Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HThomas: Outcast
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Ilyen nekem is volt, hogy nem reagált a játékosom. Megfigyeltem, hogy általában gyengébb ellenfél ellen.
Nekem az volt egyszer, hogy kapu előtt egy az egyben ráakartam rúgni és kb. harmadik gombnyomásra lőtte el a támadóm, ami elég volt, hogy kapus beleálljon.
De az is jó, mikor 20-ről meg 16-ról mellé kúrja egy Messi vagy Ronaldo. Érdekes mindig olyankor, amikor a meccs kínkeserves. Bezzeg máskor fél pályáról gólt rúgok.

Egyszer meg ki kellett lépnem a meccsből, mert nem nem működött egyik kontrollerem sem hirtelen a semmiből. Persze akkor is győzelemre álltam. Windowsban mindkettő működött, reagált a gombnyomásokra. Gépújraindítás után, már jó volt... Ez is amúgy challengeben történt és meg lett volna az egyik pontos szar. Ez egyszer fordult elő velem mondjuk, de simán eltudom képzelni, hogy a játék tréfált meg...
Egy hete nem játszottam vele, de lelkileg már készítem magam rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods 4 ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! HK66P9Q0KT
- Új csak KIPRÓBÁLT! ASUS ROG XBox Ally X kézikonzol (gyári gari 2028.12+ gyári ASUS táska!
- Asztali PC félkonfig i5-8400 16 GB DDR4 512 GB NVME SSD
- Samsung Galaxy S25 FE / S25 / S25+ / S25 Ultra / Z Flip7 / Z Fold7 / A56 / A36 új BONTATLAN
- Next level racing gt track playstation edition
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest