- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DeliDezsi
üzenetére
Szia !
Mindenképp próbáld meg reprodukálhatóvá tenni a hibát, a szervíz nem variál sokat, ha nem tudja reprodukálni, küldi is vissza, nincs idejük sajnos annyi, amennyi kéne egy normális hibafeltáráshoz.
Nekem anno egy picit zörgő ventilátort visszaküldtek beolajozva. Jó is volt még 1 hétig
Mondjuk második körben cserélték a ventit, szóval megoldódott a gond, csak az is ilyen nem teljesen egyértelmű dolog volt, nem mindig zörgött.
Ja, nem tudom hogy állsz a szoftveres hiba kizárásával, legutóbb írtam pár dolgot, azokat megcsináltad ?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest