- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Crion
aktív tag
Kezdhetjük ott pl hogy van AT meg ATX :) AT-t soha nem fogsz bekapcs nélkül kisütni:)
ATX-nél elképzelhető, hogy idle állapotban hozzányul a CMOShoz, de szerintem ezt nem jellemezhetjük minden alaplapra. Fogalmazzunk akkor ugy, h van olyan alaplap, amit nem kell hozzá bekapcsolni ha áram alatt van:)
De elmesélem neked, hogy pl az IC7-es lap biosát nem lehet áram alatt kisütni, csak úgy ahogy leirtam. -
Crion
aktív tag
válasz
ShadowLord #21 üzenetére
Sokan dicsérik az ECS alaplapot, de akik igazából régóta szgépeznek és megunták azt a sok szopást amit anno pl az acorp alaplapok okoztak, azok soha az életbe nem vesznek többet alacsony kategoriás alaplapot, és az ECS igen keményen ennek a kategoriának az alja. Természetesen lehet jó, de olyan problémákkal szembesülhetsz amik nem a technologia, vagy a széria hibája, hanem főleg inkább alkatrész hibák, ezeket kiszürni kegyetlen dolog, és átélni meg borzasztó.
[Szerkesztve] -
Crion
aktív tag
válasz
ShadowLord #17 üzenetére
Alaplapon kivül semmi sem márkátlan? Ügyes vagy, az alaplap a legfontosabb hogy jo legyen...
-
Crion
aktív tag
válasz
ShadowLord #9 üzenetére
Nem tudom milyen ház, de sztem megoldható :) De a legtutibb baszogatni ilenkor a szervizt vele, hogy rájöjjenek, hogy hülyeség a matrica, persze ahhoz is sok agy kell, hogy igy vegye meg valaki:)
-
Crion
aktív tag
válasz
ShadowLord #1 üzenetére
Huzd ki a tápot, várd meg amig teljesen kimegy az áram és utána feltételezem van egy bios clear jumper azt rakd, át, táp be bekapcsol. kikapcsol táp ki, jumper át. és táp be és bekapcsol:) ez a helyes eljárás:D
Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Dell notebook topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest