Aktív témák

• ShadowLord

őstag

Nos következő a hejzet:vett egy cimborám egy ECS lapot 1600 Athlon XP procival/állítolag/,rendszer telepitve a konfigra Aida szerint a proceszor tipusa AMD Athlon 1200 XP fsb100 na erre gondolom én mivel az 1600 értékei 1400MHz/133 biztos nem állították be a boltban az fsb-t csak úgy lazán alap 100-on hagyták gép ujraindul belépek a biosba beállítom az fsb 133-ra mentem a felálást gép leáll de nem indul.Kihuzom a tápot újraprobálom semmi!/régi tapasztalat hogy ha valami nem koser a biosbanaz Abit Asus lapok visszaállnak ujrainduláskor alapértékekre és úgy indulnak be/de itt se kép se hang vincsi felpörög a cuc cd-ről dolgozni látszik optikai egér bevillan de semmi más.Gondolom én bios reset csakhogy a gép teleragasztva garicimkékel!Se baj ez egy óriásház a nagy hejeken benyúl elem kioperál/akár sebész is lehetnék ennyi errővel:)/elem vissza és semmi változás:(!Gondolom én biztos kimozdittotam a videókarit megigazitottam a ramot is ki be raktam!Amig a házban turkáltam a tápkábel ki volt huzva!
    Na most kell a segítség mi a gond?Bár holnap visszaviszük gariba de érdekelne a hiba oka!!!és a procit miért 1200/100 látta az Aida?

Aktív témák