Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
N-vidi-A
üzenetére
Jó kérdések, egyikre sem tudok optimális választ adni.
Kinek mi mennyit ér, az tök szubjektív. Én 7500-ért vettem év elején és amennyi (hd) műsort már felvettem vele, és az mennyi örömet okozott nekem, annyit bőven megért. Persze minél olcsóbb, annál jobb, de nekem biztosra kellett mennem, hogy 64 bites támogatása legyen, ennek volt, nem tököltem tovább, megvettem. ebay, meg ilyen dolgok nálam nem játszanak, ezért magyar pénzben számolva megérte nekem.
Mivel nem pesti vagyok, így erre végképp nem tudom a választ. A gyári kekszantennával simán 100%-osan veszem a jelet 1,5km-re a toronytól, úgy, hogy nem is a toronyra néz az antenna.
Van hozzá cd, ami rögtön kuka, ha van neted, jó nagy teljes értékű távirányító, ami nekem nem szükséges, a készülék minőségi hatást kelt, de ennek sincs sok előnye, inkább legyen tartós, megbízható, mint szép. De formás alakja van, meg kell hagyni.
------
SmartDVB fejleszti a CI supportot a programjához, talán ez is lehet a továbbiakban egy alternatíva, bár nem értek a dologhoz, gondolom közzéteszem, hátha vkit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann