki milyen szinten áll, aztán itt totál elfelejtették kiírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX5090 - TUF-RTX5090-32G-GAMING /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR KISKER GARANCIA, NEM CÉGES VÁSÁRLÁS/
- HP EliteMini 800 G9 vPro - i5-14500T 14C/20T - 16GB DDR5 5600 - 256GB SSD - BILL+EGÉR
- ASUS GeForce RTX 5060 Ti DUAL OC 16GB WHITE EDITION
- Xiaomi Adaptive Wireless Charger 80W & Xiaomi Hypercharge Combo 120W
- Canon M50 Mark II fényképezőgép 5 objektívvel, konvertekekkel, kiegészítőkkel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest