- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
naga
senior tag
válasz
ShadowLord #31 üzenetére
Ezek szerint bejött a sejtésem.
-
wipes
senior tag
válasz
ShadowLord #5 üzenetére
nézd meg a manualt, ezt a lapot nem ismerem, de nem egy mai darab, nekem volt k7vta3, ott a szorzót - fsb-t jumperelgetni kellett. Bár lehet a tiednél nem.
De ha leragasztva vetted a gépet, ne piszkáld, szvsz vidd vissza.
(mondjuk én el sem hoztam volna anélkül, hogy még ott a boltban bekapcsoltatom :F )
[Szerkesztve] -
Crion
aktív tag
válasz
ShadowLord #21 üzenetére
Sokan dicsérik az ECS alaplapot, de akik igazából régóta szgépeznek és megunták azt a sok szopást amit anno pl az acorp alaplapok okoztak, azok soha az életbe nem vesznek többet alacsony kategoriás alaplapot, és az ECS igen keményen ennek a kategoriának az alja. Természetesen lehet jó, de olyan problémákkal szembesülhetsz amik nem a technologia, vagy a széria hibája, hanem főleg inkább alkatrész hibák, ezeket kiszürni kegyetlen dolog, és átélni meg borzasztó.
[Szerkesztve] -
Crion
aktív tag
válasz
ShadowLord #17 üzenetére
Alaplapon kivül semmi sem márkátlan? Ügyes vagy, az alaplap a legfontosabb hogy jo legyen...
-
Crion
aktív tag
válasz
ShadowLord #9 üzenetére
Nem tudom milyen ház, de sztem megoldható :) De a legtutibb baszogatni ilenkor a szervizt vele, hogy rájöjjenek, hogy hülyeség a matrica, persze ahhoz is sok agy kell, hogy igy vegye meg valaki:)
-
Raymond
titán
válasz
ShadowLord #1 üzenetére
Biztos hogy Duron 1600Mhz a proci. Vegyel ki mindent az alaplapbol es rakd be egyenkent ujra. Ha mar a CMOS Clear sem segitett. Amugy milyen ECS lap pontosan ?
Amugy meg vigyetek vissza, szorakozzon vele az, aki osszerakta... -
lesaux
veterán
válasz
ShadowLord #9 üzenetére
Meg ne sértsétek a garicímkét. Inkább vigyétek vissza, hogy szarul állították be, te megpróbáltad, erre tönkrement. De te nem haragszol... :)
-
Crion
aktív tag
válasz
ShadowLord #1 üzenetére
Huzd ki a tápot, várd meg amig teljesen kimegy az áram és utána feltételezem van egy bios clear jumper azt rakd, át, táp be bekapcsol. kikapcsol táp ki, jumper át. és táp be és bekapcsol:) ez a helyes eljárás:D
-
lesaux
veterán
válasz
ShadowLord #5 üzenetére
Segíteni nem tudok, de azt könnyen el tudom képzelni, hogy a szorzó nem állítható egy ECS lapban. Mint ahogy az ECS K7S5A-ban sem.
-
válasz
ShadowLord #5 üzenetére
Elég érdekes probléma. Nem igazán tudom mi lehet a baj, esetleg pár percre is (ha nem így történt) kivehetnéd az elemet, mert előfordul, hogy kell a biosnak ennyi idő elfelejteni mindent. Egyébként ECS lapokkal kapcsolatban semmiről nem csodálkozok, nekem sincsenek jó tapasztalataim vele. Mindenesetre ahogy sikerül megint beindítani a gépet, egy bios frissítés nem ártana.
Egyébként milyen chipset?
[Szerkesztve] -
hobizoli
nagyúr
válasz
ShadowLord #1 üzenetére
1200MHz=12x100
1600MHz=12x133
1600MHz=XP1900+ vagy Duron1600 (Applebred)
Az amit leiral, b@sztak ra, azaz csak gyorsba osszehanytak, azt' jo' van, viheted is.
A szorzot detaktalja a deszka,az FSB-t nem, igy azt kezzel kell beloni neki.
hobizoli
Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest