Hirdetés
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
ROBREGGAE
üzenetére
Hullámvasút. Ez a legjobb kifejezés. Pontosan ezt tapasztalom én is. Úgy kapok ki 5-0-ra, hogy abból minimum 4 kérdéses (nem reagáló kapus, minden szituban ellenfél elé pattanó labdák), aztán játszok meg egyet és ugyan ez, csak a javamra. Ez számomra egyértelmű script, de sosem láttam ezeknek értelmét sportjátékokban. Csak győzzön a jobbik, ennyi. De itt érezhetően el van döntve (túl)sokszor a meccs.
Az eFootball 2023-tól nem tudom mit várjak, inkább nem várok semmit. Rengeteg súlyos hiba van a játékban amit már “tegnapra” javítani kellett volna…
- Kapus hívások. Ha kihívod a kapusod, 90% hogy gólt fogsz kapni, mert elszalad a labda mellett… Vicc.
- Reakció idők. A játékosok reakció ideje javult már de továbbra is borzalmas.
- Labdafizika. PES21-hez képest sehol nincs. Nem is értem hogy léphettek visszafelé e-téren ekkorát.
- Játékvezetés. Borzalmas a játékvezetés.Ezeken kívül is hiányzik csomó minden, játékmódok, grafikai tuning, időjárás, napszakok… De ha a fent említett 4 dolgot fixálják VÉGRE akkor talán egy versenyképes játékmenetet kapnánk… Nevetségesen lassan fejlődik a játék sajnos…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ubuntu Linux
- Lexus, Toyota topik
- Synology NAS
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Napelem
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 65" 4K wifis okos TV 65UR76003LL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest