- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
moli.hu #15864 üzenetére
Azért én mondjuk nézek az M1-en Játék határok nélkül-t, magyar focit, Maradj talpon!-t, Munkaügyek-et... Sőt, a VB ideje alatt az is ment, meg a kézilabda EB-re is jó volt.
Persze azt nem tudjuk, hogy a kábelszolgáltatódnál milyen formában kapod a jelet (analóg vagy digitális), így nem írom, hogy előny a HD és az eredeti hangsáv (pl. F1-nél is, amit általában kiszednek a net-re felkerülő verziókból). -
wassermann
Topikgazda
válasz
moli.hu #15864 üzenetére
Teljesen hasonlóan itélem meg a DVB-T-s szabad műsorkínálat minőségét: megcsináltam a dolgot (Raspberry Pi-vel felokosítottam egy régi TV-t)) működik. De én szinte sosem nézek rajta semmit. Az antennával is van most valami, mert az RTL/TV2 mux kockás, de nem érdekes...
-
azbest
félisten
válasz
moli.hu #15864 üzenetére
Nekem akkor volt lsusb fagyás, meg kernel pánik és hasonló problémák, amikor olyan usb hubba dugtam a tunereket, ami nem tudott elég áramot biztosítani. A noti dokkolóján lévő 4 portos hubnak sok volt 4 tuner és változatos módon jelentkeztek hibák miatta, nem csak a tunerek terén.
Amióta erre rájöttem és egy külön tápost hubra vannak dugva, azóta nincs gond. Persze ha közvetlen a gépre van dugva és nincs hub vagy több eszköz is bedugva akkor nem kéne, hogy baj legyen. Esetleg ha előlapi csatlakozóba dugtad, amihez valami lengőkábel vezet, az még okozhat bajokat, ha gyengébb minőségű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- SzoftverPremium.hu
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest