- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap kettő rivalsoz játszottam. Egyiket nyertem vhogy a másikat vesztettem volna de kidobott a szerver.
Azt kell elfogadni hogy azok a dolgok amik számunkra elbaxxák a játékot azok egy részét nem tudják a másik részét nem akarják megváltoztatni.
Ezt ha el tudod fogadni meg tudod kezelni akkor jó ha nem akkor el kell engedni (nem rólad beszélek úgy általában
)
Nem is válasz kellett volna de már bepotyogtem mobilon igy marad
-
chop
őstag
Utoljara a 23-at vettem meg es az eddig kommentek se erositenek benne, hogy Iden penzt es IDOT kellene szannom erre a jatekra....
-
evibly
senior tag
Én a "bucira vernek Div5-ben" kategória vagyok, mondjuk annyira nem csoda, mindenki atom csapatokkal jön, meg nyomja a speed boostot.
Az viszont egy új elem, hogy nekifut a védőmnek 17 méterre a kaputól a csatár, elesik, piros lap (!). Ez kétszer egymás után megtörtént, úgyhogy kiléptem a meccsből, ott meg kifagyott a menü.
Én meg kikapcsoltam a játékot a pics*ba.
-
Jinxb1rd
addikt
Az a baj, hogy vettem egy pár silver meg bronze játékost, de nem lehet őket felhúzni ha ilyen követelmény van, hogy playstyle nem lehet xxnél több. Megfog akadni a folyamat
-
miro.
senior tag
válasz
Nandinagy #393 üzenetére
+1. Minden evo igazabol ugy van kitalalva,hogy egy par jatekosbol,hasznalhato,de abszolut nem full extra lapot lehessen csinalni.
Ha pont belenyulsz olyan jatekosba,akkor a kovrtkezovel tudod meg feljebb huzni,de igazabol a jatek akkori allasara tudod mindig feltekerni.
Ritka,egy ket kivetel van ami olyan volt,hogy hu bazdmeg.
Szerintem leginkabb annak van kitalalva,akinek van egy ket kedvenc,de nem igazan ismert,vagy a gamer sajat orszagabol valo jatekos.
Ilyenkor szvsz nagy segitseg,mert betudod tomni veluk a lyukakat,ami azert sok van.
Viszont azert ezeket nerfelgetik is szepen le utana.Nalunk Nunez,Gabriel Jesus,Balde a barcabol is mar evozott.
Esrtleg meg Szoboszlaira is egyet elnyomunk,csak a fun kedveert. -
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest #394 üzenetére
Beugrott közben: Benteke mellett Wilfried Bony volt a másik centerem, mindenki rettegett tőlük aki ellenem jött.
Illetve még egy kis elmélkedés, ha már nyitottam még egy postot: ellenem azért is lehetett rossz játszani mindig is, mert tökre nem úgy játszok, mint amit így a videókban látok szinte mindenkinél. Bárhova kattintok twitchen, mindenki csak fut előre, mint a veszett egér, mintha valami villamospályán közlekednének a játékosok, se oldalra, se hátra nem néz, csak a labdát cipelő játékos előtti kb 60 fokos tölcsérben látja a pályát és passzol. Illetve minden CSAK a pálya középső 40%-ban zajlik, soha egy szélre kitett labda 1v1 céljából vagy bármi meglepő húzás. Ezt látom mindenkinél. Na én tök nem így játszottam soha, nagyon sokat játszok vertikálisan, szélességében bejátszom a pályát akár hosszú labdákkal is, kiüresedett oldalakra átterelem a lasztit stb. Nem azt mondom, hogy fú mekkora istenkirály vagyok, mert nem tudok űber cseleket, nem követem a metát, de az biztos, hogy a valós focihoz közelebb áll az amit én csinálok. (és egyébként eredményes is)
-
Yodamest
veterán
válasz
Nandinagy #393 üzenetére
Nyilván alapból ígéretes játékosokba kell fektetni, pl. feljebb az a Sanches lap nagyon jól néz ki. Olyan helyeken lehet ez nagyon jó, ahol amúgy lenne egy karakterre jó játékos (tehát jó képességelosztás, jó stamina stb.), de pont nem üti meg a mércét és ezzel ki lehet segíteni.
Én eleve nem olyan csapatokban gondolkodok, mint itt sokan, hogy megjelenés napján, ami 27-e, már De Bruyne, Ronaldinho, Ronaldo és hasonlók rohangálnak a csapataikban. Őrület egyébként, hogy a hivatalos megjelenésre már egyeseknek "fullos" csapata van. Nekem amikor aktívan játszottam, folyamatosan, akkor is hónapok múltán sem voltak ilyen csapataim, mert az SBC-t mindig is utáltam csinálni, én focizni járok a Fifába, nem ilyen challengeket csinálgatni, amiknek semmi köze a futballhoz. Szóval csak a meccsekkel és a hétvégi jutalmakkal keresem a lóvét. Ilyen kontextusban, nekem endgame szint az, ha egy alapból 80-82-es játékost fel tudok húzni 84-86-ra. Úgy is megszoktam, hogy mindig underdog vagyok a meccseken, ennek is van egy varázsa, anno így is DIV1-es voltam, később amikor átalakult a rivals, akkor meg ilyen DIV2-DIV3 között mozogtam.
Még zárójelben: nálam a Fifa 14 volt a legnagyobb szántás, mert ott tényleg lehetett mindenhogyan játszani. Szélen megfutottam és középen Benteke meg egy másik valami colos néger várta a labdákat, sima ilyen 82-84-es gold lapok, mivel már akkor is mindenki a pace-ra gyúrt, így fejelgettem a gólokat rendesen, mert alacsony védőik voltak. Kár, hogy már ilyet nem lehet.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Yodamest #392 üzenetére
Azért ne gondold, hogy ezek akkora upgradek. 90%-ban kell 4-5 evo mire használható lapok lesznek belőle, ráadásul sokszor pénzbe kerül. Persze ha nem sablon csapatot akarsz jó móka, de óriási mák kell év közben, hogy olyan játékost evozz aki később még tovább evozható.
-
Digestive
veterán
válasz
Yodamest #386 üzenetére
Abszolút nem. Van egy külön menüpont. Evolutions. Vannak max kriteriumok egy adott EVO-nál. Az annak megfelelő bármilyen lap "bele" helyezhető. Utána feladatokat kell teljesítened vele és megkapod a fejlődést. Vannak ingyenes és fizetős EVOk is. És igen, a szezon végére kis szerencsével egy bronz lapból is lehet 90+.
-
Yodamest
veterán
válasz
Digestive #383 üzenetére
Bocsi, de ez a gyakorlatban mit jelent? Ha én veszek egy nem tudom 74-es Nagy Ádit (most hasra ütöttem, tegyük fel gold lapja van) őt fel fogom tudni fejleszteni pár szinttel? Ezek a fejlesztő módosítók olyasmi consumable, mint korábban mondjuk a pozícióváltó lapok vagy a fitness kártyák? (nyilván drágábban) Ráapplikálod valakire és szintet lép?
-
Yodamest
veterán
válasz
Digestive #384 üzenetére
Pont most volt erről egy beszélgetésem, mert próbáltam redditen utánaolvasni, hogy milyen az idei fifa és látok egy olyan mintát hogy:
1. Aki épp agyba főbe vert mindenkit, mint te, az élteti a játékot, reszponzív, tökre jó, jobb mint valaha
2. Akit épp agyba főbe vertek, kapott egy pár 0-5-ös meccset, ott meg borzalmas a játék, játszhatatlan, bugos, legrosszabb fifa evörAzt látom mindenki épp egy nyerő vagy vesztes széria alapján ítéli meg, hogy milyen a játék.
-
Digestive
veterán
Gagyi csapattal bele kezdtem ma a DR-be. Tetszik! Komótosabb, építkezősebb most még, mint a 24 vége. Az L1 speed boost levédekezhetetlen, ha fürge támadóval csináljátok. Agyba-főbe vertem ma mindenkit div6/5-ben.
Van 14db Camavingám. Kíváncsi leszek, h bukó vagy kasza lesz, ha megemelik a price ranget.
-
raven84
senior tag
Az Sbc storaget hol találom? Azt vágom, hogy sbc alatt hol van, de amúgy nem lehet megnézni kik vannak ott?
-
megcsináltam pár ilyen híbrid sbc-t nem igazán adott semmit. Egy totw Bonifácán de az se túl nagy pull mondjuk tök mindegy mert talán másfél óra maradt.
Nagyon bennem van hogy megveszem, sztem rivalsozok a maradék időben hátha akkor rájövök miért nem veszem meg. -
marcess
senior tag
Na srácok én itt tartok!
de Bruyne, Pulisic meg Luis Diazt vettem a többi jött valamilyen untrade packbol. Érdemleges sbck objektívek megcsinálva, délutántól jöhet az online móka! Diazt nem vettem volna meg, de bízok a totwben aztán hátha csurran cseppen valami belőle, de Bruyne is kipróbálás miatt van, ő sem biztos, hogy marad. Dominikra megy a intro, meg a box to box aztán meglátjuk milyen lesz. -
Dzsoki92
senior tag
Srácok Fifa pontot mire érdemes szerintetek ? Várjak vele az első promoig vagy durranjon most akár ? Sima gold packokra érdemes vagy esetleg másra ?
-
homerhamm
addikt
Én is beköszönök, aztán majd szaktopik híján olvashatjátok a Mobileos sírásaimat.
Valamelyik nap már majdnem kidobtam az egész csapatomat és letöröltem azt a tapizós fost.
Lehet idén megveszem később a 25-öt, és azon is felidegesítem magam.
-
Digestive
veterán
-
TrueGooner
senior tag
válasz
Geradossz #363 üzenetére
Hát formációt váltani mozgással tudsz.
Egy példa: Ha 4-1-2-3-ban játszol, és TAA az RB-d, akkor adsz neki “With Ball” egy False Back rolet, és támadásban már is 3-2-2-3 lesz a formáció mivel feljebb fog lépni a DCM-ed mellé, ezzel erősítve a középpályád. Szóval a “hivatalos” kijelzett formáció marad a régi, de a gyakorlatban az elmozgás miatt módosul a taktika. -
Digestive
veterán
Én a 24ben elhasználtam a szerencsémet.
Kész van minden sbc és 83-nál jobb lapot nem nyitottam. Persze 83ig csak az abszolút használhatatlanokat.
-
raven84
senior tag
Nem lehet egyszerre 2 evot csinálni? 24 ben lehetett nem?
-
miro.
senior tag
na ezt tudtam osszehozni belole.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
TrueGooner #346 üzenetére
De attól a formáció ugyanaz, labdával meg labda nélkül is, csak a role alapján máshogy mozog. Olyat nem tudsz beallitani, hogy védekezésnrl mondjuk 5-3-2 legyen tamadaskor meg 4-1-2-1-2 peldaul. Vagy tévedek?
-
válasz
Kristof_94 #360 üzenetére
Igen. Január elsejétől nem engedett be. Bosszantott is miért nem kértem meg vkit hogy lépjen be pont volt ilyen daily login. Lemaradtam loan R9-ról. Nem tudom idén is így van de sztem igen
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Woodslave #357 üzenetére
Hú, én este 3 és fél órával 230 pontra voltam a lecsúszástól elite 3-ról, de sztem épphogy benne maradhattam. Szerintem így kevés meccsszámmal jobban megmutatkozik ki volt a skillesebb, mindenki meg tudta csinálni, aztán utána már nehezebben tudsz kisodrodni a helyedről, mert az emberek nem tudnak hova grindolni már.
-
válasz
Kristof_94 #355 üzenetére
Webapp dec 31-ig ment tavaly
-
Nem akartam magam rivalsban szivatni hogy teljesen elmenjen a kedvem (bár jobb lenne lehet). Ezért sbztem elite 3 remélem marad. Jobb csapatokat nem tudom wc fokozaton megverni szóval az elite 1 esélytelen.
Tegnap belefutottam pár rush qrva nagy vereségbe igy azért annyira nem szórakoztató
ettől is elmegy az ember kedve előbb utóbb attól tartok
-
mr.dana
aktív tag
Az a szögletnél való védekezés R3 al v L3 al ??
az megszűnt ? -
marcess
senior tag
válasz
Kristof_94 #353 üzenetére
Október 10
-
Kristof_94
Topikgazda
Az FC24-es objective pakkokat mikor kapjuk?
-
mettek
addikt
Nálam már most játszhatatlan, kiborít, felbasz ez a szar. Olyan lagg van hogy arra is képtelen vagyok hogy ne 5-0ra verjenek meg. Vicc ez a szar. Rivals játszhatatlan. Olyan szinten túltelrehltek a szerverek hogy még a squad battleban is laggol, droppol néha.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
EA's hit #345 üzenetére
Nálam is pont ezt csinálta. Meg akartam a 3 rush objektívet csinálni, de a 3., 4. próbálkozásom végén kidobott az asztalra minden error üzenet nélkül. Mintha ezzel lenne pont problémája, hogy meg akarom csinálni
Én speciel élvezem ezt a játékmódot, nincs nagy stressz, ellenben még jókat is röhögök.
Vannak játékosok, akik egyszerűen nem ismerik a hátrafelé passzt, van a sima passzt se, ilyen teljesen önző csapatjátékosok, akik maguk akarnak mindenáron gólt lőni, de ettől függetlenül mindet nyertem eddig, idomultam ahhoz, ahogy a csapattársaim tolták.Maradhatna ez a játékmód.
Meg tényleg, ha valahol van üresedés, akkor valaki szóljon.
Vagy dumáljunk meg egy fix időpontot, amikor összejönnénk valami discordon, akár csinálok én egyet külön, nem tudom van-e... úgyis mindig jobban szeretik az emberek ha más szervez, megszervezem én ha valakit érdekel. -
raven84
senior tag
Minden sbc kész, pontok elnyitva, jópár obj kigrindolva. Ez a squad jött össze meg ennyi coin. A legszarabb fifa indulásom sztem ever. Tavaly ellőttem a full luckfaktort.
-
miro.
senior tag
Na kesz az osszes hybrid.
Vegulis akkor a heto packbol jott egy Maicon.
A hybridekbol egy Ederson,Oblak,Bremer es a vegen bedobott egy Neymart is.
Rendben vagyunk az elejen asszem. -
TrueGooner
senior tag
válasz
Woodslave #344 üzenetére
Az új taktikai újítás (FCIQ) fantasztikus lett, és szerintem megadhatja a játék alapjait… Nagyon látványos, ha belenyúlsz a taktikába. Van egy labdanélküli taktika (védekező), és egy labdás taktika (támadó), az átmenet pedig nagyon látványosan működik, pláne ha jó játékosok vannak a jó helyeken. Nem csak a formáció változik, de a játékosok egyéni stílusa is személyre szabható, pl a DCM visszatud lépni a két CB közé védekezésnél, stb… Ez a csapatépítést is befolyásolhatja. Sőt… Befolyásolni fogja.
Szerintem aki idén komolyan akarja gondolni a versengést, annak muszáj lesz kicsit elmélyülni a játék ezen aspektusában, és kicsit a saját stílusára formálni a taktikát, és ezzel a keretet is.
Kíváncsi vagyok mi fog kisülni ebből.
-
EA's hit
őstag
válasz
toxicjew #339 üzenetére
Jó ez a rush mód, csak eddig 4-ből 2 meccs végén bezárta magát a játék (jött is a felugró üzenet a következő belépéskor hogy ejnyebejnye, kiléptem a meccsből), illetve a 4-ből 3-szor totál vakok és világtalanok kerültek velem egy csapatba, akik miatt 8-2-re meg hasonlókra kaptunk ki
Nekem eddig szinte egy az egyben volta feeling, csak ott legalább lehetett nyomni az agyatlan cseleket, itt meg az sem. De azért van benne potenciál, fogok vele bőven szórakozni.
Azt viszont nem tudom eldönteni, hogy jó dolog vagy baromság, hogy más játékmódokban, pl. karrierben is lehet xp-t szerezni ultimate teambe...
-
válasz
Jinxb1rd #343 üzenetére
Pont ideális játékmód arra hogy tényleg pár fun meccset lenyomjon az ember agyfax nélkül. Kíváncsi vagyok meddig tart a hype jól megmutatja majd hogy a játék vagy a pack a lényeg
Lehetne pár fórumos meccs bár senki nem ér rá mert inkább squad battleban grindeli az objektív játékost akit soha nem használ majd
illetve most az 500 finesst
Amúgy divhez kötött a rush? Én 6-ban kezdtem és max 79-es ovr játékost vihetek de mintha láttam volna streamereknel hogy ez magasabb volt.
De emiatt se veszem meg mert úgyis sbben grindelném az obj játékost
meg rivalsban kapnék idegbajt.
Ezzel az új taktikával ezt a 10 órát amúgy is megölték faxom se fog ezzel tökölni bár lehet semmit se számít
-
Jinxb1rd
addikt
Ha rush modhoz hiányzik valaki, akkor én szívesen csatlakoznék valahova
-
Nandinagy
addikt
Csók srácok, úgy gondoltam idén stílusosan térek vissza. Ez a közel fél év kihagyás kellett a lelki békémhez
A Rush mód meg szerintem extra újítás.
-
toxicjew
addikt
Nem akarom elkiabálni, de ez a Rush eddig fun.
Digi: én idén is sztem csak a tuti biztos fodderekre fogok menni, annál mélyebben nem érdekel a téma. A paletools miatt amúgyse kell aggódni, ki lehet majd grindolni a legjobb lapokat
-
Digestive
veterán
Na skacok aztán ki kezdett el tradelni?
Én most csaptam bele délután. Az első 100.000 profit már meg is van csak mezekből. Azt nem tudom még mindig eldönteni, h kell e ez nekem az idén is. Szerencsére nem rendeltem elő, úgyh még tudok vacilálni.
-
Stylerr
addikt
Ti tudtok rivalst indítani?
-
Olyan valtozatot nem lehet venni amiben csak a rush van? Qrva jó pont azt érzem amikor haverokkal focizok nem érdekel hogy vesztünk esetleg nem bosszant.
na ez szórakoztató
-
raven84
senior tag
Elnyitottam a pontjaimat, sajna egy Hakimi jött össze vissza. Majd minden sbct letoltam és onnan se jött senki, ez így azért elég durva indulás lesz, főleg, hogy most tradelni sem fogok. Mind1, az a cél idén, hogy lejöjjek a szerről.
-
Gaborz1
senior tag
SBC storage-ot hol találom a webappon/Companionban?
Ugye ide is kerülhetnek a dupla untrade lapok. -
Jinxb1rd
addikt
Nekem ő jött heroként. Imádom, hogy pont eldöntöttem, hogy idén német/bundesligázom, és pont egy bika jön
Azt nem értem, hogy pro előfizetők ezt miért kapják meg mert szerintem nem fair, főleg hogy szept 16án fozettem elő...
321# mettek:
Igen én is utánaolvastam és variálgatram a rendszergazdai indítgatással mire jó lett ... -
EA's hit
őstag
Annál a Maiconnál nem nagyon van jobb RB a játékban még jó ideig, novemberben pedig egy ilyen beast lesz belőle az upgrade után. Fél évre megvan vele az a posztod.
-
miro.
senior tag
Nalunk 86 Maicon jott herobol.
Mint jatekos nagyon tetszik,de stattok alapjan sokaig nem fogjuk hasznalni.
Egy carvajal ide is jott,ment is fel.Amugy ez a Rush jatekmod valami szenzacios.
Kurvara adom. -
Jinxb1rd
addikt
Most akkor pc-n el se indul még mindig a játék?
Reggel 6-kor se indult, de gondoltam mire kialszom magam, tán csak jó lesz már. Eltelt 9 óra és még mindig azt írja hogy nem jött el a release határideje. -
Jinxb1rd
addikt
86-os carvajalnál pont ez a kérdésem nekem is
6200 most, de fog-e felmenni az ára? Mert egyébként sbc tölteléknek tűnik
-
Gaborz1
senior tag
Jött egy Ederson. Mikor raknátok ki a piacra?
-
Santana01
aktív tag
Sziasztok újra itt is
Idén is adtam egy esélyt a játéknak (tavaly csak pár hónapig volt türelmem). Előrendeltem az Ultimate verziót aztán lássuk mikor akaszt újra ki a játék.
Pakkokból Sommer jött de a Hero lepett meg igazán
-
raven84
senior tag
Guti jött a pakkból
, elnyitottam 2000 pontot, nem jött semmi. Majd este a többit.
-
eM'82
addikt
Ti elpukkantjátok most az FC pontokat, vagy vártok rendes promóra?
-
Mondjuk ez a rush jónak tűnik
-
A 10 óra ea playest mikor lehet játszani? Ma vagy egy hét múlva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tomato firmware
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciókamerák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- általános iskolai rendszergazda
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- DUNE médialejátszók topicja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DJI topic
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest