Új hozzászólás Aktív témák

• Ratrak

tag

Üdv az újaknak! :)
    Szerintem sokkal kevesebb taktikázás van itt, mint egy pályaversenyen, sógorom F1-ezik, bele se merek kezdeni az alapján, ami ott megy... gumitaktika, safety car, setupok, DRS, kutyámajom... Itt felraksz valamilyen gumit, picit játszol a setuppal, ha nagyon akarsz, és gyí. :D
    A macera itt az, hogy vigyázni kell az autóra, az a nehéz, ha az ember gyorsan megy :))
    Raceneten (linkek az összefoglalóban) fenn van minden versenyen az, hogy milyen "körülmények" vannak az egyes stage-eken, ezeket egy-az-egyben le tudod másolni a játékban is, ha akarod, és akkor úgy is lehet gyakorolni, vagy ott a TimeTrial, ahol mindig "tökéletes minden" - napszak, legjobb gumi-értelemben, a versenyen annál kicsit-vagy-sokkal rosszabbul fog viselkedni az autó. Viszont a saját magad által összerakott verzióban van pl. olyan, hogy Monte télen, a TT-ben valami általam érthetetlen okból nincs tél...

A DR 2.0-nek sztem gravelen jobb volt a fizikája, ez hóban és aszfalton jobb, viszont mindenhol nagyon élvezetesre lőtték be, ezért (is) megy nagyot gondolom.

Gomez, jaja, én dobtam fel a "mindenhol a két hosszú stage, napfelkeltében/naplementében, akár egyik esősen"-dolgot, for fun :D De a meglévő "szériák" mellé nem biztos, hogy beraknám, ha túl sok lesz, nagyon elaprózódhatnak a dolgok. De ha gondolod, és van kedved, lődd fel, én tuti szívesen csatlakozom, számomra a játék egyik fő vonzereje a hosszú stage-ekben rejlik :P

[ Szerkesztve ]

if you think you can - you can. If you think you can't - you're right!

Új hozzászólás Aktív témák