Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laci.M

senior tag

Szegény fél éves 1215N-em kezd megviselt állapotba kerülni.
    A következő hibák nem a netbook minősége, hanem a felhasználás körülményei miatt következtek be.
    - Összeszerelés: A bekapcsológombnál egy pöcök valószínűleg letört, mert eltávolodott a saroknál a fedél, és egy több mm széles rés van, visszapattintani nem lehet.
    -Hangszóró: A stereo hangzásból már csak mono lett, a jobb hangszóró nem szól
    -A billentyűzet melletti gumi "támasztók" kiestek (egyik megvan, majd visszaragasztom)

23 éves egyetemista vagyok, netbook be a táskába, irány vonat, bkv, suli kb naponta 10-15X lerakás a földre, nem túl finoman néha. (jártam úgy is, hogy kikapcsolásra nyomtam, és itthon vettem észre, hogy a win nem kapcsolta ki a futó programok miatt)
    Hétvégente kisbusz sofőr vagyok, netbook berakva mellém, igenám, de néha fékezés -> a kisgép repül másfél métert, neki a tűzfalnak :( (ez eddig kb 3X volt, ebből egyszer ment is.)
    Hétvégente kertiparti, részegség, és persze, hogy a gépről szól a zene :)
    Aksiról pár szót: suliban is, meg melóban is aksiról használom, már legalább 150 teljes/részleges merítésen/feltöltésen/rátöltésen vagyok túl, az Aida szerint még így is 94%-os.
    Maga a gép amúgy nagyon jó állapotban van, mert mindig tokban hordozom, a felsorolt hibákon kívül nem látni rajta semmit.

Véleményem fél év után: GRATULÁLOK ASUS!!! Az én elégedettségem is legalább 94%-os, mint az aksi állapota :D A következő gépem is biztos tőletek veszem! (előző gépem is egy Asus 1005HA-H volt)
    runner 125 számíthatsz rám, ha jön ki valami újabb ütős netbook!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés