Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szTotyy
őstag
Bemutatom már én is a "világverő" csapatom.
Tudom, közel sem a legütősebb csapat, de fontos volt, hogy amennyi magyart lehetséges, játékban tartsak.
Az egyéni taktikák: Offense-ben Alexander-Arnoldot offenzívra rakom, nagyon jó elfutásai vannak, a beadásai hibátlanok.
Defense-ben Messi counter target, Kimmich pedig deep-line.Szoboszlai helyett gyakran becserélem Fodent vagy Havertzet, ők azért sokkal jobbak ott, csak hát nem magyarok.
Kerkez helyett Spinazzolát játszatom felváltva.
Haaland cseréje pedig Ibrahimovics.
Érdekes, hogy Schafer statisztikái nem túl jók, de meccseken becserélve mégis mindig jól muzsikál.Nem a legjobb csapat, de ha a játék folyton beleszól a meccs alakulásába, akkor meg úgyis mindegy, hiába lenne mind 100-as erősségű.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Tudom, közel sem a legütősebb csapat, de fontos volt, hogy amennyi magyart lehetséges, játékban tartsak.