Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bal0924
senior tag
Eddig nekem se volt gond, csak most.
De minden nagyobb változásután, kb fél-1 napig rendesen működik.
mint pl. -driverét újratettem, -vírusírtót lecseréltem, -át dugtam másik USB portba.
ezeknél rendesen működött 1napig. kb.Közvetlen van rádugva.
Amik még rávannak dugva a hátlapi USB portokba, nincs a közelében. de ezek vannak még rákötve a hátlapira.: 2xUSB HUB, a szünetmentes táp és egy USB-micro-B kábel (amit eddig 1x haszálntam.)De már nem érdekel.
lassan kapcsolgatom az adókat és előre megnézem melyik adón mi megy mielőtt bekapcsolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest