- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
válasz jlaci74 #2970 üzenetére
Igen, ahogy biker írt is, ilyen homok szerű dolog, szúszik és porol, de a nehézségét nekem az adja hogy rengeteg kanyart nem látsz be. Ahogy fatal' is mondta. Még azokat is amik síkban vannak néhol ilyen homok padkák szegélyezik amiken vagy átlép az autó vagy nem. Sajnos a shakedown-on is így roppantottam meg az elejét egy kicsit hogy azon pont nem lépett át az amúgy emelt futómű.
Este ha beröffentem a rig-et megnézem majd az erőbeállításokat. De ha jól emlékszem akkor 80%-on van a 12nm-es bázis (9,6), meg a játékban is visszább van véve, tehát kb 8nm körül lehet, vagy talán alatta.
Amúgy a "nagy" (350mm) és könnyű kormány is sokat segített nekem a kezelhetőségen. Nem is gondoltam volna hogy ennyit számít pár mm a kormányátmérőn.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tesla topik
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest