Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziszi-fuszi
senior tag
Uraim és hölgyeim! Az iránt érdeklődnék óriási tisztelettel, hogy valaki hallott, láttott esetleg olyan e-book-ot, aminek van jobb- és baloldali kijelzője is. Valami olyasvalamire gondolok, hogy úgy működjön és nézzen ki, mint egy "könyv". Persze állandó a két oldal. Kényelmesebbnek tartanám használni, mint most a tabletszerűeket. Kutattam már egy kicsit a neten. Próbálkozásokat láttam ilyenből itt-ott, (már 2010-ben is) de kész és üzletben kapható terméket nem sikerült felfedezni. Ha valaki tud ilyenről kérem ne tartsa magában, és válaszoljon nekem! Előre is köszönöm!
Mi alá kell írás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Windows 11
- Napelem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LED világítás a lakásban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motoros topic
- Horgász topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest