- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyi101
csendes tag
Tisztelt Fórumozó társak! Segítségeteket kérném abban, hogy az EEE PC 1015B netbook hátlapját tisztítás céljából hogyan lehet leszedni? Előre is köszönöm.
-
sanyi101
csendes tag
Sziasztok! Van egy EEE PC 1015B gépem, 1,5 éves. Szerettem volna kiporolni, az akkumulátor alatt megtaláltam 4 db csavart, nagy nehezen ki is tekertem, mert nagyon be volt szorítva, de tovább nem jutottam. A hátlapját nem tudtam leszedni. Kérdezném, hogyan juthatok tovább a munkában, és a garanciája megmarad-e, ha szétszedem? Köszönet előre is.
-
sanyi101
csendes tag
Tisztelt fórumozó társak! Birtoklok egy asus eee pc 1015bx c30 1 GB ram-algépet. Megvásárlás után kicseréltem a ram-ot 2 GB-osra. A gép kijelzi, hogy látja a 2 GB ram-ot, de azt is kiírja, hogy csak 1,6 GB használható, leírás szerint is bővíthető 2 GB-ig.. Kérdezem, hogy ez rendben van így, vagy valahol állítani kell még a rendszerben. Köszönöm a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (3) (106 ciklus 97% akku)
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (2) (72 ciklus 84% akku)
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- Lenovo ideapad T450, 8Gb, 500Gb ssd, Win10 Pro
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest