Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Sziasztok!
De rég jártam erre.

Tud valaki esetleg olyanról, hogy valahol ezekhez a kis gépekhez lehetne kapni bontott alkatrészt? Jelenleg még nincs nagy baja a kis 1011px-emnek, rendíthetetlenül működik, de az egyik zsanérom körüli díszléc már korábban megadta magát, az "egér gombom" is lekopott, ám még ezekkel együtt tudok élni, azzal kevésbé, hogy a fedlap jobb sarkában egy csodás repedés kezdett el egyre beljebb kúszni a közepe felé...

Félek, hogy ennek jó vége nem lesz és az egyik lecsukást követően a kijelzőben folytatódik...

Még több mint két év gari van rá, de szerintem ezért nem fogják kicserélni, ráadásul nem tudom hová tegyem át a HDD-ről a cuccokat, amiket szeretnék megőrizni...

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro 14 M4 Pro / 24GB / 1TB Újszerű, garanciás
- Dell Latitude 5520 11. gen i5, 8 GB DDR4, 0.5 TB, világító magyar bill, érintős
- Apple MacBook Air M4, 256GB, 24GB RAM!!!!! Szinte új, 2.5 év garancia! Makulátlan állapot!
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
- Hibás Lenovo ThinkPad P17 Gen1 20sq, 17,3" workstation notebook
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest