- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeliDezsi
csendes tag
Természetesen kipróbálltam mindent amit javasoltál. Pl a live update. 2 fajta driver kereső szoftvare. plusz elvittem egy heji informatikushoz, hogy véleményezze a gépet, Miután minden csődöt mondott akkor döntöttem
a szervíz mellett. Most élesített telókamera mellett használom és várom az eseményt. :-( -
DeliDezsi
csendes tag
Üdv bocs, hogy eddig nem irtam. de nem volt ithon a kicsike. A szervíz mellett döntöttem és beigazolódott a félelmem. visszajött ugyanúgy hibásan. Bekapcsolás után max 10 percel jelentkezett a megállás. Most azon vagyok, hogy kükönböző alkalmakkor videóra veszem a hibajelenséget és elküldöm a szervíznek. hátha tesznek/javasolnak valamit.
-
DeliDezsi
csendes tag
Rajta vagyok. ugy tünik sikerült reprodukálnom a hibát.Akkor sikerült megölnöm szegénykét mikor flash tartalmat youtube ill més videomegosztókat használok. Vagy nagyobb böngészős flash játékokat használok.
A legujabb flash playert telepítettem. Ill a gépecske dryverei is szerintem a legfrissebbek, az ASUS oldalárol frissítettem.
Plusz a processzor és memória figyelő alkalmazást is szemmel tartottam. A procit nem láttam 50-60%felett általában 10-20%körül ketyegett, a memória viszont folyamatosan 80-97% között volt terhelve. -
DeliDezsi
csendes tag
-
DeliDezsi
csendes tag
Hosszas spórolás után végre én is boldog tulaja lettem 1 ilyen kis csöppségnek. Teljesen elég mindenre amire használlni akarom. intel atom 1,6ghz 1g ram gyári win 7 starter. Sajnos nem felhőtlen az örömöm. Néha rendszertelen időközönként leáll a müködése, függetlenül attol,hogy milyen alkalmazást használlok. (már jelentkezett youtubozás közben, simán csak böngészés közben, pl angrybirds játék közben) Minden marad ahogyan épp használltam kijelző bekapcsolva stb csak nem reagáll semmire a gép közben erőteljes zúgás hallatszik a hangszóróbol. Nem tudok ellene tenni még a bekapcsoló gomb hosszas nyomvatartására sem reagáll. Csak ha leveszem az akkut akkor hagyja abba. utána ujraindítás és minden szép és jó egy darabig.
Szeretnék tanácsot kérni. mit tegyek? Még garis 8 napja vettem de attol tartok ha visszaküldöm nem hiszik el, hogy baja van, mert van,hogy 1 napig semmi utána 1 nap alatt3-4x meghal. Esetleg 1-2 tippet is megköszönnék hátha volt már ilyen másnál is.
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- 4 hónapos, vadi új állapotú HP Envy x360 120Hz OLED Laptop 14-fc0000nh eladó, 2028. 09.-ig gari
- Acer V3-731 17"-os laptop, notebook alkatrésznek, vagy felújításra
- Szép Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 4000 8GB FHD
- Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10750H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs