Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Season 4 hozza a VR-t [link]
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
-
petikeh
tag
Örülök, hogy Kenya felpörgette egy kicsit a fórum életét. Duen-en én is elindultam, az első szakasz magamhoz képest jól is sikerült, aztán jött a szomorú ébredés... Volt, hogy 10+ km-t mentem defekttel, az valószínűleg nem tett jót a kocsinak, de a futamot a húsvéti jövés-menés miatt nem sikerült befejeznem.
Viszont szerintem baromi jók a kenyai pályák, pláne azok a részek, amik kint a pusztán vannak és ilyen alacsony sebességű kis csiki-csuki kanyarok tömkelege, utána meg 1 kilométer egyenes végén egy visszafordító, vagy derékszögű kanyar. Na meg egyik-másik ugrajtó' végén, tényleg be lehet nézni Timonékhoz, hogy ott van-e náluk Szimba.
Meg is jött a kedvem, ha még aktív az itteni klubverseny, akkor meló után rápróbálok.
EA Sports WRC - Basturapete - pete_thereal #47
-
JulesTS
őstag
válasz Találtgyerek #1594 üzenetére
Igen erre rájöttem már én is, de még nem sikerül elég lassan menni...
-
Gomez86
őstag
válasz jlaci74 #1588 üzenetére
Ha ez kell bárminek a megnyeréséhez akkor én sem fogok nyerni soha. A shakedownt megcsinálom 1-2x max hogy meglegyen az autó meg a tapadás mértéke, aztán mehet a pálya...
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
JulesTS
őstag
válasz Találtgyerek #1579 üzenetére
Kipróbáltam, első szakasz közepén nekimentem egy bokornak és terminal damage...
-
snecy20
nagyúr
válasz JulesTS #1577 üzenetére
Én még mindig nem tudom eldönteni, hogy így menni simán hazárdírozás, vagy tényleg gyors.
Normál esetben ehhez kéne vagy 15-20x-i pályabejárás, hogy az ember ilyen tempóval át tudja küldeni azokon a necces helyeken is, ahol a legkisebb térdmagasságú bokor is megfoghatja az embert.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
PapírVilla
tag
Sziasztok!
A magyar navigátor-hang projektről van valami friss hír?
Egyszer láttam itt megemlíteni. -
JulesTS
őstag
válasz Találtgyerek #1579 üzenetére
Teljesen láma vagyok a Rallyhoz, azt se tudom, hogy mit kell állítani, meg mire kell figyelni...
De majd rápróbálok... -
fatal`
titán
válasz Találtgyerek #1580 üzenetére
Toljad majd neki Én elcsesztem a második leget is, jó kis borulások, csoda, hogy nem zúztam le teljesen Sebaj.
Az utolsó leget talán holnap tudom befejezni, máskor nem lesz rá időm.
[ Szerkesztve ]
-
JulesTS
őstag
Süti is járt kenyában:
https://youtu.be/pSJk6KiaL3M -
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1571 üzenetére
A végén csak én leszek hunyadival?
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
fatal`
titán
válasz Találtgyerek #1573 üzenetére
És tavaly is? A játékban a tavalyi szezon van.
Szerk.: Volt, akkor ez is szar, nem meglepő.
Rally 1 drivers opted to have the maximum number of soft tyres at their disposal, in order to cope with the wet and slippery surfaces. Hard tyres, which are the option, have little chance of use.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz Találtgyerek #1571 üzenetére
Jah én azt hittem az evo az újabb a neve miatt.
Az R5 az szerintem sincs a játékban.
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1567 üzenetére
A gumit sajnos nem tudjuk megadni versenykor, minden clubra ad egy közepes egy keményet (én még lágyra nem emlékszek), akkor is ha 3 szakasz van, akkor is ha 13 szakasz van. és nem tehetsz vissza kopottat.
-
fatal`
titán
válasz Találtgyerek #1562 üzenetére
Mindenhol a régi Skoda van szerintem. Vagy az evo lenne a régi?
#1563 Ugyanaz, mint DR2-ben kb. Bár itt egy sziklától már sikerült dupladefektet összeszednem.
#1564 Én nem setupolok, nincs türelmem hozzá.
#1566 Én láttam már puha gumit a játékban, de nem Kenyában. Viszont nem emlékszem, az is lehet, hogy aszfalt volt.
De a gumikínálat a valóságban is eltér, nem?
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1563 üzenetére
nincs puha gumi, közepes és kemény van
-
jlaci74
aktív tag
Eddig minden versenyen alap beállításokkal mentem.
Nálatok sokat hoznak az időn ha belenyúltok a setup-okba?
Sosem volt még időm ezeket komolyabban próbálgatni.
Egy magyar srác ment a CER - Brusné-n S2000-el egy abszolút időt amiről posztolt a Face-n, akkor ránéztem a beállításaira amit kipróbáltam, de kb. 5 kanyar után állítottam vissza mindent alapra mert nekem nem tetszett, kivéve a végáttételt, azt a pálya miatt muszáj feljebb tolni.
Akkor sikerült egy magyar 3. , absz. 23. időt futni, közben már őt is letolták a dobogóról is. Viszont nagyon bejön az S2000, ballábféket tanulni is jó, halad is, fordul is, meg is áll mint a szög ... -
Találtgyerek
Topikgazda
A listák elején mindenhol az új Skoda van.
Nekem külsőre a régi Skoda jobban tetszik. Kocsit gyengébb talán, de nem hiszem, hogy másodpercekkel jobb lenne. Szóval nekem jó a régi is. A Ford meg a Hyundai is tetszik.
Ha lemaradok a versenyben, akkor természetesen majd a régi Skodára fogom majd.06-3o/9759I39
-
fatal`
titán
Én default setuppal megyek, szerintem jó a Skoda. A Fordot meg a Citroent próbáltam még TT-ben, azok sem rosszak, de a top idők mindig Skodák. Érdekes, mert a DR2-ben meg messze a Polo R5 volt a legjobb.
#1559 Találtgyerek Nézőpont kérdése, én azért annyira nem vagyok gyors, sokkal gyorsabb vagy nálam. Azért bosszantó ilyen amatőr hibával eldobni fél percet, de ez van. Jobb, mint egy defekt a szakasz elején, az 90 sec
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1558 üzenetére
Nem volt semmi extra. Bár egyik szakaszon összejött 40mp de amúgy egész vállalható.
Ennyire jó a skoda? én kipróbáltam, de úgy pattogott az úton, hogy elengedtem. A hyundai kezelhetőbbnek tűnt.
mindkettőn max magasság lágyított gumi és gátlók, szinte ugyanazzal próbálkoztam, de akkor is pattogott. egy egy bucka oké, de ha 3 egymás utáni dobbantó jött, akkor olyat oszcillált, a végén mint a trambulinról dobbantás, olyan voltElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
fatal`
titán
válasz Találtgyerek #1556 üzenetére
Lassú leszek szerintem, de ha nem kapok defektet és nem töröm rommá a verdát már örülni fogok. Bár ha kellően ügyes vagyok talán a többiekhez képest még vissza tudom hozni ezt az elcseszett időt
Megnéztem RaceDepartmenten, fél percet dobtam el az elején
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1550 üzenetére
Ja majdnem megvolt a fa megint, csak kapcsoltam és balra kiemgedtem a kocsit, inkább 5s mint egy TD
-
fatal`
titán
Na lenyomtam az első leget, alig sérült a kocsi.
Természetesen a harmadik szakaszt rögtön az elején el is csesztem Későn fordultam be balra, így már túlmentem a kanyaron, mindenhol táblák aztán meg valahogy rossz irányba álltam be és már csak a start vonalnál vettem észre, így legalább 20 secet dobtam el itt
Remélem lesz időm befejezni majd a maradék szakaszokat.
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1550 üzenetére
Visszajött az fps loss bug is. Egyik szakaszon furcsa lett a kép, nézem 40-45 fps. Wtf??? 80+ ha megy az obs, anélkül 100+
-
Találtgyerek
Topikgazda
Ezek szerint nem volt izgalommentes a futamod.
Mentem gyors 2-3 kört a játékkal, mert régen nem játszottam vele. Nem értettem, hogy miért nem fordul kézifékkel az autó. Később rájöttem, hogy nincs beállítva a kézifék. Lehet az frissítés után elfelejtette.
Látom a listák elején mindenki az új RS-el megy. Én azért is a régi Skodával vágok neki. Legyen változatos az autók listája.06-3o/9759I39
-
biker
nagyúr
12:25-től lesz a bukfenc, ha élesedik a videjó
100km/h-val vertem telibe egy sziklát úgy, hogy dupla szaltó fél csavarral lett a vége, és mentem továbbElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Érdemes megnézni, 3. Szakasz kb legeleje, fékezve kisodródtam, telibe egy sziklát, amin seggel előre szaltóz a kettőt bukfenceztem, és mentem tovább. Ott szakadt volna ki a motor de minimum a hütő kuka, meg a négy kerék off.
a hc damage a játék
szint, anélkül meg tökön paszulyon átElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1544 üzenetére
Örülök!
FB-on már jöttek a fanyalgók a hc damage miatt. Most mentem végig, még egy bukfenc is belefért a showba
estére lesz vidiElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Aki nem végleg csalódott Kenyában, azoknak búfelejtő, 8 szakaszos kis verseny WRC2-vel, hardocre damage on, track deg moderate, assist off, tunning on
egy hét van rá
[link]Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
jlaci74
aktív tag
válasz Találtgyerek #1541 üzenetére
Igen
-
jlaci74
aktív tag
válasz Találtgyerek #1533 üzenetére
Tervezem legalább szervizpark megtekintését ...
Kenya teljesítve, az autóban komoly károkozás nélkül de a szemgolyóim most is jojóznak.
2 szett gumival, az utolsó 6 pálya "piros" állapotú mediummal, ennek megfelelően középmezőny, nem lett a kedvenc versenyem... -
fatal`
titán
válasz Találtgyerek #1534 üzenetére
Igen, ez a része sajnos elég árkád, de így is "hisztiznek" sokan.
De amúgy így is össze lehet szedni dupla defektet sziklával, tapasztalat.
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1537 üzenetére
Köszi! Én nagyon élvezem Kenyát. Bár régi WRC-vel inkább. Az autóbb érzés
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1534 üzenetére
De végén az a 8-10cm-es facsemete végzetes volt
-
aktív tag
válasz Találtgyerek #1533 üzenetére
Mindhárom nap.
-
fatal`
titán
válasz Találtgyerek #1530 üzenetére
Kenya durva, de a játékban is szerencsére
-
biker
nagyúr
válasz jlaci74 #1524 üzenetére
én a végzetes 8-9-10 szakaszra akartam kimenni a még közepesen kopott közepessel, és a végére a kemény, de szerintem a jó recept:
shakedown +1 gumi, első szervizig ok, utána kemény a 10.-ig, a végére egy közepes újElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
fatal`
titán
válasz jlaci74 #1522 üzenetére
Ha csinálsz shakedownt akkor kapsz még egy szettet. Persze ez is bugos, mert ha átállítod másik keverékre, akkor elveszik, legalábbis nekem úgy tűnt.
De a gumikezelés elég szar, olyanra kellett volna megcsinálni, mint a KT WRC-ben volt, ott kerekenként lehetett állítani és a használtat is vissza lehetett tenni.
-
jlaci74
aktív tag
Nálam működik a játék ( egyenlőre ),
sajnos a gumi taktikával nem sokat foglalkoztam eddig, szinte ezen úszik el minden versenyem, most Kenyában még van egy szekcióm de gumim már nincs rá, talán kár is nekifutnom ...
Amúgy ez a verseny egy borzalom, akár a valóságban ...
ha követitek ...[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1519 üzenetére
ja, semmit nem tudtam csinálni, nem is számolt vissza, és azt írta teljesítve a szakasz
-
biker
nagyúr
Megette a fene ezt a rontást, de tényleg. Ma gondoltam nekifutok a DuEn Kenyának, erre bug bug hátán, a végén egy terminal damage a 8. szakaszon.
azt hittem már javították azt, hogy néha shakedown alatt nincsenek bírók, nincs hol megállni. Eztán nem indult el a játék az első szakaszon, nem tudtam semmire kattintani, az esc-re se reagált. kilép-belép és szerinte lefutottam az első szakaszt, de nem volt időm az első szakaszon, azt sose futottam le, csak a 2-8 szakaszokat.
https://www.youtube.com/watch?v=6TRfeiepljk&ab_channel=P%C3%A9ter%C3%81brah%C3%A1mElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
aktív tag
Ja most utánanéztem, pár éve volt valami csörte az NFS és a Toyota között, hogy nem akarnak illegális versenyzésre alapuló játékokban szerepelni, de végül a Toyota törölte ezt a Twitter bejegyzést, és kijöttek valami általános ködösítéssel. Hozzáértők szerint a Sonyval van kizárólagos szerződésük a GT szériához, ezért nem is várható másban hivatalosan Toyota.
-
aktív tag
válasz PapírVilla #1512 üzenetére
Elvileg sajnos nincs az EA-nak Toyota license-e, így később DLC-ben sem igazán várhatók (hacsak nem változik a helyzet).
-
.LnB
titán
[link] ..és eközben a gyári WRC Toyota-k mennyire ötlettelenül, csúnyán néznek ki...
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1506 üzenetére
Itt a simrig képmappában [link] van egy video, hogy működik. A rugó erejével lehetne állítani mennyire keményen kattanjon és legyen nehéz tolni
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #1506 üzenetére
Szerintem megoldanám
-
biker
nagyúr
igen, azok jobbak voltak, mint a momentsek. de hát ez van.
Találtgyerek: köszi Pedig a kormányos topikba írtam róla, egy talált terv alapján ment, ahol a mikrokapcsolós részt már nem fejezte be a készítő, mert szerinte rossz az egész. Műanyagból az, de fémből a test mechanikai részét már jó, és aztán kitaláltam, mágnes és reed relé, ami halott ügy volt, fals érzékelések, felmágneseződés, minden bajom volt, ma átszereltem mikrokapcsolósra.
ja a visszaváltás, hát kicsit úgy kezelem mint a kormány melletti push-pull váltókat, egyszer majd lehet építek egy olyat
[link] itt mutattam képeket az alapokról[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
Mentem két gyors tesztet, öszekötve minden kellemest a hasznossal
- megjavítva a szeki váltó, a reed relé baromság, kapott mikrokapcsolókat
- 1.6 patch
- új VGA hűtőNos, első körben, 1.6 patch rohadjon meg, simhubban újra kellett konfigurálni a telemtria részt, meg a profilt is eldobta elsőre, valamibe nagyon belemódosítottak.
Aztán a simhub shaker kimenetek szivattak, aztán, az egyebek, de a végére meglett minden
kb 2 hónapja nem ralliztam, így beugrottam két momentsbe, ezen eredmények itt.
Semmilyen komolyabb stutter, akadás recegés nincs, csak megy a grafika. Az új hűtővel kellemes a vga hőfok is. Bár a ház oldallap nem megy fel a vízhűtés csövei miatt, meg kell még faragni azt isMonte: [link] (még kódolja a HD-t a poszt írásakor)
Oceania: [link] már HDNekem tetszik ahogy haladnak vele előre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest