- Gurulunk, WAZE?!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
-
LOGOUT.hu
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
válasz Találtgyerek #4988 üzenetére
Én letoltam 1 nap az 1-3 at akkor írtam hogy safety így meg úgy.
Na tegnap 4-7 és sikerült a 4 első kanyarban (nem túlzás tényleg) valami rohadt karót elpaknl ami után a kocsi paff lett de még nem nagyon csak annyira hogy 2 -3 kanyarral később már valami fát is telibe ...Na onnantól az autóval nem tudom mi lett de nem tudtam kanyarodni. Egy bizonyos szög alatt az orrát tolta fölötte pedig kitört a hátulja.
Egy ideig próbálkoztam de komolyan nem tudom mi lehetett mert nem sikerült olyan lassan gurulni se hogy ne porogjek ki.Onnantól volt minden a 4-5 közben, maradjunk annyiban hogy Jules azt mondta hogy nem baj ha lassú voltam 1-3 mert defektje volt 4-5 körül és utol érem.
Na kaptam a defektes étlapján is 30 mp--et.
6 előtt szerviz, és utána megint ez a 30 sec / etap ami nekem amúgy jó.
Amit megtanultam hogy a *fáradt vagyok lfm acc -hez legyen inkább rally" na az nem jó ötlet.
Mert ez a játék amit nem veszek véresen komolyan de a Zolee féle sor kihívást kellett volna tovább reszelni nem a rally vb-t.
De ez is a fejlődés része ez van.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest