Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
Fogalmazhatunk így is, természetesen

Még tegnap, az ide írás előtt megtettem (OTP-s, és Paypal-es ~igazolást is csatoltam a levelemhez). Mintha láttam volna egy .com-os email címet is valahol, a napokban oda is írni fogok, ha nem érkezik semmi.
Kicsit zabos és szomorú leszek, ha egyáltalán nem kapok végül semmit
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
Október 14-én Paypal-en keresztül vásároltam egy DVBViewer termékkulcsot.
Mindez az imént jutott eszembe, úgyhogy megnéztem Paypalen, és a tranzakciónál nem szerepel, amit kér/kérnek az oldalon, hogy a "Transferreason" tartalmazzon egy email címet, és a DVBViewer kifejezést.
Még augusztusban küldtem egy emailt (1-2 kérdéssel) a - feltételezem - úriembernek (bhackbart@cmuv.de), de válasz azóta sem érkezett.
Mik (lehetnek) az esélyeim arra, hogy most, hogy konkrét megrendeléssel kapcsolatban keresem, végül hozzájutok ahhoz, amiért több, mint 7500 forintot fizettem? -
jolti05
őstag
Köszönöm a válaszaitokat!
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
DVBViewer licence vásárlás után csak a weboldal "private section"-éhez jön emailben belépés, vagy küldenek a szoftverhez is valamit (Username/Password)? -
jolti05
őstag
klaczi: Lehet, hogy a mai nap nekem egy kicsit túl hosszúra nyúlt, de pontosan mit is látok a képen?
(Mi van mibe dugva?)
Egyébként a vicc félretéve, valahol van itthon egy pont ilyen tunerem
Bozek: Durva, hogy mik vannak...
de azért komoly kiadásokba nem verném magam, akkor inkább a DigiOnline-on lövöm be a másik csatornát. Mindenesetre jó tudni, hogy léteznek szörnyetegek 
-
jolti05
őstag
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy hogyan tudom (megfelelően) használni a program PIP funkcióját?
Ha egy adott csatornán azt mondom, hogy "Nézet -> Kép a képben", szépen megjelenik egy kis keret nélküli ablak az aktuális csatorna műsorával, de utána, ha az EPG menüből szeretnék csatornát váltani, azt az üzenetet kapom, hogy "Nincs elérhető hardver!".
Ugyanakkor a le fel nyilakkal (előző és következő csatorna) működik a PIP, viszont összesen csak 4 csatorna közül választhatok.

-
jolti05
őstag
válasz
wassermann
üzenetére
Mindenesetre köszönöm! -
jolti05
őstag
válasz
wassermann
üzenetére
-
jolti05
őstag
válasz
wassermann
üzenetére
A NAS-nak azon merevlemezén, amit megadok célnak (ugye újra és újra
), kvázi konstans 500GB szabad hely áll rendelkezésre. Bár lehet félreértem, mire írtad, hogy a mérete minimális.
Ami állandóan aktív, az 2db SSD, de nem szívesen használom őket ilyen célra.Azt mindenképp köszönöm, hogy ezt megírtad.
Szerinted tegyek le arról, hogy HDD-re írom a gigákat bizonyos rendszerességgel, hadd irkálja az SSD-t? -
jolti05
őstag
Sziasztok!
A következő probléma kapcsán szeretnék segítséget kérni:
Akárhányszor úgy indítom el a DVBViewert, hogy a nasom merevlemezei éppen alszanak, a kedves program átírja az Időcsúsztatás / Felvételek mappája általam kézzel megadott (a nasra mutató) helyét.
Van arra valami mód, hogy ezt megakadályozzam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi