Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
Virág et. #5268 üzenetére
He-he én is pont ilyesmi Compaq gépből fogom csinálni a HTPC-t.
D500 vagy D510SFF (D51S) ?
A D500-ban alapból nincs USB 2.0, úgyhogy abba egy USB kártya könnyen lehet, hogy kellene ehhez, mert az USB 1.1 lehethogy nem elég sebességben.Hát sajnos a HD nem fog menni rajta, legalábbis én úgy tudom hogy csak a HD szériában van megfelelő dekóder rész - DXVA. Valami amúgy a 9550-ben is van már, úgyhogy ennek azért mégiscsak jó lenne utánakérdezni pl. a HD Film lejátszása topicban.
(tunernek egyelőre Pinnacle PCTV Hybrid Pro 310i vagy Asus 7131D PCI került szóba)
Tudnál ezekről egy kis infót mondani ?Esetleg erőforrásigényben van különbség a különböző (akár PCI, akár USB) tunerek között?
Csak abban van, hogy az USB-n átküldött adat ugye terheli a procit is valamennyire.
De ha ezt a mostani kb. 6Mbit-es adás-sebességgel számolnám csak, akkor nem nagyon.
Úgyhogy érdekes, miért is mondják, hogy kell hozzá a 2.0-s USB; vagy lehet hogy ez máshogy működik.HD-hez egy AGP-s Ati HD kártya lenne jó - azzal már megy a DXVA.
Ugye mivel Low Profile kell neked is ehhez a házhoz, így sajnos abból csak egy darabot ismerek - illetve kettőt, mert van egy régebbi változat S-Video TV-Out-al, az újabb meg HDMI-vel.
Az S-Video-s: Asus AH3450/HTP/256M 256MB DDR2 AGP [link]
Csak sajnos jó drága...
Talán van ahol pár ezerrel olcsóbb lenne, de még úgy is sok.
De ha neked jó lenne a HDMI-s (nekem mindenképp kell a TV-Out, és pl. ezért nem tudtam a nagygépbe HD5000-s szériás kártyát venni.), akkor azt lehet kapni néha aprón használtan, sokkal olcsóbban.
Én TV-Out-osat hiába keresek használtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Anime filmek és sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Valami baja van a tápomnak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Razer Kraken Multi-Platform 7.1 INGYEN FOXPOST
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V111 DDR5 -i5-14400F -RTX 5060Ti -16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V100 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V81 - DDR5 - i5-14400F -RTX 5060 -16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest