Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Először azt írtad, nem tudsz hangot váltani. Most kiderül, hogy tudsz, csak a PiP hangja nem működik, némaság van.
A Settings - Options - Playback Components - Picture in Picture-nél az Audio fülön jól van beállítva az Audio Renderer is? Mert az tartozik a kis ablakhoz, nem egyben kezeli a kettőt a DVBViewer.
-
Bozek
nagyúr
Mivel a felvett anyagnál nincs akadás, a dekódolás nem lehet a hiba. Mivel élő adás nézése közben jön elő, így azt nem lehet kijelenteni, hogy DVB-T-n nincs gond, mert ha nincs adás, akkor nincs is mit lejátszani.
Első kérdés: közvetlenül a gépbe van dugva a tuner? Vagy hosszabbítóval, esetleg elosztóval? Mennyi cucc lóg USB-n? Nekem anno nem volt gondom vele, se DVB-C-n, se DVB-T-n.
-
Bozek
nagyúr
Én telefonon régebben az Unified Remote-ot használtam, de közelebb tettem a billentyűzetet, így nem kell távirányító.
Meg amúgy se használnék túl sok gombot.Igaz, hogy fizetős, de elég sok programhoz van előre elkészített távirányító, köztük a DVBViewer-hez is (na, ez már elég gomb lehet), és lehet újakat is létrehozni, az sem olyan nehéz, van leírás.
-
Bozek
nagyúr
A képen ott van, hogy mik a gombok, ezen kívül van még egy számgombos rész, ahol a számok vannak és a balra-jobbra (de az ezen is ott van). Módosítani nem lehet a programban.
De amúgy a csatornalistában tudsz a csatornára kapcsolni, felvételt indítani, timert létrehozni. Vagy esetleg a telefonra/tabletre streamelni az adást.
-
Bozek
nagyúr
Ami csatlakozót én vettem a koax-ra, az olyan szoros, hogy véletlenül biztos nem tud kicsúszni.
Semmi bajom nem volt vele, pedig már 5 éve használom. Azóta pedig volt pár fejlesztés a gépemben is, és Win11-el is tökéletes. Írországból küldték, pontosan nem emlékszem, de szerintem nem volt több 1 hétnél, mire ideért. Az is lehet, hogy kevesebb.
-
Bozek
nagyúr
Ez PCIe-s, de azért jó, mert elég egy koax hozzá.
-
-
Bozek
nagyúr
Ez alapján a jellel van gond. Hogy ez a csatlakozó, a kábel vagy a szolgáltató miatt van, azt nem lehet megmondani.
A TransEdit-el (ami a DVBViewer része) le tudod tesztelni a felvételt, F10-et megnyomod és betallózod a fájlt. Csak az eltart egy ideig, mert olyan módon tesztel, mintha lejátszanád. Ha a Missing oszlopban nem 0 van, akkor hibás a felvétel a jel miatt. Vagy esetleg ott a TS Doctor, de ez csak 30 napos próbaverzió. És szerintem én már régebben kilőttem ezt a keretet, így megnézni nem tudom.
De amúgy a TransEdit-tel tudsz egy frekvenciát is tesztelni, akkor minden csatornát néz azon a frekvencián, hogy melyiken van hiba. Az is lehet, hogy csak az egyik rossz, a többi jó, akkor az szinte biztos szolgáltatói hiba.
Nálam anno volt amúgy olyan, hogy nyáron nem lehetett tv-zni, mert ha túl meleg volt odakint, akkor minden csatornán szétesett a kép folyamatosan. Aztán a szolgáltató kábelt cserélt és csinált valamit az oszlopon, azóta jó. Persze most nem a meleg miatt van, ez csak egy példa.
-
Bozek
nagyúr
Most megjavult a weboldal is nálam (bár szerintem másnál is ilyen volt, de senki se tesztelte), és már nem cserél le mindent, remélem így is marad.
Amúgy azért cserélt le mindent, mert a heti nézetben (ami a képen is szerepelt) lopott adat volt a műsor címe, a műsor aloldalán pedig jól szerepelt. Viszont ez szerinte már a korábban letöltött adatoktól eltérő volt.
-
Bozek
nagyúr
Az a durva, hogy VPN-el és mobilnettel nézve is ugyanez jön be... Szóval itt nem IP ban van, hanem valamit nagyon elrontottak.
-
Bozek
nagyúr
Valami azért történt, mert bár lopott adat nem lett, de az összes műsort úgy tölti, hogy változott, ami pedig lassítja a folyamatot.
Közben ránéztem az oldalra, és szegények nagyon küzdenek ellenünk, annyira, hogy még ezt is megcsinálják.

-
Bozek
nagyúr
Igen, van. De ez amúgy se attól függ, hogy meddig szeded le (nálam amúgy 10 nap van), hanem attól, hogy az m.musor.tv túl sok lekérést kap egymás után, és ezért tilt le. Nálad már többször előfordult, nálam meg azóta se, mióta késleltetett letöltést használok.
Azt még megnéznéd, hogy melyik csatornától fogva jött elő? Mert a grabbelésnél az első pár csatornánál még a késleltetés előtt se jött elő ez, csak később.

-
Bozek
nagyúr
Ezek nem normálisak... Most vettem észre az M4 Sport-on egy hibát, az élő meccseknél csak a Felvezető műsor-t és az Értékelő műsor-t szedi le, a köztük lévő meccset nem, így nem lehetett tudni, hogy akkor éppen kik játszanak... A hiba, hogy az itemprop="name" helyett itemprop="description" van ezeknél. Egyelőre megoldottam, az index_title.scrub sort kell kicserélni erre:
index_title.scrub {single|"><a id="a_|">|</a>|</h3>}
Egyelőre ez a "><a id="a_ rész csak a címnél szerepel, de amint máshol is előkerül, megint nem lesz jó.
Szerk: A hiba az összes sportcsatorna (kivéve az Eurosport 1-2) élőben közvetített meccseit érinti, konkrétan az összes (vagy legalábbis nagy része) hiányzik az EPG-ből, így aki ezeket a csatornákat nézi, érdemes javítani az m.musor.tv.ini-t.
-
Bozek
nagyúr
Megint kivettek egy _blank részt a forrásból... Első próbára nem ment a dolog, mert minden frissítésnél az összes elemet cserélte, ami nagyon lassúvá tette a folyamatot (mintha újra leszednéd az összes napot). De most volt időm és megfejtettem a problémát a dokumentáció alapján.
Az index_title.scrub sort cseréld ki erre. Még nem futott le nálam teljesen, de a kijelzés alapján jó lesz.
index_title.scrub {single|<h3 class="wideprogentry_progtitle" itemprop="name">|">|</a>|</h3>} -
Bozek
nagyúr
Én EventGhost-ot használok automaziálásra, nem a Windows beépített cuccát. Igazából azért is, mert többször távolról kapcsolom be a gépem, és így a program küld egy értesítést a telefonra, hogy elindult a PC.
És ha már úgyis fent van, akkor mehet vele az XEpg automatizálása is. -
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Elvileg van megoldás az m.musor.tv-s problémára. Igaz, lassabb lesz, de nálam úgyis este 11-kor fut le a háttérben.
A WebGrab++.config.xml-ben a <retry>4</retry> részt le kell cserélni erre: <retry channel-delay="20" index-delay="3" show-delay="1" time-out="5">4</retry>
Tegnap este 5 csatorna 10 napos műsorával próbáltam, nem jött elő a hiba.
-
-
Bozek
nagyúr
Mert azóta változott az oldal, a siteini-t kell variálni ez miatt. Ami amúgy nem olyan nagy ördöngősség, mivel csak a megfelelő infó előtti és az utáni HTML részt kell változtatni. Persze arra különösen figyelni kell, hogy ez a rész ne szerepeljen 2x a forráskódban.
Ha ráér hétvégéig, akkor csinálok belőle egy olyan verziót, ami nagyjából jó, ha az infó rész nem annyira fontos. Egyrészt az infók se mindig tökéletesek, másrészt a "következő műsorig x idő van hátra" is zavaró a módosítások szempontjából. Bár ez utóbbit már múltkor sikerült eltüntetnem részben.
-
Bozek
nagyúr
A timeshift miatt került bele az, hogy korábbi műsorra is tudj lépni. Mert ugye korábban ha ment a timeshift, de közben véget ért a műsor, akkor nem láttad, mi is az, ami épp meg van állítva mondjuk. Plusz ahogy a fejlesztő írta, bizonyos IPTV szolgáltatóknál (na nem Magyarországon) van timeshift buffer, szóval ott még akkor is vissza tudsz menni, ha ezt a funkciót amúgy nem indítottad el.
Amúgy szerintem pont ezért nem tette elérhetővé még a javítást, mert nem volt tapasztalata róla. Ott hiába küldte el másnak is, visszajelzés abban a topikban nem érkezett egészen eddig.
-
Bozek
nagyúr
Simán tudok nézni bármit az oldalon, sehol se jön elő ez a hibaüzenet.
Küzdünk a javítással, de szerintem a fejlesztő nem érti, miről beszélek. A 7.2.2.2-ben (illetve már annak is egy frissített verziójában) még mindig az a gond, hogy ha lépkedek az EPG-ben, és a következő csatornán mondjuk később kezdődött az első műsor, mint azon, amit nézek, akkor annál már eltűnik az EPG (mivel az indításkor már futó műsorokot nem tölti be a DVBViewer). Ha nem lépkedek jobbra-balra, akkor nincs vele gond, illetve akkor sem, ha nem az EPG elején vagyok, mert a keresési idő szerint talál adatot a másik csatornán is.
-
Bozek
nagyúr
Nekem megy a port.hu is, csak nincs reklám. Lehet, hogy rossz reklámblokkolót használsz.

Próbáld ki az AdGuard-ot, nekem ezzel nem volt gondom. A linkelt böngészőkiegészítő ingyenes.
Más: haladok a fejlesztővel, bár elvileg a hiba nálam azért jött elő, mert nem volt EPG valamelyik csatornán, illetve időpontban (grabbelés után az első műsor kezdete nem minden adón ugyanaz, ez is zavart okozhat). De még tesztelem a 7.2.2-t este is, aztán meglátjuk, hogy tényleg ennyi-e a probléma.
-
Bozek
nagyúr
A port.hu-s siteini se a legjobb, ma már nekiálltam javítgatni, de ez nem az a nap, hogy sokat tudnék vele foglalkozni. Majd hétvégén.
Amúgy azzal meg az a bajom, hogy például a sportcsatornáknál nem feltétlen tudni, milyen meccs is lesz. Itt van a ma esti 9-es: "UEFA Bajnokok Ligája / Rájátszás visszavágó mérkőzés"... A legjobb a musor.tv volt, de nincs nagyon más.
-
Bozek
nagyúr
Nyugi, a 7.2.2-es se jó. Csináltam neki egy videót, hogy mi a bajom, bár nem volt annyira egyszerű, mert OBS-el szoktam, az viszont nem kezeli a DVBViewer-t. Szerencsére a GeForce Experience felvevője igen.

Most csak arra a műsorra tudok visszamennyi, amelyik már a DVBViewer indítása óta múlt el, ami mondjuk nem gond. Viszont ez így nem jó, hogy ott marad néha a csatorna EPG-jének első bejegyzése, ha másikra lépek (és nem váltok át).
-
Bozek
nagyúr
Sajnos ahogy néztem, az Awilime is elég gáz. Ha hagyom az alapot, akkor csak a leírás egy részét jeleníti meg (azért kétszer, mert az főoldalról és a film oldaláról is leszedi). Ha az egészet akarom, akkor meg a későbbi műsornál odadobja a végére, hogy mennyi van a kezdésig. Ha ezt el akarom tüntetni, akkor az mondjuk a Sport1-nél megy, az RTL Klub esetében meg már nem, mert ott meg reklámos cuccot is dob a szöveg közé.
Szerintem hétvégén lesz több időm foglalkozni vele, addig most port.hu-t használok.
-
Bozek
nagyúr
Fogalmam sincs, hogyan lett 7.2.2.1, de az van. Viszont a javítás a 7.2.2.2, amit át is küldött, de tesztelgetnem kell, és arra csak este érek rá 10 után, mert meló van.
Első nekifutásra valami nem kóser, ott marad a másik TV műsora, ha ide-oda lépkedek, mondjuk legalább visszafelé nem tudok menni.
De ez csak gyors teszt volt. -
Bozek
nagyúr
Mondjuk a TV Mustra a sportoknál elég gyenge. Az Awilime-hoz legalább találtam nem kódolt siteini-t, szóval abba még bele is tudok nyúlni (alapból úgyis kétszer szerepel a description, szóval ott javítani kell). Na meg ott van szereplőlista is.
Igaz, ott nincs Food, de az engem nem érint, nálam sincs.

-
Bozek
nagyúr
Ja, van Awilime is, de az mintha nem működött volna. Viszont a TV Mustra használhatónak tűnik, mindjárt csinálok is egy tesztet az elérhető cuccokkal, hogy melyik lesz a legjobb.

-
Bozek
nagyúr
Azt hiszem, a musor.tv-s EPG-nek befellegzett... Elmehetnek valahová.
"Lopott adatok a musor.tv-ről!
Ön most lopott tartalmat lát.
You are seeing unauthorized data from musor.tv website." -
Bozek
nagyúr
Írtam én is a fórumra, aztán majd meglátjuk. Amúgy meg nem tudhatjuk, hogy hányan fejlesztik a programot, van-e mellette más projekt, esetleg teljes munkaidős meló. Leginkább azok vannak rossz véleménnyel a szoftverfejlesztőkről, akik sose próbálták ezt ki. Én tudom, hogy mivel jár, bár csak hobbiprojekteket csinálok néha, vagy ami a fő melómban megkönnyíti az életem.
Más: az EPG-ben nálad is előjött megint a (?) probléma? Mert néhány műsornál tapasztaltam, viszont a hiba okára nem jövök rá, elvileg minden rendben. Bár most már böngészőben se nyitja meg a műsor aloldalát itthon.
-
Bozek
nagyúr
Olvasd el újra, amit írtam. Az a hiba, hogy visszafelé is tudsz lépkedni (és ebből következik a folyamatcsík hibája is). Ha 15 órakor bekapcsolod a DVBViewer-t, akkor azt már nem tudod megnézni, hogy mi volt 14 órakor, tehát nagyon valószínű, hogy nem így lett tervezve.Szerk: Ez mégis tervezett működés a Timeshift miatt. Viszont a hibáról a fejlesztő is tud, elvileg javította is már, csak egyelőre gondolom nem adta ki ezt a fixet. [link]
-
Bozek
nagyúr
Alapvetően az a kérdés, hogy a 4 tuneresnél kell-e több. A felvételek és a nézett csatornák 4-nél több frekvencián vannak-e. Mert ugye az 1 tuneres is tud több dolgot felvenni ugyanarról a frekvenciáról.
Nekem eddig nem volt vele gondom, tette a dolgát. Kép a képben ugyan ritkán TV-zek, de azzal sincs gond (a saját gyári programja tud egyszerre 4 műsort is mutatni, négyfelé osztva a képernyőt). A 4 tunert nem emlékszem, hogy kihasználtam-e, de 3-at biztos. Amikor még nem volt elterjedt a Spíler TV, raktam fel spanyol meccseket az egyik oldalra és közben ugye volt mondjuk RTL-en A mi kis falunk és esetlegesen a Juventus meccs is belecsúszott ugyanabba az idősávba. A 2 tuneres ehhez már kevés.
-
Bozek
nagyúr
Már találkoztam a hibával én is, egyelőre keresem a megoldást. Bekerülnek az ajánlók is a leírásba. Sajnos ugyanazt a HTML-taget használja a műsorajánlónál is, így keresni kellene valami más megoldást.
Ez a leírás:
<div class="eventinfolongdescinner">Olasz Kupa, nyolcaddöntő </div>Ez pedig a műsorajánló:
<div class="eventinfolongdescinner"><span class="normal">Nyolc tervező/felújító érkezik a Design Hub-ba, egy egyedi faluba, ahol kihívásokkal kell szembenézniük. </span> </div>Láthatod, hogy a
<div class="eventinfolongdescinner">... </div>teljesen stimmel mindkettőnél. -
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Vagy keresel egy 3.0 előtti verziót, vagy támogatod a fejlesztést 5 euróval egy évre. Én az utóbbit választottam, így 250 csatorna mehet.
De ha gondolod, küldesz egy WebGrab++.config.xml-t, összefésülöm az enyémmel és minden nap felrakom valahová. Majd automatizálom ezt is.

-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Nekem 20 mega a 10 nap.
Én automatizáltam a letöltést EventGhost-al (azon belül SchedulGhost plugin). Így minden este lefut 23 órakor, és mivel van beállítva auto timer (például a Juventus élőben közvetített meccseire), ezért be is állítja a felvételeket, amint végzett.
Próbáltam a Windows időzítőjét is, de az nem akart működni. Az EventGhost meg amúgy is kellett, hogy a PC küldjön egy értesítést telefonra, ha elindult.
-
Bozek
nagyúr
actor.scrub {multi(separator="<br>" include="Főszereplők:")|<div class="eventinfolongdesc">|<br><br>|</div>|<div class="eventinfocontenttype">}
Itt is 2 <br> van, és ugyanabból a sorból szedi az infót. Töröld az egyiket és jó lesz. Persze nem mindenhol, mert van, ahol a Rendezte: és a Főszereplők: rész összecsúszik, nincs köztük szóköz. Na, ott Rendezte: szöveggel lesz az egész, szereplőstől, rendezőstől.
-
Bozek
nagyúr
Az említett más hiba nem a javítás után van, hanem előtte. Nézd meg az XML-t, nálam 360 MB-osra hízott (igaz, 10 napot szedek), és tele volt értelmetlen szöveggel. Érdemes a javítás után törölni az XML-t és újra lehúzni az egészet, még ha sokáig is tart. Sajnos a hibás sorokat nem feltétlenül húzza le újra, ha csak frissítés van.
A következő sor végén ne <br><br> legyen, csak egy sima <br>:
titleoriginal.scrub {single|<div class="eventinfolongdesc">|<div class="eventinfolongdescinner">(|)<br><br>} -
Bozek
nagyúr
Nekem is. Kivettek egy <br>-t az eredeti cím mögül, így már nem találja meg az WebGrab. Elvileg ha jól működik, akkor a titleoriginal-ba berakja az eredeti címet is, tehát meg lehet jeleníteni. De így meg van más probléma is, igyekszem javítani, mert csinál elég gáz dolgokat némelyik műsornál.
Ha már itt vagyunk, nincs valakinek egy régi WebGrab++.config.xml-je, amiben még ott volt a leírás minden beállításhoz? Persze meg lehet találni, de úgy egyszerűbb volt.
-
Bozek
nagyúr
Ha lesz időm ma, akkor kipróbálom a dualHD-t. Ha nem lesz, akkor pénteken.
Már este felraktam a laptopra a 11-et, mert azon elfér. Igaz, annyira nem tetszik, az átszabott Start menü nagyon nem jön be. Azt sajnálom, hogy az Android alkalmazások futtatása végül kimaradt, pedig az hasznos lett volna. Így marad az emulátor (az úgyis van az Android Studio-ban).
-
Bozek
nagyúr
Nálam van epizódszám. Ha legalább annyit leírnál, hogy például hol nincs, egyszerűbb lenne megmondani az okát. De alapvetően kellene lennie, mert a címben van beírva, azt meg én nem piszkálom.
Viasat6, TV2 Comedy biztos stimmel, a Simpson családra úgyis rá kellett néznem (a 18. évad 20. részét várom, mint a messiást, ahhoz kellene még normális szinkron).
-
Bozek
nagyúr
Friss m.musor.tv.ini fix: [link]
Csatornalista: [link]Több TV-nél (főleg a sportoknál) nem töltötte le a leírást, ez javítva. Valamint beleraktam a fentebb említett dolgot. Gyártottam hozzá egy csatornalistát is, hogy ha valami nincs meg, ne kézzel kelljen megcsinálni.
(ha már a Windows újratelepítés után mindent elölről kellett kezdenem, miután a Minitool Shadowmaker-es biztonsági mentésem megsérült)
-
Bozek
nagyúr
Infó azoknak, akik XEPG-t használnak az EPG-hez:
A DVBViewer 7.1.2.0-s és a Media Server 3.1.2.0-s verzióiban van egy hiba, XEPG-ből nem megy át az adat, ezt a 7.1.2.1-es, illetve a 3.1.2.1-es bétában elvileg javították.Én meg itt tegnap a Windows alapállapotba állítása után azt hittem, valamit én csináltam rosszul. Ma gondoltam rá, hogy megnézem a bétákat és ott leltem rá a changelog-ban erre.
-
Bozek
nagyúr
Megvan, erre kell kicserélni:
temp_1.scrub {single|<span class="recommendation_text_common recommendation_text">||</span}Amit először írtam, az többször is szerepelt az oldalon, úgyhogy több helyre is odarakta.
-
Bozek
nagyúr
Még egy hibát észrevettem, de ezért most nem csinálok új feltöltést.
Ezt a sort:
temp_1.scrub {single|<span class="recommendation_text_common smartpe_recommendation_text">||</span}Át kell írni erre:
temp_1.scrub {single|<span class="swiper_recommendation_text_common swiper_recommendation_text">||</span}Ez csak ahhoz kell, hogy jelezze az élő és premier műsorokat, szóval nem mindenkinek szükséges. Ahogy látható, itt is csak 1 HTML osztály lett átírva.

-
Bozek
nagyúr
Mielőtt még valaki aggódni kezd, itt a javítás az m.musor.tv INI-hez: [link] (amint Kaspersky-vel leellenőrizték)
Hogy ezek mit élveznek azon, hogy néha 1-1 HTML osztályt megváltoztatnak...

-
Bozek
nagyúr
Vegyél új gépet.

Amúgy nálam meg néha azt csinálja, hogy bizonyos adókon elkezd ugrálni a kép (legtöbbször az Aréna4-en vettem észre). Olyankor bezárom a DVBViewer-t és újra elindítom. Csak ez időcsúsztatásban nehezen megoldható.
Az általad említettet még nem próbáltam, mostanában nem állítok meg semmit, mert általában meccset nézek, annak meg nincs értelme.
A DirectX-nél a Képleképező-t próbáltad átállítani? Mondjuk ha a VMR9-et állítom be, akkor nem nagyítja be az ablakra a képet, de ez nVidia hiba. Arra ott az nVidia VMR javítás alul.
-
Bozek
nagyúr
És igen. Közel 1,5 év után megint variáltak a musor.tv-nél. Eddig a Facebook megosztásból vettem a leírást, de ezt már a forrás alapján nem rakják bele, úgyhogy ezeket nem töltötte már le a WebGrab++.
A javított verzió letölthető innen: [link]
Ha valami hiba van benne, szóljatok, a tesztelés alatt nem találkoztam problémával.
-
Bozek
nagyúr
Bár csak sima timeshift-et nem próbáltam, de felvétel közben is megy az időcsúsztatás. És volt, hogy két felvett csatorna között simán tudtam váltani, mindkettőnél be volt kapcsolva. De ha vége az NFL ismétlés felvételének (az élőbe hiba csúszott), akkor megnézem simán is.
Szerk: Megnéztem, csak akkor működik, ha bekapcsolod az Időcsúsztatás fájl meghagyását. Mondjuk az ugyanaz, mintha felvennéd.

-
Bozek
nagyúr
DVBViewer 7.0.0 changelog
DVBViewer Media Server 3.0.0.0 changelogAmúgy előbbiből már van 7.0.0.4, míg az utóbbiból 3.0.0.2, de ezek még csak gyorsjavítások, a béta szekcióból elérhetők, úgy kell bemásolni őket a telepítési könyvtárba.
-
Bozek
nagyúr
Megnéztem. Ha Kodi-val használom ugyanazon a PC-n, amelyikben a tuner van (belsőt használok, abból van 4-es tuner), akkor nincs semmi akadás. A Mi Box S-nél is inkább a Sport 1-2 esetében volt ilyen probléma nálam, de ott amúgy is fura a TS, mert a felvételnél is kisebb kockásodás van, ha beletekerek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Meg amúgy se használnék túl sok gombot.

És ha már úgyis fent van, akkor mehet vele az XEpg automatizálása is.