Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
válasz
bence188
üzenetére
Az a baj, hogy szörnyen manipulált lett az egész játék.
És ez miatt már alig van kedvem játszani.
Legdurvabb talán a rush.
Ugyanazzal a játékosssal egyik meccsen minden labda nálam marad, jól fordul passzol, lő stb.
Másik meccsen labdát nem tud atvenni, üres kapura is mellé lövi. Úgy fordul mint egy csuklós busz.
Ilyenkor az egész csapat béna. Minden kimarad és persze minden kapufa, kipattano az ellenfelhez megy. Nekik ilyenkor elég felpalyarol elrugni és gól.Rivalsban meg mindenki tolja a metat. 95depht stb.
Azért az elmúlt években egy ilyen agresszív taktikanal max egy félidőt bírtak a játékosok és utána bedaraltam őket. Most nem fáradnak. Sőt a védekezés jobban meríti az én csapatomat. -
Santana01
aktív tag
válasz
bence188
üzenetére
Én csak ajánlani tudom.
Nem rajongtam érte a való életben,a játékban sem terveztem kipróbálni. Aztán csak adtam egy esélyt neki és brutálisan bevált. Kedvenc lapom lett.
4-3-3 támadóban CAM-ként 99 meccs 90 gól és 48 asist a statisztikája de nem is ez a lényeg hanem ,hogy nagyon könnyű és élvezetes játszani vele. -
Nandinagy
addikt
válasz
bence188
üzenetére
Hát nálam Zidane meg boxtobox lenne Maradona meg cam, de ezek tipikusan azok a kártyák amiket akkor érdemes megcsinálni ha fűz hozzá bármi érzelem. Nyilván a top ikonok testfelépítése meg mozgása extra, de ellenem ez a Maradona sosem volt az a kimondottan extra lap. Nyilván a finesse meg az incisive extra ha van neki, de ezt már kb. bármelyik gold lapra rárakhatod fele annyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
LendvaiFeri1
Kristof_94