Hirdetés
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggabor02
aktív tag
válasz hdtomi #86851 üzenetére
Volt néhány csomagom az elmúlt héten. 2 db UPS (Footlocker) Hollandiából, DPD Franciaországból, 2 db Express One (Bestsecret) Ausztriából. Mindegyik probléma mentes volt. Este ideért az országba, másnap reggel hozták. Az UPS és az EO feladástól számított kézbesítési ideje 3 nap volt, a DPD 4 nap volt.
Nekem problémám 99.9 százalékban csak a postával és az MPL-el van.
-
ggabor02
aktív tag
-
ggabor02
aktív tag
Én azt tudom hogy kifizettem, de attól még a jóságos magyar posta elkérheti újból.
Amúgy sajnos valóban MPL lesz, meg is állt a folyamat, mikor beért hozzájuk. A fél világon keresztül jött a csomag, innentől van a szokásos szívás.
Szerinted hány napig lesz még a kicserélőben? Négy napja nem mozdul. Esetleg (sokadikként ezt is) lenyúlták? -
ggabor02
aktív tag
Sziasztok,
USA-ból nagyon régen vásároltam az Ebay-en.Kérdés: ki fogja hozni ezt a csomagot, beszedik-e az áfát újból?
Nem Global Shipping programos, normál csomag. Áfa fizetve a vásárláskor, 143 USD a szállítás és a termék együtt.Elindult USPS-el, kaptam egy sok számból álló TN-t. Az USPS elvitte Kaliforniából az államok másik felébe (Glendale Heights-IL) Ott a tracking szerint kézbesítve lett. Ezután újból elindult, kapott egy EEUSxxxxxHU0 TN-t.
Most útközben kapott egy újabb TN-t, egy német DHL TN-t (LWxxxxDE) -
ggabor02
aktív tag
válasz Fred23 #84700 üzenetére
Kettő vásárlásom volt, mikor DHL-el adta fel a német. Nem a futáros, hanem amelyiket a Magyar Posta szállít ki.
Az egyiket visszavitték, nem kaptam értesítőt, a másik itt valahol elveszett. Mindkettőt újra elküldte a német Hermes Paket-el, azt itt az EO hozta. Ezzel a verzióval mindkettő ideért pillanatok alatt. Inkább kérdezz rá, hogy esetleg nem lenne hajlandó inkább Hermes-el küldeni. -
-
ggabor02
aktív tag
Sziasztok,
Olasz eladótól vásároltam, egy SDA Express (sda.it) nevű szállítóval küldi.
Egy semmire sem hasonlító tracking (8C8792F19....) van, mely szerint már itt van Magyarországon.
Ki fogja ezt nálunk szállítani?
Volt már valakinek ilyen szállítás?
Sem a parcelsapp, sem a track nem mutatja, hogy ki lenne a magyar partner.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Szólánc.
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest