- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bence188
tag
válasz
Santana01
üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ, végül kapott Evot és egyelőre nekem is elég jó statokat hoz. Fizikailag könnyen elnyomják, de nagyon agilis és nagyon jó passzokat ad. Eddig nem bántam meg. Div 2-ben vagyok, egymás után 4 győzelem, utána 5 vereség. Volt olyan hogy egymás után 2 meccsen nem kaptam gólt, utána egyszer 8-at, utána 7-et kaptam. Egyik meccsen alig tudnak futni a játékosaim, labdát elveszítem 2 passz után, másik meccsen fizikálisan ledarálom az ellent, meg mintha minden labda hozzám pattanna. Nagyon érdekes

-
bodnar123
őstag
válasz
Santana01
üzenetére
még mindig nincs piacon. Lesz az több is szerintem. Ha nem akarod eladni a coint, akkor várj vele.
Amúgy látom ez a Zidane csak a függőknek jár, de azok közül is azoknak, akik maradnak azonos accon. Pedig ilyen jó lapot adni ingyen ilyenkor. Meglepő fordulat. Kár, hogy ilyenkor már máshogy nem szerezheted meg.
Amúgy én kievozom Onanat és eladom a coinom. 2millát nem ér meg egy Lauran James. Az most 30ezer forint. Untrade jön a semmi, akkor marad ami marad.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- M4 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB SSD 27% ÁFÁS
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rengeteg gólja van nálam. Brutális a lövő ereje.

Én végül inkább összekapartam a foddert Varanera. Üres a klub.
LendvaiFeri1
Kristof_94