Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
Nem gondolnám, hogy bukod. Ezekkel a cégekkel viszonylag könnyű szót érteni. Nem is áll érdekükben, hogy lehúzzanak.
Nekem is megfordult a saját esetemben a webgrabbal, hogy esetleg le sem szarnak, de szépen utánanéztek a dolognak és szinte magától oldódott meg a kis szerencsétlenkedésünk. -
Gróf...
aktív tag
Értsük úgy, hogy elküldtél egy adományt és nem volt benne a megjegyzésben az ímélcímed meg az a szó, hogy dvbviewer?
Akkor javaslom, hogy küldj egy levelet a szóban forgó illetőnek ami tartalmazza a péjpál igazolást.
Hasonlóképp jártam el a webgrabnál. Talán itt is ez lesz a járható út. -
bzoley
veterán
Ilyesmi jön:
Thank you for your purchase.
** PLEASE PRINT THIS OUT AND RETAIN IT FOR FUTURE REFERENCE **
The software can be downloaded from the following link:
https://www.dvbviewer.tv/members
Keyfile (attached):
Login/Username:
Password:
Checksum:
** Please store the keyfile on your harddisk. It is required for DVBViewer installation ** -
Bozek
nagyúr
Vagy egy ilyen kártyát a gépbe.
Ez már brutális, igaz az ára is.De van dupla tuneres USB-s cucc, én ilyent használok. Ezen is megy a PiP, bár ugye ha közben felveszek, akkor már mindjárt csak 2 frekvencia játszik.
Esetleg négy tuneres, de ez nem USB-s.
Ezek azért jók, mert csak 1 kábel kell hozzájuk. Én is ezért szereztem be a másodikat. Bár most elgondolkoztam a 3. verzión, mert ha jön a BL, akkor egyszerre 3 meccs is lehet, és még véletlenül sincsenek ezek a sportadók ugyanazon a frekvencián.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Teclast Tablet Topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EAFC 26
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Mini PC
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez már brutális, igaz az ára is.