Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
Dr. Akula
üzenetére
nem rugózom a youtube-on, egyetlen egyszer említettem (miután ezt hoztad fel példának), akkor is egy felsorolásban. a gyári alkalmazások eltávolításának lehetőségéről beszéltem, mert ez széles körben ismert, bevett módszer arra, hogy a rendszer sebességét növeljük és erőforrásokat szabadítsunk fel, valamint növeljük az üzemidőt azáltal, hogy kiiktatjuk a háttérben futó bloatware-t meg a többi szükségtelen folyamatot. erre van lehetőség, ennyit szerettem volna mindössze mondani. Hogy te mit (mi mást) és miként szeretnél kigyomlál(tat)ni a rendszerből, azt valóban nem értem, mivel ezt nem részletezted. Mindegy is.
Hogy a dedikált olvasók mennyire nem fejlődnek, pont az én felvetésem volt, de azt is hozzátettem, hogy ez nem kritika, csak egy megállapítás. Részemről a lényeg leginkább az, hogy a 10 éves olvasók mindmáig nem avultak el, és ez valahol egy jó dolog. Ahol én teret látok a fejlődésre, az nem az üzemidő, nem a rendszer sebessége, mert ezekkel semmi problémám. A kijelzővel sincs, de azért az fura, hogy ez az egyetlen hw elem, amiből nem is áll rendelkezésre jobb. Pedig Carta már volt 2013-ban is, aztán 2021-ig kellett várni a Carta 1200-ra, de én nem látom, hogy utóbbi számottevő javulást hozott volna. 8 év után.
kis kitérő: nekem a mai napig fura, hogy a tesztek (de a userek is) szinte mindig átsiklanak a kijelző minősége felett, mintha az egy konstans tulajdonság lenne. Egyedül Nathan (The ebook reader) szereti ezt kivesézni, tisztelem is érte. A Paperwhite 5-ről a következőket írta a megjelenéskor (2021-ben): here we are 7 years later and it still cannot match the Voyage’s screen. Contrast is better compared to the previous model and the larger display is nice, but it’s just weird how screen clarity peaked in 2014.
Persze ez csak az Amazonra értendő, de ott már az is fura volt, hogy a PW3 kontrasztosabb képet jelenít meg, mint az utódja... Lehet, hogy ez nem magának a kijelzőnek róható fel, de tök mindegy, ha az számít, amit az ember végeredményként lát.
LittleBiG007:
ami a Nook Simple Touchot illeti, ott volt pár trükk a kiherélt OS-en kívül is - digitizer nélküli 800x600-as, 6"-es kijelző, 800 MHz-es Texas Instruments CPU, meg egy combos 1500 mAh-s akku. Az Oasis 3-ban meg van 1130-as, messze nem ilyen hw-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Gumi és felni topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Elektromos autók - motorok
- Apple asztali gépek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest