- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
bodnar123
üzenetére
nekem óriási csalódás eddig a játék.
A 25-öt kihagytam, csak a legvégén szálltam be egy-két hónapra, de lehet itt is azt kellett volna.
Iniesta és Ibra ikon lapjai, illetve az, hogy mindenki áradozott arról, hogy ez most mennyire más és jó lesz, viszont meggyőztek, hogy ugorjak bele az elején.
Hát eddig ez nálam nagyon nem nyerő... Mindig is a forgolódós, lekövethetetlen játékot utáltam a legjobban, ez a rész eddig pedig csak ebből áll: forgolódás, szlalomozás, kivédekezni esély sincs és aki kevesebbet hibázik, vagy szerencsésebb (vagy mindig is így játszott) az nyer.
Ez játékélményben nekem eddig nagyon gyenge és csalódás, mert tényleg elhittem, hogy ez most jobb lesz.Amúgy lehet valami alapvető játékmechanikát nem ismerek, de engem megőrjít az, hogy ha a védőnél magasabb sebességű csatárommal sprintelek, akkor hátulról lazán utoléri a védő, majd hátulról (!) úgy le is szerel, hogy a labda nála marad.
Fordított esetben én bottal ütöm a csatár nyomát és hiába próbálok hátulról, vagy bárhonnan szerelni, elvehetetlen a labda.Iszonyat frusztráló eddig, talán a legjobban azok közül, amikkel játszottam (21 óta)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Knights of honor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Wuthering Waves
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LendvaiFeri1
Kristof_94