Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
válasz
m_kovacs
üzenetére
Olvasok én, de hiába (mint az első hsz.-emben is írtam: "napok óta próbálkozok mindennel, átnéztem már a fél internetet, de sajnos hiába.")
Az előző hsz.-emben meg azt írtam le, hogy a komplett videót (hang+kép) szeretném szerkeszteni (vágás, szegélyek eltávolítása, átméretezés...), nem csak az AAC-t átkonvertálni.
Egy olyan szerkesztőt szeretnék találni, ami képes megnyitni ÉS szerkeszteni a komplett anyagot egyben kezelve azt. Vagy a B verzió egy olyan kodek, ami által egy lényegében tetszőleges progi is képes lenne kezelni, de ha a Win nem látja a hangsávot, akkor a többi program sem fogja látni ami nem saját kodeket használ. Viszont akármilyen kodeket telepítek erre a célra a Win továbbra sem látja, hogy lenne hangsáv is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
wassermann