Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
BTW, a web app mikor jön? 18:00-19:00 óra körül? Vagy most éjfélkor? Nem emlékszem mikor szokott.
- - -
Neked válaszolva:
Valamelyik évben olasz ligával toltam viszonylag sokáig. Eldöntöttem, hogy csak arra gyúrok és bármi játékos is jön és nem olasz liga, azzal nem is foglalkozok. Sokkal jobb is volt úgy játszani, hogy nem stresszeltem be, nem volt "hát ezt kötelező" érzésem.
Szal inkább ilyet fogadok meg, mert egyébként én meg nem is szoktam annyit rivalsozni. Az azért járó jutalompakkoknál többet tudok keresni egyéb dolgokkal, szal...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- T15g Gen2i 15.6" 4K IPS i9-11950H RTX 3080 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- TUF F16 FX607VUR 16" FHD+ IPS Core 5 210H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LendvaiFeri1
Kristof_94