Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bobek17
újonc
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy beléptem játszani és nem működik a sprint gomb! De csak akkor, ha nálam van a labda....van valakinek valami ötlete, hogy mi történhetett?
Xbox oneEgyébként most hoztam vissza a kontrollert szervízből. A bal analóg nem reagált a lenyomásra (így nem tudtam belépni a taktikai beállításokba).
Lehet köze hozzá?
Amúgy a bal hátsó (LT) meg vapami baja van 🙄 mielőtt leadtam szervizbe semmi gond nem volt vele. Modt nyomásra csörög - csattog... mindenképp vissza fogom vinni.
De azt nem tudom, hogy mi miatt lehet az, hogy a sprint akkor működik csak, ha nincs nálam a labda. Ha nálam van, akkor meg mintha fedezni akarná. -
Bobek17
újonc
Hát, ez már sok esetben most totál élvezhetetlen. Védekezés ugye nincs, vagy nagyon minimális, a játék meg rettentő gyors. Egy nagy rohanás az egész meccs.
Most megint előjött már a korábbi évekből megszokott dolog, hogy amúgy sok esetben máshová passzol a játékos, mint amit én nyomok a kontrolleren. -
Bobek17
újonc
válasz
Woodslave
üzenetére
Hát nem tudom.... konkrétan játszottam nem rég egy 8-7-es vízilabda meccset, amin az ellenfélnek 8 lövése volt összesen, ebből 7 gól. Következő meccsen 4 lövés 4 gól (Adlival, akinek a shooting olyan 77 lehet), ebből egy büntető, amin előre elmentem balra a kapussal, arra is vetődtem, de nem védi ki, hiába rúgja oda, ahol áll a kapus
Biztos az is benne van, hogy a csapatom értéke olyan 15k lehet
de a védekezés elég gyengén működik szerintem. -
Bobek17
újonc
válasz
toxicjew
üzenetére
Köszi!
Ki mit kezdett a 2000 ponttal? Nekem még megvan. Gondolkozom, hogy draft legyen, de abban nem érzem olyan stabilnak magam. A promo csomagok nagyon drágák szerintem, a 7500-as meg alig ad játékost
Lehet érdemes megtartani és majd egyben elkölteni, amikor lesz 4 vagy 6 ezer? Mit gondoltok?
-
Bobek17
újonc
Hali.
Technikai kérdés:
Xbox one s platform. Megnyitom a játékot és a kezdő képernyőnél (ea dc 26 felirat van csak )nagyon sokáig tölt, nem megy tovább. Általában újraindítom a konzolt és utána már belép, de hosszabb várakozás után csak.
Ennek mi lehet az oka?Köszi, ha van valakinek ötlete!
-
Bobek17
újonc
Sziasztok!
Ha ma veszem meg az ultimate verziót, akkor ugyanúgy egy héttel korábban tudok már játszani és kapom az fc pontokat, stb?
Vagy mivel kap többet az, aki augusztus 26-ig előrendelte? Mert nekem ez nem tiszta.
Nekem az xbox store-ban ugyanúgy ír minden plusz dolgot hozzá és 10% kedvezményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de a védekezés elég gyengén működik szerintem.
LendvaiFeri1
Kristof_94