Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
Október 14-én Paypal-en keresztül vásároltam egy DVBViewer termékkulcsot.
Mindez az imént jutott eszembe, úgyhogy megnéztem Paypalen, és a tranzakciónál nem szerepel, amit kér/kérnek az oldalon, hogy a "Transferreason" tartalmazzon egy email címet, és a DVBViewer kifejezést.
Még augusztusban küldtem egy emailt (1-2 kérdéssel) a - feltételezem - úriembernek (bhackbart@cmuv.de), de válasz azóta sem érkezett.
Mik (lehetnek) az esélyeim arra, hogy most, hogy konkrét megrendeléssel kapcsolatban keresem, végül hozzájutok ahhoz, amiért több, mint 7500 forintot fizettem?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Óra topik
- Napelem
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- Gamer PC - Számítógép LIMITÁLT HÁZ Ryzen 5 8500G // RTX 5060Ti 16GB // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest